Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 400

• 37 873
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Според мен още от срещата им Наре гледаше на Гедиз равнодушно, а той се влюби от пръв поглед.
 Сигурна съм, че всеки човек, ще изпитва огромна болка и разочарование ако приятеля му се влюби в любимата. 
Не смятам, че Гедиз е идеален в сравнение с Наре. Опитва се да я манипулира и заплашва.
Не мисля, че е заслужава съжаление, защото сам се набута между шамарите. Можеше да си седи отстрани, тихо, кротко... без да търси възможности и път към Наре..
Във времето едни приятелски отношения могат да се разраснат в нещо повече. Може и тук да стане, но едва ли... Милия Гедиз се надява на безпътната ситуация на Наре и доброто и сърце...Да  го съжали, да види нещо друго...Доста е нагъл и безочлив.

За Наре какво да кажа.  Санджар се държал с нея  все едно е негова, а нейното държание е огледално на неговото.

Не го иска, но умира за него и се разтапя, като го приближи.. Имал си жена, семейтвоо, а като разбра за детето...Защо постъпи така с нас, кой нарани моя ефе.Според мен изпитваше  ужас при мисълта, че я е забравил и е спрял да я обича.Сега вече знае доста неща, предстой да разбере много.  Погледи, мимики, жестове..няма да престане на Гиздавия...
 Какво да коментираме повече....Ще се съберат един ден със Санджар.
Нека да страдат всички Гедизови фенове...

# 646
Онлайн превода беше накъсан и много неща, най-вече детайли ми се губят.
Мисля си обаче, че Локи ще има още малко екранно време. Обидно е за актьора образът му да няма и завършек, защото развитие никакво.Язък и за снимките които напуска  - много шум за нищо.
Санджар извади онзи документ, но да не прибързваме с изводи за показването му в действителност. Човек в отчаянието си прави много неща, но мисля че той няма да използва нищо срещу Наре.
Полицай с белезници в съда, ме навеждат на друго - срещу него има нещо и може да бъде арестуван.

# 647
  • Варна
Здравейте момичета и честит празник ! Почти всичко сте изписали за серията . И аз мисля,   че няма да използва документа . Няма да нарани Наре .В офиса на маслините не случайно каза на Яхия , че до делото няма да става директор на новата Марина , защото на безработна майка никой няма да  даде дете . Не стана ясно кои са ушите на Кахраман в конака . Този някой трябва да знае за Локи и Менекше . Също ми направи впечатление погледа на Санджар когато Кахраман попита за Менекше.  Може да усетиш нещо и да върже нещата .

# 648
  • Варна
Привет, момичета Smile
Честит ви празник Flowers Hibiscus
На линия съм, но снощи гледах оттук оттам на телефона, попрочетох ви, но ще си чакам превода.

Права е Наре - човек, който предава приятел, утре ще предаде и любовта. Какво да чакаш от този човек, да виждате някаква болка, че Наре го отхвърли Rolling Eyes Хапва си ягодки, минало-заминало. Все пак това са най-близките му хора- майка му и сестра му, би трябвало да е искрен... Ами не е нормално така да се държи човек с претенции ,че обича "искренно и безусловно някой" Браво на Ураз, повярвах му , че е повърхностен егоист без угризения.Странни са ми хората ,които всичко му оправдават, значи да забиеш нож в гърба на приятел е нормално за тях Rolling Eyes,защото Санджар се бие сГедиз много пъти, НО лице в лице и лично на него с нищо не е навредил ,до сега поне.

