Искам да кажа ... (174) през септември 2020

• 47 132
  • 939
  •   1
Отговори
# 870
Ени, здрав да е мъжът ти.
Селесте, дано отмине неразположението на Вики.
Толкова от мен, че съм смазана.

# 871
Лин, чак се връщах да видя защо си ми честитила нова любов. Викам си, момичката се е объркала, ама неееее. Верно, че ти беше по парфюмите. И Титина, която днес също празнува и ще чакаме резказа за партито изненада. Да е жива и здрава! Да постига нови върхове и да е доволна от "пенсионерския" си живот в България.
Селесте, радвам се за девойчето. А ти, много не се вталявай. Есенно време е- трябва си рестарт на имунитета. Сутрин чай с ром, на обяд малко вино, след обяд с кафето малко бейлис, а на вечеря  според манджата и настроението.
Пак готвя. Пържоли, картофи(как не им писнаха), доматена манджа с чушки, салата. А иначе вече съм вечеряла. Остава да нахраня и стоката, която днес беше защитена против бъхлясване.
Да ви питам дали някой си търси коте? Подарявам ги с по буркан сладко от зрели смокини.

# 872
  • На брега на реката
Мари, а не може ли само буркана със сладко? Joy

Селесте, радвам се за Вики. Дано отмине вече.

# 873
  • Бургас
Добре, че не ям смокини, че да не се поддам на офертата Stuck Out Tongue Winking Eye
Одобрявам профилактиката ти за стрес. Следобедът мина спокойно, та засега остава само вечерното пиене.

И ние ще сме на пържолки с картофи. ММ ако не си дойде до 10 мин, ще си вечеря после сам, че едвам се удържаме около тавата. Сипвам чаша червено вино и ви казвам наздраве!

# 874
А, Буб, съжалявам. Ако раздам сладкото кой ще ми вземе котетата.

# 875
Селесте, само кажи с какво върви котето и го организирам 😂 Сухо мезе, винце, ракийца, мама е майсторка на тортите... Някоя маса да се пребоядиса ако имаш нужда -знаеш спец съм 😂

# 876
Сигурно са твърди, не смея, заради зъбите.
И аз си пазя коронките, за това - варени. С печени не рискувам. Иска ми се да пробвам да сготвя нещо с кестени, но не като плънка. Някой, нещо изпробвано да сподели.

Допиваме изостаналите бири и ще минаваме на вино. Последните години много уважавам мерлото и кабернето на Ямболската изба Кабиле.

# 877
  • Ямбол
....
Лили, преди 5-6 години сме отсядали в комплекс Пъстървата, на няколко км от Казанлък, насред една чудна гора. Имаха много хубав двор и рибарник в него. Това в случай че не сте избрали още място за настаняване. Новата директорка ще я вземете ли с вас?
Избрали сме хотел вече. Ние търсим нещо със спа, но и да има в близост град, че вечерите отскачаме някъде да се повеселим. Сега набираме хора за да запазим. Директорката естествено е с нас. Следващата не се знае дали ще я взимаме, зависи коя ще е, понеже сегашната е временна и си е наш човек.

# 878
Аз още готвя:(
Ама ще има и за утре, надявам се;), че с майка ще ходим на концерт.
Кестени обичам много, варя ги аз и не са твърди, но с рецепта за такива за готвене не мога да се включа.

# 879
Аз съм готвила само като плънка кестени -с ориз и тиква. Много вкусно беше. Но варени вкъщи кестените само аз ям.

# 880
А, Мари, недей така с лошо... вярно, че не съм съвсем у ред, но признавам, че редовно си пия хапчетата.
Бих взела два буркана от теб и мезета от Али, обаче сега прочетох, че не ги давате самостоятелно... ядец.

Титина, здрава и успешна да си.

Ени, пропуснах да похваля тортата днес, че писах и четох набързо.

Лили, като прочетох, че шефката ви ще е с вас, се учудих. После си спомних как стоят нещата.

Благодаря ви, че ме мислите, вече съм още по-добре. Продължавам да се мажа и пазя, и вярвам, че всичко ще бъде наред.

# 881
Наред ще е Лин!

Забравих да поздравя мъжа на Ени, голям съм шемет;)
Ени, на ръце да ви носи, много да ви обича и да ви угажда, това му пожелавам;)

# 882
Лино, ти си си у ред. Просто аз не се усетих какво ми честитиш в първия момент(изкуфяла съм днес). Дори помислих, че си ме объркала с друга мацка.
Тути, на какъв концерт сте?

# 883
Маре, на Николина Чакърдъкова.
Не ми се смейте, харесвам я много, сърцето ми играе като я чуя.
Даже се бях заканила, че без да ни пее на сватбата няма да се женя, ама съм слаба ракия, дадох се и така;)
Монка, както не искаше да идва, сега реши че щом ще ходя с баба ѝ ще дойде и тя, да ни гледа как се раздаваме;)

# 884
О, Тути, връзки имаме. Ще я докараме, ти само се дай втори път.

Общи условия

Активация на акаунт