Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 806
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 2 715
Станимир Иванов, благодаря и тук, раницата ще е за майка ми Simple Smile

Включих се в този куиз, но имам 9 от 10 верни отговора и сигурно не участвам за награди (дори не знам кой е грешен): http://harrypotterbg.storytel.com/terms.html

# 2 716
Забелязах, че тая кола пуска само раници. И аз спечелих няколко раници за приятели ама на моя профил пробвам и пробвам и пак няма преживяване. Играта май е до неделя. И май няма да пусне преживяване.
Преживяванията ги пуснаха само в началото и ги скатаха.

# 2 717
Изказвам благодарност на Станимир Иванов, заявих раница на Кока кола с изпратен от него печеливш код! Благодаря за жеста и благодаря, че редовно публикуваш актуална информация за игрите!

# 2 718
  • София/Търново
Йее, от Теди съм с раницааааааааааа!

# 2 719
Имам смс от Tochibo

# 2 720
  • София
Изтеглени са късметлиите, които печелят ваучери на стойност 50 лв. от играта на Сердика Център.

Това са:

Подскок-скок
joging
Пролетно цвете
Avianna
zvаnchе
Ала-Бала

Честито! Tada

# 2 721
  • софия

И аз . Печеля чаши. Оправиха ми деня!

# 2 722
Някой иска ли ваучер за pink panda за 30 лв от новото приложение на кола . Аз няма да го ползвам . Трябва обаче каквото купувате накрая сметката да е поне 20 лв

# 2 723
Има и списък на печеливши в Чибо, мен ме няма:
https://tchibo.bg/promo/#section-winners
Не разбрах дали с касовата бележка участвам във всички тегления, не е съвсем ясно описано в правилата.

# 2 724
Чашите са уникални, със здраве да си ги ползвате.
Аз не печеля от това теглене, дано ме има в следващото Simple Smile

# 2 725
Няма ме в Чибо ,няма ме във форума, на всичко отгоре сутринта от Чупата ми отказали бележката, защото не съвпадал кода🤣🤣🤣🤣🤣 100% съм сигурна,че хи одобрява някой който има проблем със зрението.

# 2 726
  • Русе
Няма ме в Чибо ,няма ме във форума, на всичко отгоре сутринта от Чупата ми отказали бележката, защото не съвпадал кода🤣🤣🤣🤣🤣 100% съм сигурна,че хи одобрява някой който има проблем със зрението.
И при мене е така, затова повторно им изпратих същата бележка. Одобриха я, но не печеля

# 2 727
Няколко човека ме попитаха за кодове на колата след като раздадат каквото имах. Ако спечеля още ще им пиша и ще ги имам в предвид. Засега нямам повече!

# 2 728
  • Варна
Станимир Иванов, благодаря и тук, раницата ще е за майка ми Simple Smile

Включих се в този куиз, но имам 9 от 10 верни отговора и сигурно не участвам за награди (дори не знам кой е грешен): http://harrypotterbg.storytel.com/terms.html

Аз отговорих и с 10/10, обаче не мога да разгадая кодовата дума. Буквите са O M O Х О А Л Р А - от половин час се мъча Sad

# 2 729
Някой иска ли ваучер за pink panda за 30 лв от новото приложение на кола . Аз няма да го ползвам . Трябва обаче каквото купувате накрая сметката да е поне 20 лв

ако може да е за мен

Общи условия

Активация на акаунт