Наре пак избра Санджар, ами обича го , такъв е сценария, това е положението

И актьорите са перфектни , Енгин е страхотен как играе недодялан ,груб и същевременно нежен ,грижовен, абсолютно различен е ,вижда се как се разтапя от гледката на любимите си жени,само дето не застава на 1 крак  и вкарва една леко глуповата усмивка на човек, който иска да се хареса на всяка цена и внимаващ да не сгафи

Неслихан  е перфектната Наре, чийто голям грях е ,че не заобича Гедиз , тюх ,да му се не види Stuck Out Tongue Winking Eye Наре е единствения абсолютно положителен образ, чак май малко прекаляват , не може да е толкова идеален човек... За мен това е силен човек - независимо от трагедиите в живота си да продължиш напред, да си добър, да не си отмъстителен, озлобен, да не си сляп за хубавото и да виждаш само лошото, защото това е нормално ,когато си наранен. Това е много трудно и сега ще го видим при Гедиз, защото той не е силен като Наре -ето започва веднага с тайните на Санджар, предлага си услугите като троянски кон, не усеща,че подценява Наре .

+100 Араселия Two Hearts  Харесват ми разсъжденията ти.
Да, трудно е да приемаш отрицанието на другите и несгодите на живота без да се озлобиш, това могат само силните характери. Такава в случая е Наре, не се е озлобила, да видим действията сега на Гедиз, след като е отхвърлен Thinking
Санджар след това, което се е случило е обърнал агресията към себе си, станал е недоверчив, затворил се е на емоционално ниво и е забранил на сърцето си да чувства. Но мисля, че за разберем сегашните действия на героите, трябва да знаем кой, как е живял през тези изминали 9 години. Много малко ни отпуснаха СЦ дотук, за Санджар че е работлив и природно интелигентен и   че се е втурнал да работи здраво за да забрави , за Наре -  не ми е ясно откъде тя с този баща е станала такъв човек, майка й е пълна загадка, и нещо друго ми липсва и куца- защо като е толкова борбена и желаеща да живее добре заради детето си се е оставила в тази подчинена позиция при баща си толкова години и е живяла на издръжката му/ тя нищо не е работила доколкото се разбира/. Хем искат  да ни покажат образ на силна и опитваща се да живее самостоятелен живот жена, хем я оставят да вегетира 9 години и да се събуди в един момент, когато е изправена пак пред фатален избор Thinking
Да, знам, че попечителството на Мелек  е в посланика, но ... 9 години да изкараш в тази компания от двамата маняци и нищо да не предприемеш Smiling Imp сори, не ми звучи смислено.
А Гедиз, че е скрита лимонка е ясно. Нищо друго не знаем за живота му през тези години. Да, живял в Америка на гърба на баща си, нямал никакви финансови проблеми и общо взето всичко на тепсия му е идвало. Интересен е как ще започне да действа изваден от зоната си на комфорт и при трудни ситуации. То тогава хората си проличават какви са. Тепърва всичко предстои, става интересно, мисля Rage
Мисля си, че точно това са целяли СЦ, да очернят единия и направят ангел другия герой и сега е интересно какво следва, не днам какво искат поддръжниците на Гедиз, ами гледаме филм, трябва да е сложно и заплетено, то другото можеха да ни го поднесат в 10 епизода. Рейтинга казвате е добър, това е целта на занятието, непредвидени ходове и заплетени ситуации, лично на мен ми харесва Smile

# 649
  • Пловдив

Ами много нещо предстоят - що епизоди са занапред.
До момента Санджар се въздържа все още към Гедиз, той обаче започва мръсна война.
Ако знаеш тайна на приятел, ако пък е и обща, ако я използваш за отмъщение или каквото и да е - то значи не сте били приятели. Има неща и тайни, които трябва да се отнесат в гроба. Сега започваме да опознаваме Гедиз. Факта, че оставя Наре да мисли за споделените от него чувства, тя да решава, че я заплаши накрая на епизода, значи не я щади, а изнудва. Санджар въпреки всичко, въпреки започване на война за попечителство, казва на Наре - искам ти да си добре. 
А какво ще е по сценарий - не знаем. Гледаме драма все пак.

# 650
Аниста, за 9-те години на Наре в плен на двамата гадняри, същото мисля 👍 Сега е като Лара Крофт, а защо е траяла толкоз време 🙄 Може би сега черпи сили от присъствието на Санджар в живота и, а също и Гедиз до момента.

И на мен ми е интересно, барабар със селските сценки 😂, свежи са, разведряват драмата. Какво да правя, не ме влечат холдингите 🙈

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 19:47 от araselia

# 651

Здравейте момичета Two Hearts
Историята едва сега започва да се разкрива - показват се характерите на нашите герои, поставят се в ситуации и се вижда кой, как реагира.
Едни са импулсивни, други са меланхолични, но това са те самите. Ние като зрители най-малко можем да им въздействаме и управляваме.

Нека да си гледаме, а накрая след финалните надписи ще можем със сигурност да знаем поне всеки сам за себе си - кое му е харесало, кое не е. Но пак нашето мнение с нищо няма да промени историята на "ДП". Всъщност точно дъщерята на посланика взима решения и по този начин управлява сама живота си.
Харесала е Санджар още като дете, търсила е приятелството му - можеше да хареса за приятел и Каврук или някой от богатите деца с които се е срещала.
В младежката си възраст - избрала е да се довери на "брат" си Акън, че възнамерява да избяга в Турция и да се омъжи за Санджар. За нея това беше споделяне на щастие и  радостна новина, за него беше повод за злодеяние.
Санджар я изгони, но тя сама реши да се самоубива.
Тук обаче е преломния момент и за двамата. Тя ранена физически и психически, длъжна да оживее за да даде живот на детето което носи. Кога обаче прие/запомни името на това дете - едва когато разбра, че е от Санджар.
Неговият живот също не е лек, но не зная защо на бедните никой не съчувства. Това, че някой няма пари било за билет до Черна гора или дори и за чай е непростим грях и този човек е заклеймен като недостоен, безнравствен и за някой който не заслужава внимание, още повече пък обич.
Следва момента на нейното завръщане и отново решаване на голям проблем със самоубийство.
Точно самоубийците имат лабилна психика и смятат, че не могат да решат даден проблем по никакъв начин.
Силните хора живеят с  този проблем и се опитват да го разрешат.
Така, че образът на силна жена - някъде се пропуква. Още повече, че тя не иска да е зависима от Санджар /когото познава/ а се остави да е зависима от непознат за нея мъж.
Нека да видим и този мъж как ще реагира на нови проблеми.

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 20:36 от Марта_49

# 652
Марта, не се чуди - не си ли чувала поговорката - "сития на гладния не вярва" .

# 653
  • Пловдив

https://twitter.com/nasdiii/status/1308132409616015361

Кой казва, че няма RTÜK/СЕМ по нашенски, нашият сериал има вътрешен СЕМ - Мелек.

# 654

Мелек пази мама и тати един от друг.Като се скарат, детето взема страната на единия, за да млъкне другия, натъжен.Wink

# 655
# 656

Хубаво, че има фрагман, обаче нищо не вдянах от него.
Освен, че Санджар ядосан, Наре ядосана, Менекше го играе подло.
Яхя явно наистина се влюбва в Дуду.

# 657
Нищо не разбирам на турски език, но вече става много налудничево.

Не може Санджар и всички други да са толкова наивни, глупави и заблудени. Трябва да излезат наяве лъжите на Менекше.
Или поне да си получи заслуженото  за някои неща до сега.
 Дано да абортира и да се разбере... Да се развеждат вече..

Ще ми се, нали?
После пак могат да си воюват на воля..

# 658
Последната реплика на Санджар с костюма май е- стига ми само дъщеря ми, нека да воюваме и влиза, в съда. Хареса ми, каза го спокойно и решително.

Наре по пижама, гледах и Менекше с нещо подобно се разхожда по коридорите, съвсем го под караха през просото, Санджар да не е от желязо 😡😂

# 659
Тюлин/Менекше няма да излезе от сериала, освен ако не отиде и тя в армията.
Ще си е бременна и след още една-две серии трябва да го роди това бебе вече.
Ще е първата която е бременна без корем, тичаща като изоглавена при все, че има заплаха от спонтанен аборт
Злобата и желанието да прави лоши неща на друга майка и дете са над това да запази собственото си.

Общи условия

Активация на акаунт