Искам да кажа ... (174) през септември 2020

• 47 137
  • 939
  •   1
Отговори
# 855
Ени, да ти е жив и здрав ТМ! Весел празник. После да ни покажеш тортата! Такива снимки много уважавам.
Сутринта минах рано през пазара и не съм гледала за кестени. Направих две тигела до книжарницата. Веднъж, за да купя учебник по география, втори път, за да го върна, че не бил правилния, но от книжарницата ме увериха, че е точно този. Щерката и тя малко се съмнява, но се надявам грешката да е у нея.
За вечеря ще пека вратни пържоли и картофи. Оправих си къщата, маникюра, след обяд ме чака среща с вета на животните. Ети, да кажеш нещо за ваксината за кашлица за кучета?
Селесте, не барай сиропа на Викче! Поогледай се у вас какво друго имате- вино, бира, водка, бейлис, уиски, а в краен случай и домашарка ще свърши работа.
Разбрах, че е имало магнитни бури. Ето защо ви е боляла глава.

# 856
О Мари,тя е с готови блатове,банани и крем оле. 😁 Поне съм сигурна,че е вкусна,макар на вид да не е ок. Важно е да има къде да боднем свещичките,че Синеочка не признава рд без торта. Той даже не искаше,тайно от него я направих. И кофти снимка направих,ама ето:
Скрит текст:

# 857
Супер е!

# 858
  • на Мелмак
Екстра е тортата!
Жив и здрав да ти е рожденника! Много да те слуша и угажда!

# 859
Ени, здрав да е любимият,много да ви гледа и глези със Синеочка!

# 860
Ени, честит да ти е рожденика, много да те слуша и на ръце да те носи Grinning Торта и аз искам Heart

И у дома вече не минава рожден ден без тота. Даже и да няма тота пак се духат свещички поне 3 пъти в седмицата, да не се губи тренинг Grinning

Аз си ходих на обяд до дома да кърмя Sweat Smile та сега си преживям обяда. Малкото близна и малко кисело мляко, но си иска адаптето. Много мила работа, много е гушаво, дано да успея да го отгледам.

# 861
Абе чак супер не е,ама за отбий номер става. 😁
Благодаря ви! 🤗
Але,една позната така прибрала едно новородено коте и ставаше на всеки два часа да го храни с капкомер. Евала на такива хора. 🥰

# 862
  • На брега на реката
Ени, честит да е ТМ. Много да ви слушка и обича!

# 863
  • Бургас
Ени, честит да ти е рожденикът! Да е здрав и щастлив!

Марѝ, да не барам сиропа, ама те другите ти предложения не върви от сутринта да ги започна. Или то при нас може да е 8ч сутринта, ама все някъде другаде ще е ракиено време.

Очила в крайна сметка не се налагат. В училище сравнително бързо се е успокоила и е минало добре. Сега спи, следобед ще видим.

Але, както каза Ени, евала!

# 864
Але,една позната така прибрала едно новородено коте и ставаше на всеки два часа да го храни с капкомер. Евала на такива хора. 🥰

Моето е на месец, ако беше новородено нямаше да се справя със сигурност... Иначе малко пред свършен факт бях поставена -  ни мога да го оставя да умре от глад, ни да го хвърля някъде. Дано оцелее, много е сладичко. Чак се изкушавам да го оставя и него за вътрешно, ама Бела ще го изяде Grinning Сега само бяга панически като го чуе да врещи, но като се поосефери сигурно ще го сгъне. Много не харесва други котки тя. Или други хора Grinning

А имахме на времето една котка, която осинови едно котенце, което бях примъкнала. Чак му даваше да суче, нищо, че тя никога не беше раждала и съответно няма от къде да има кърма. Ама си го отгледа, научи го на домашните правила...

Селесте, това е добра новина. Явно е на нервна почва. Защо не пробваш да и даваш някое вълшебно хапче за смелост преди училище (витамин някакъв). Някой беше споменавал, че процедира така и е имало ефект.

# 865
Али, милата душичка дребна... само малко да се закрепи, ще си го отгледаш и ще е най-специалният домашен любимец в живота ти. Какъв цвят е?
Ама после ще е грехота да го изхвърлиш на двора ... язък за усилията.

Мари, честита ви любов Simple Smile

Ени, жив и здрав да ви е!

Селесте, дано с Вики всичко е наред!

Аз се подобрявам бавно. Тези дни може един фитнес само за долна част и лекичко, колкото да не се застоявам.

Никога не съм яла кестени. Сигурно са твърди, не смея, заради зъбите.

# 866
Селесте,добри новини! Браво на момичето. 🤗
Але,ама тя тази жена освен бебето коте,има бебе куче-чихуахуа,едно пак купено за пинчер,но не баш,а на двора едно коли. И на всичко отгоре върти сама магазин хранителни стоки! 🤪😁  Героиня е,признала съм я. Разхождала колито и чула да мяука,взела го и се мъчи да го отгледа. Има шансове,защото беше отворило очички. Може да свикне твоята писана с новото попълнение. 🤗

# 867
  • София
Варените кестени не са твърди. Моите в момента се варят.
Ени, честит да е мъжът ти! Дълги години да се погаждате. Хубава торта! При нас на рожден ден най-важно е да има свещи, че внучката да ги духа!

# 868
Селесте,добри новини! Браво на момичето. 🤗
Але,ама тя тази жена освен бебето коте,има бебе куче-чихуахуа,едно пак купено за пинчер,но не баш,а на двора едно коли. И на всичко отгоре върти сама магазин хранителни стоки! 🤪😁  Героиня е,признала съм я. Разхождала колито и чула да мяука,взела го и се мъчи да го отгледа. Има шансове,защото беше отворило очички. Може да свикне твоята писана с новото попълнение. 🤗

Туй като моите съседи миналата година. Котката им се окоти у дома, обаче след няколко дни я блъсна кола. Съседа дойде да търси котенцата и ги взе. Аз му обясних какво трябва да се прави, но му казах, че физически няма как да храня 4 котенца на два часа. Те имаха 3 деца тогава - едното новородено, 3 кучета - едното с кученца. Лудост беше в тях. В 19 часа всички гракваха групово (не знам как се бяха синхронизирали Grinning) с такава сила, че се чуваха в моя двор. Направо ми беше жал за хората. Обаче огледаха котенцата. И кученцата. И бебето Grinning 

Лин, много шарено е. Аз това му обяснявам, че ще стане голяма, дебела, досадна котка Grinning Ще се мъча да го социализрам с моята, но съм скептична Simple Smile Да се оправяш ти!

Кестени никога не съм яла.

# 869
  • някъде ... тук ...
Ени, пропуснала съм сутринта, че четох по диагонал.
Здрав да е мъжът ти и да ви глези!
Хубава е тортата, а и да не беше - мъжете обичат сладко и торти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт