Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 161 123
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 75

Захарче, благодаря за темата!
Засега няма с какво да се похваля, но се включвам на Олимпийския принцип Smile

# 76
Лидъл публикуваха печелившите.
https://www.lidl.bg/polezno-info/igri-i-promocii/33x3000

# 77
На мен не ми излизат. Но и надали ще съм между печалившите.

# 78
# 79
Като презаредиш линка излизат.
На пръв погред вечния Иван Радомиров и една Джарова са пак там.

# 80
  • софия
Напоследък нищо интересно не съм печелила.. Мрън! Ще се включа в Милка и Кит Кат.

# 81
Успех на всички в игрите и честита нова тема!
Имам следните проблеми с Каменица: имената са ми сгрешени и от Изипей естествено отказват да издадат карта. Свързвам се с телефона и казвам на оператора  за случая. Отговарят ми, че са пуснали сигнал и, че организатора ще се свърже с мен. Мина седмица няма отговор.
Другия казус е със супруга ми. Той не е български гражданин и е с докунент за постоянно пребиваване и обикновено чета внимателно правилата, за да знам дали да участва в игри. Та в Каменица изрично е упоменато, че чужденци могат да си вземат парите в брой, но как? Операторките в кол центъра не знаят нищо отново ми казват, че ще пуснат сигнал и ше информират Каменица, но и аз да съм се свържела с тях. Писах им на всички имейли, които видях в контакти и пак седмица без никакъв отговор.
Дано успеем да си вземем парите, така радостна бях като видях, че печелим след 60 + кода..

# 82
  • Варна
Благодаря за новата тема, нека септември е късметлийски за всички ни!

Получих батерията от Старопрамен, много ми харесва как изглежда, сега я включих да се зарежда, да видим дали ще успее после да ми зареди телефона.

# 83
  • Сливен
Няма ме в Лидл мрън мрън мрън

# 84
  • Сф
Чакайте да ви кажа да се посмеете. Отивам сутринта рано да си купя шоколад Милка глесам 5 и нещо е. Тъкмо влизам в цената. Чак вкъщи поглеждайки бележката виждам ,че е маркиран на 3.99 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 явно са ги намалили ама табелките старите. Много се смях.
Аз на твое място щях да си я регистрирам.Математически това е 4. даже съм правила така и си взех наградата
Не помня вече какво беше, но примерно 5,98 вместо 6. о, да сетих се- топката на Милка.
Все пак си прецени, нямат ли тел да се пита?

# 85
Забравих, че има нова тема и писах в старата Joy

Сутринта спечелих 50 лв от Каменица Purple Heart Пробвах се и в Милка, без успех за сега. Браунитата ми харесаха, не ги бях опитвала.

Каква беше новата игра на Кит Кат?

# 86
Забравих, че има нова тема и писах в старата Joy

Сутринта спечелих 50 лв от Каменица Purple Heart Пробвах се и в Милка, без успех за сега. Браунитата ми харесаха, не ги бях опитвала.

Каква беше новата игра на Кит Кат?
https://www.nestle.bg/bg/kitkatpromo

# 87
  • у нас
Няма ме в Лидл мрън мрън мрън
Ха, каква изненада, и мен ме няма. Мрън, мрън.

# 88
Станимир Иванов, благодаря за информацията, ще участвам наградите ми харесват Simple Smile

# 89
  • София
Днес и двата ми телефона не спряха да писукат от смс-и. Всеки път търча с надеждата, че са ме изтеглили някъде, но уви! Да си платя телефона, да си платя дължимото по кредитна карта,  бях и "късметлийка" от онези "хубави" игри на А1, дето си плащаш да се абонираш за врачки, програми против вируси и подобни. hahaha  Трагедия!  hahaha 

Милка никога не са имали изискване за дата. И няма как да има да е от 1-ви, при условие, че вече се раздават награди. Ако изобщо поставят условия, то трябва да дадат няколко дни аванс или играта да започва в края на работния ден, посочен като начало.

В Кауфланд големите шоколади са за 3,99 лв. Mr. Green  Няма да им се хвана на играта ... Mr. Green  Ще купя от другаде, където сметката ми ще е малко над 4 лв. Simple Smile

Няма ме в Лидл.

Общи условия

Активация на акаунт