Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 866
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 2 640
  • София
Благодаря, Петя. Нямам Аванти наблизо.

# 2 641
Направих голяма грешка.Взех ММ на пазар😂.Аз се опитах да сложа в количката 2 кутии Милка,той ги извадил и сложил някакви нови Сушард(понеже са на 2,49лв в Билла).Сложих една кутия Ная,хем са на 3,79,хем за играта.Човекът ги махнал и сложил сухи пасти Престиж,понеже много ги харесваме.Засилвам се да взема Кит кат и ме пита "За какво?Ако е за мен за сутринта,аз си взех кроасани."С две думи,нищо не направих.Ако имаше игра на Орехите,щях да съм добре,че от всичките им продукти купи по един🙈

# 2 642
Аз пък не мислех да се включвам при Мура ,но гледам вафлите по 55 ст ня промоция,,,та сега ще чакам кафемашина ..🤣
Ходих до H&M да си харесам нещо (за абонамента на уча се) еми нищо не ме грабна ,децата имат дрехи та там ще пропусна

# 2 643
Който си вземе ваучери от Кока Кола за Sunday Habit,доставката от сайта е безплатна,защото е над 80 лв поръчката,както е ваучера.
Аз си взех 2 от 10 възможни,веднага след като пуснаха конвертора на 11.9

# 2 644
Аз пък не мислех да се включвам при Мура ,но гледам вафлите по 55 ст ня промоция,,,та сега ще чакам кафемашина ..🤣
Ходих до H&M да си харесам нещо (за абонамента на уча се) еми нищо не ме грабна ,децата имат дрехи та там ще пропусна
Може ли да споделите играта на Мура,нещо съм я пропуснала🤗

# 2 645
# 2 646
# 2 647
Дами имам въпрос за Морени.За мешка само последния код ли трябва да се предаде на куриера,че ми се губи код 🤷🏼♀

# 2 648
Искат три кода. Моите не ги провери, подадох му три опаковки и ги прибра.

# 2 649
Дами имам въпрос за Морени.За мешка само последния код ли трябва да се предаде на куриера,че ми се губи код 🤷🏼♀
Купи още една вафла,за да станат 3.Не ги сверяват

# 2 650
Знам че скоро някой пита кога се печели в King, но не видях отговор. Тъкмо се зарадвах че ми подариха 5 вложки, регистрирах 4 от тях ... но нищо.

# 2 651
На Кинг като се направи разчет брой награди и дни, излизат по 5 награди на ден. Вчера си намерих две вложки, ама нищо. Шансът е много малък.

# 2 652
  • Пловдив
За колко време пристигат наградите от морени?

# 2 653
  • София
За колко време пристигат наградите от морени?
Моята дойде за 14 дена.

# 2 654
Спечелих продуктов пакет от Милка. Имате ли  представа как изглежда и какво съдържа?

Общи условия

Активация на акаунт