Сигурна съм, че всеки човек, ще изпитва огромна болка и разочарование ако приятеля му се влюби в любимата.
Не смятам, че Гедиз е идеален в сравнение с Наре. Опитва се да я манипулира и заплашва.
Не мисля, че е заслужава съжаление, защото сам се набута между шамарите. Можеше да си седи отстрани, тихо, кротко... без да търси възможности и път към Наре..
Във времето едни приятелски отношения могат да се разраснат в нещо повече. Може и тук да стане, но едва ли... Милия Гедиз се надява на безпътната ситуация на Наре и доброто и сърце...Да го съжали, да види нещо друго...Доста е нагъл и безочлив.
За Наре какво да кажа. Санджар се държал с нея все едно е негова, а нейното държание е огледално на неговото.
Не го иска, но умира за него и се разтапя, като го приближи.. Имал си жена, семейтвоо, а като разбра за детето...Защо постъпи така с нас, кой нарани моя ефе.Според мен изпитваше ужас при мисълта, че я е забравил и е спрял да я обича.Сега вече знае доста неща, предстой да разбере много. Погледи, мимики, жестове..няма да престане на Гиздавия...
Какво да коментираме повече....Ще се съберат един ден със Санджар.
Нека да страдат всички Гедизови фенове...

Хапва си ягодки, минало-заминало. Все пак това са най-близките му хора- майка му и сестра му, би трябвало да е искрен... Ами не е нормално така да се държи човек с претенции ,че обича "искренно и безусловно някой" Браво на Ураз, повярвах му , че е повърхностен егоист без угризения.Странни са ми хората ,които всичко му оправдават, значи да забиеш нож в гърба на приятел е нормално за тях
Наре е единствения абсолютно положителен образ, чак май малко прекаляват , не може да е толкова идеален човек... За мен това е силен човек - независимо от трагедиите в живота си да продължиш напред, да си добър, да не си отмъстителен, озлобен, да не си сляп за хубавото и да виждаш само лошото, защото това е нормално ,когато си наранен. Това е много трудно и сега ще го видим при Гедиз, защото той не е силен като Наре -ето започва веднага с тайните на Санджар, предлага си услугите като троянски кон, не усеща,че подценява Наре .
Харесват ми разсъжденията ти.
сори, не ми звучи смислено.