Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 348
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 30
Днес ще се включа в Милка. Помня като спечелих зимата 2 кутии продуктови пакети. Много се бяха постарали.

# 31
На мен не ми върви с Милка напоследък ,но ще пробвам

# 32
Има ли някой, който е въртял колелото на Easy pay и да са му се паднали повече от 20 стотинки.

# 33
На мен никога не ми е вървяло с Милка. Някаква възглавница спечелих преди време и плюшки, а хората печелеха лаптопи 😂
Въпреки това ще се пробвам. Хапвам щоколада им с какао, та ще се пробвам с една бележка.

# 34
Ще се пробвам в Милка и Ная.Лидл ми е много далеч,а и изобщо не ми харесва.При преводите пак дава да се върти колелото.При теглене от банкомат-не.Аз категорично приключвам с Каменица.Ако намеря или някой ми даде капачки,ще пробвам.Няма да купувам,понеже имам 9 бири,които ще се въртят из хладилника поне две седмици.

# 35
  • София
На мен от колелото на Изипей се паднаха 11 лв. Въртях го за сметка от около 60 лв.
Има ли някой, който е въртял колелото на Easy pay и да са му се паднали повече от 20 стотинки.

# 36
Чакам Спаркса, за да счъпя каръка...

# 37
  • ЛОВЕЧ
На мен от колелото на Изипей се паднаха 11 лв. Въртях го за сметка от около 60 лв.
Когато ми направиха превода от 500 лв.имах един сектор с нула лв. И колелото спря на него,а при покупка с карта най-много 2 лв.съм печелила

# 38

На мен 4 лв след сметка около 25 лв.

# 39
  • Сливен
Чакам Спаркса, за да счъпя каръка...
Спаркса теглиха вчера. Simple Smile

# 40
Сигурно има предвид новото приложение.

# 41
Ходих да взема продукти на Милка, та да видим! Simple Smile
През ноща ми взеха 2 ваучера от каменизца под носа Sad Sad Sad
В Сряда теглят големите награди в Каменица и в Четвъртък ли пращат смс?

# 42
Благодаря за темата! От новите игри ще се включа в Милка и Ная. Кит кат го пропускам не ми харесват наградите.

# 43
  • София
Успешен месец и много награди!
В Милка ще се включа задължително, за другите игри със сладкиши още се чудя. Важното е, че има доста игри този месец.

# 44
Ходих да взема продукти на Милка, та да видим! Simple Smile
През ноща ми взеха 2 ваучера от каменизца под носа Sad Sad Sad
В Сряда теглят големите награди в Каменица и в Четвъртък ли пращат смс?
Веднага пращат.

Общи условия

Активация на акаунт