Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 400

• 37 871
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Тюлин/Менекше няма да излезе от сериала, освен ако не отиде и тя в армията.
Ще си е бременна и след още една-две серии трябва да го роди това бебе вече.
Ще е първата която е бременна без корем, тичаща като изоглавена при все, че има заплаха от спонтанен аборт
Злобата и желанието да прави лоши неща на друга майка и дете са над това да запази собственото си.

На мен ми се стори, че каза че е умряло... Може да не съм разбрала ...
Не е реалистично .. След толкова напрежение, кръв и болки да го задържи. И да роди без корем,не ми се  вярва.. Нека да си я дават до края, но малко по-реалистични да са нещата ..

# 661
Ами то много неща вече излизат от реалността и отиват в сферата на фантасмагориите.
Утешавам се ,че  гледам сериал
.

# 662
  • Варна
От фейса бебето го няма .

# 663

Явно бебе няма 😐, Менекше се е даврандисала и тръгнала с черната секси нощница по коридорите, нарето ревнува 🙄
 А Яхя голям любовчия, брей, да не повярваш. Ама Дуду ми е мътна, какви ги мисли 🤔

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 22:13 от araselia

# 664
  • Варна
Да не би Дуду да е шпионина на Кахраман ? Леля и и сестра и сигурно споделят какво се случва в конака .

# 665
Здравейте, Енгинки! Simple Smile

Честит празник! Simple Smile

Искам да благодаря на Мариана и останалите за превода. Flowers Hibiscus
Отдавна не съм влизала във форума и в темата.  В никакъв случай не съм забравила Енгин, невъзможно е! Laughing Просто реалът ме е погълнал изцяло и рядко отделям време за виртуалния свят. Почнах да гледам сериала, но съм назад есе още, почнах 6ти епизод. Енгин е супер красив както винаги! Heart Eyes Малко ми липсва хубавата му коса, но и така ми харесва. Simple Smile Героят му Санджар ми допада , мисля, че историята им с Наре е доста интересна и тепърва ще се развива. Както казват, където е текло, пак ще тече. Stuck Out Tongue Winking EyeХубава двойка са, макар, че аз Туба и Берен ги харесвах повече като негови партньорки. Но все още не съм видяла достатъчно , като дойдат повече любовни сцени ще се види каква е химията между актьорите, Simple Smile Енгин играе великолепно, не че съм очаквала друго, но след толкова дълго време без сериал се бях затъжила за страхотната му игра, красивите му очи, които издават всяка емоция на героя му, гласа му , харизмата всичко...ох пак се отплеснах, но Енгин си е Енгин! Heart

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 23:17 от daizy_g

# 666
Охх, хора много съм доволна... Изпитвам такава радост, че чак ме е срам.
Със сигурност, ще го докарат на друга страна.. Ревност, спорове, интриги..
Наре как ревнува, направо полудя иначе ньма да произнася името на Санджар, няма да го гледа... И що й се връзва на този измикярка...

Дано най-сетне се разведе Санджар и да ги видим заедно...Innocent

# 667
Дейзи, привет 🙌. Радвам се, че се включваш отново 💜

Какво ще кажеш за нашия див селянин, който пак разбуни духовете 😜

Е, така си е, Енгин си е Енгин, не може да остане незабелязан 👌 Тоя път хейта е в повече, ама какво да се прави, късмет 😏

Нина, да не те отчайвам, ама твойто скоро няма да стане, сериала ще свърши 🙂

# 668
  • Варна
Фрагмана е огън . Менекше ще се прави на бременна ,няма да изпусне кокала лесно . Колко си приличат Наре и Санджар като ревнуват. Дано в съда да няма неприятни сцени .

# 669

Е, така си е, Енгин си е Енгин, не може да остане незабелязан 👌 Тоя път хейта е в повече, ама какво да се прави, късмет 😏

Хейтът към Енгин ли е? Не съм чела назад съжалявам.. И защо да има хейт? Героят му може да е див селянин, но е супер колоритен . Grinning Чак Наре не може да му устои и едва се сдържа милата.Stuck Out TongueРазбирам я! Heart Eyes

# 670

Хейтът към Енгин ли е? Не съм чела назад съжалявам.. И защо да има хейт? Героят му може да е див селянин, но е супер колоритен . Grinning Чак Наре не може да му устои и едва се сдържа милата.Stuck Out TongueРазбирам я! Heart Eyes

УЖ към Санджар... По-добре, че не си чела 🙂

Ти я разбираш, ама фенките на Гедиз са и бесни 😜

# 671
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=b7EWwZrlg7o

"Дъщерята на посланика", трейлър 1 към епизод 21.
Приятно гледане.

# 672
Благодаря за преведения трейлър, сега други ми изглеждат нещата 🙂. Наре казва на Санджар явно да обърне внимание на бременната Менекше(трудно е, когато никой не те държи за ръката) и той иска да присъства на прегледа. Няма бебе, обаче доктора ще е подкупен и ще го заблудят,  как ще стане номера с измамата не ми е ясно.
  Наре с тая ревност ме шокира, честно казано 🙄, не го очаквах.
  А Санджар накрая изглежда отчаян и доста непреклонен 🤔 Какво ли е станало

# 673

Добро утро момичета  Two Hearts
daizy_g Two Hearts   привет!

Благодаря за фрагмана!

Хубав и успешен ден сряда! Да бъдем и с комисар Йомер, че Санджар ни отнесе съвсем...Blue Heart 

# 674
  • Варна
Добро утро Smile
Дейзи Two Hearts добре дошла, наваксвай Smile Санджар  поне е в големи количества във всяка от сериите Two Hearts няма скука
 Араселия, див ,  див,  но все някой ден ще се кротне Smile ще остане само селянин Smile ама на Наре не й пука, че на нас ли Smile
Благодаря за трейлъра и превода, пак ни увъртолиха  Smile
Хубав ден момичета !!

Общи условия

Активация на акаунт