Искам да кажа ... (174) през септември 2020

• 47 144
  • 939
  •   1
Отговори
# 840
  • София
От всичко изброено за ядене само кестените ме развълнуваха. Име ли вече на пазара, че съм им голям фен?
Фонсе, наистина много красиво!

# 841
  • Ямбол
Много обичам кестени, само моля някой да ми ги опече и обели.
Мъжът ми каза, че не е ял таквоз чудо, аз съм си правила, но май сама си ги ядох.
У дома и ние бяхме на пица. Сега съм преяла и ми се доспа. Утре пак на въртележката. Поне с колегите е приятно. Вече подготвяме купон за октомври, ще мръднем малко, този път Казанлък си избрахме.

# 842
  • На брега на реката
Добро утро!

Фонсче, спря ми дъха, от  снимките! Страхотни! Стискам палци, за добри резултати!

Руми, честит ти ремонт. На мен ми настръхват косите, като чуя за таквоз нещо!

Добре, че толкоз рано не съм гладна, че такива вкуснотии разнасяте из темата. Animal Pig

Аз, съм с красиви нокти вече. Малко ми е неестествено още, ама ще свикна.

Лин, бързо да се възстановиш!

Лилс, браво на вас! Много ме кефите, с вашите купони! Бих искала да работя, в такъв колектив!

Хубава да ни е седмицата, момичета!

# 843
  • при моите деца .....
Добро утро и от мен!!!
Спорна и спокойна седмица от мен!!!

# 844
  • гр.София
Добро утро!
Прибрахме се от Одрин, хубав шопинг направихме, обаче е убийствено по границата, скоро няма да си го причиня!
Да ида на работа за да си почина 😁
За ремонти не ща да чуя 😬
Днес ще съм на вода, че с тия вкусотии вчера, даже и три дни да бъда, няма да компенсирам, голямо ядене!
Хубава седмица от мен 🤗

# 845
Добро утро!

Вчера ползотворен ден- махнахме старите лози, сложихме новите, дано да станат. Аз си направих една закачалка за банята и най-налрая лакирах огледалото, което е купено за там преди има няма 3 месеца 😂 Сега остава да бъдат монтирани, ама има време 😂

От вчера съм майка на котенце... От 4 броя е останало 1 (не знам защо) и тъпата ми пътна котка го заряза... Вчера ви 4 часа на покрива и накрая го взех,  а тази не го поглежда,  само го ръмжи. Та св храним със спринцовка и ае гушаме. Вътрешната ми котка е в потрес 😂 Дано го огледам,  има някакви опити да се храни само...

Спорна седмица,  банда!

# 846
Добро утро и от мен.

# 847
  • на Мелмак
Добро утро!

Успешна да ни е седмицата!

Надявам се на циганско лято Simple Smile

Децата тръгнаха, пия кафе на спокойствие, кучето досега ми говореше, но реши и то да дремне още малко. Парфюма на щерката още ме задушава Wink Полива се този тийн! После на работа, ще трябва да ходя да видя дали паркета, който купихме има още наличен, че за Банско ни трябва, много фира по стълбите имало. И аз съм в ремонт, тук, там, но ММ се занимава и не усещам. Само се радвам на резултатите Simple Smile

# 848
Ние с щерката имаме нова любов.

# 849
  • sofia
Изпратих дребното и мъжа и се излежавам. Големият днес е от трети час.
Вече е наложително да изчистя, че вчера влизаха с обувки многократно за по-бързо само да вземат нещо.
И пак за изхранването трябва да мисля....има малко гъбена супа от вчера, а пилето с картофи даже не им стигна.
Хубава седмица на всички!

# 850
  • Бургас
Добро утро!

Снощи писах ли, писах и накрая не съм публикувала, затова по спомен.

Кестени никога не съм яла, но имам желание да пробвам; за миш маш обаче не искам и да чуя. Записах си немската манджичка, звучи като да я ядат моите.

Руми, бързо да мине ремонтът. Боя, боя, ама пак си е разправия.
Македонския сериал и ние го гледаме понякога, вярно е много свеж. Основно обаче се забавляваме с езика.

Лино, да отшумява бързо болката и скоро пак да си на линия във фитнеса!

Вчера следобед така се играх с едно кафе в Кауфланд, три пъти се разкарвах до магазина и обратно с три кутии, пътека направих. Ама кой да види, че е безкофеиново. То и нормално е супер слабо, да не кажа никакво, а безкофеиново съвсем. Заредила съм сега на свекърва ми кафе за месеци напред от недоглеждане.

Сутринта оставих Вики плачеща на училище. Притеснила се какво ще стане ако случайно не се почувства добре и като ревна това дете, вървим и хлипа. Сега ще съм на тръни цял предиобед. Накрая ще удрям и аз по една глътка от сиропа ѝ за тревожност.

Лили, преди 5-6 години сме отсядали в комплекс Пъстървата, на няколко км от Казанлък, насред една чудна гора. Имаха много хубав двор и рибарник в него. Това в случай че не сте избрали още място за настаняване. Новата директорка ще я вземете ли с вас?

Хубав ден и спокойна седмица, момичета!

# 851
Лято, и ние, ако утре се потвърди нуждата от очила, ще вземем на НаноВиста, че са леки и нечупливи.
Зависи в какви ръце ще попаднат. Щерката успя да счупи едни такива, 'щото не ги държи на лицето си, а си играе с тях. Вярно, че беше още малка тогава, но...
И при нас е имало фалове. На едните ѝ се беше скъсала силиконовата връзка. Последните ги носи 2 години и не са мръднали, а не е като да ги пази много и редовно ги разтяга на шпагат. Стандартните модели издържат месец-два.

Кестените ги открих наскоро и ги обичам, но само аз съм любител вкъщи. Беленето ме съсипва, обаче.
Подаряваме 3 котенца, гледани вкъщи. Някой да иска? С хигиенни навици, паспорти, ваксинирани и редовно обезпаразитявани.

# 852
От всичко изброено за ядене само кестените ме развълнуваха. Име ли вече на пазара, че съм им голям фен?
Мъжът ми ги донесе от пазара, но не знаеше дали са български или гръцки.

Болки и болежки да минават. Сутринта след като ръсна малко дъждец, сега слънцето плахо се пробва да пробие облаците. Дано успее!

Успешна нова седмица!

# 853
  • някъде ... тук ...
Добро утро!
Много интензивен уикенд се получи. До форум, че и до нет не съм стигала.
Мари, ние спахме в Коларово, та пропуснахме свлачището. В неделя, на връщане, всичко беше наред.
Децата биха с 2:0, времето задържа и само препръскваше по време на мача. После, обаче, как се изсипа. Но пък надвечер вече ставаше за лежерна разходка в гората. Вечрта - купон.
Вчера видяхме и Ключките водопади. Малко екстремна е пътеката, предвид дъжда от предния ден, но пък голяма красота. То планина, водопади... Есенна Беласица е прекрасна. Кестени не успяхме да си съберем. Все на празни таралежчета-обвивки попадахме. Една баба каза, че тая година имало доста малко.

Хубав ден, банда!

# 854
Селесте,дано всичко е наред с Вики! Милата.
Кестени само майка ми яде,едно време си вземаше,вареше и хапваше. Аз не обичам.
Нямаме вода от снощи,а ММ е родженик,та бърках и правих торта. В кухнята ми е паднала бомба! 😂
Пооправи се времето тук. Сутринта беше страшен студ.
Хубав ден! 🤗

Общи условия

Активация на акаунт