Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 550
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 3 015
  • София
Вчера се включих в Либрес, одобриха ми бележката, но днес са ме пропуснали да ме изтеглят Stuck Out Tongue Winking Eye И сега се опитвам да схвана дали бележката ми участва и в следващото теглене.
От правилата това: "5.1.2. Всички регистрирани валидни касови бележки през съответната седмица ще бъдат включени в тегленето на съответните седмични награди." осначава ли, че участват бележки само от съответната седмица?

# 3 016
  • при късмета
Вчера се включих в Либрес, одобриха ми бележката, но днес са ме пропуснали да ме изтеглят Stuck Out Tongue Winking Eye И сега се опитвам да схвана дали бележката ми участва и в следващото теглене.
От правилата това: "5.1.2. Всички регистрирани валидни касови бележки през съответната седмица ще бъдат включени в тегленето на съответните седмични награди." осначава ли, че участват бележки само от съответната седмица?
Точно това означава, щом са го написали изрично.

# 3 017
Честито на всички за хубавите награди!
От Либрес несесер ли печеля или картa за подарък на стойност 20 (двадесет) лв. ? В имейла пише: Ако не виждате добре този имейл, моля натиснете за преглед във вашия браузър. И аз натиснах и ми се появи това.
При мен пише карта на стойност 100лв.. Наградите са несесери и карти на стойност 100лв. Печелившите все още не мога да видя.

# 3 018
Но моите си отговарят.Имам 3 големи млечни,3 големи с бисквити Орео,5 млечни,10 черен,3 кутии бонбони и останалите бисквити и кексчета.Как ли пък ни съм им писала😀🤭.Аз треперя,че може да ми вземат обратно наградката,пък да се хвърлям сама в на вълка устата,не благодаря.

Защо да ти вземат наградата обратно?

# 3 019
Glosssy,сбърках една цифра при регистрацията на КБ.

# 3 020
  • София
Ето печелившите за карта от 100 лева

# 3 021
Спечелих втори продуктов пакет от милка сигурно защото съм на строго безвъглехидратна диета и за да ми е гадно.
Пак да попитам кое е бар кода от картата на Била въвеждам всички цифри и не иска да ми регистрира бележката?

# 3 022
  • София

Пак да попитам кое е бар кода от картата на Била въвеждам всички цифри и не иска да ми регистрира бележката?
Въвеждат се всички цифри изписани под самия баркод. Аз въведох от стара карта, предполагам и с новите е така.

# 3 023
Като смених браузъра стана със всички цифри от баркода.

# 3 024
  • София
Ох, само проверявам дали някой е писал за Савекс.. Сигурно няма да спечеля като съм толкова нетърпелива.

# 3 025
  • София
Скрит текст:
Разопаковах,за да ги снимам.Сега ги прибирам наобратно😂.Обаче сте прави,че пакетите са различни.Куриерът каза,че е разнесъл 7-8 от сутринта и че моят е много по-тежък.
И моя е същия но не отговаря на написаното в сайта. В сайта пише 5 млечни от 100гр а те са 4, пише 3 големи Орео а те са 2.
Пишете на организатора. Може да вземат мерки.
Не мисля да им пиша, все пак са 30 нещата независимо какви са. 😊 Ако бяха по малко можеше и да им пиша но все пак са 30 точни са и са си спазили бройката.
Шоколадите са ти с 2 по-малко - един голям Орео и един малък млечен. Беше ли облечена във фолио? Моите са 32 броя.

Иначе моята кутия я "подмениха". Joy  Смениха котката с по-голяма, че шоколадите да се разтопят по-качествено.  Joy
Скрит текст:

# 3 026
  • sofia
Пращат смс-и от Савекс!

# 3 027
Извинявайте че ви подведох. Писах че са различни защото ги гледах отгоре не съм ги вадил всичките. Сега като ги извадих всичките, всичко си е точно както го пишеше списъка на сайта!

# 3 028
Честити награди Simple Smile Много ми харесват тези продуктови пакети, ще започна пак да играя в Милка. Бях спряла след шест неуспешни опита.

Аз пък днес проведох инструктаж на родителите ми за Билла, защото те знаят, че се печели от игри и помагат с каквото могат (естествено, някои награди са си техни).

# 3 029
  • при късмета

Видях, че си успяла, но да кажа, на друг може да е полезно. На моята карта (от старите) първата цифра от бар кода е много по-малка и доста настрани. Останалите са с еднакъв шрифт. Първоначално въведох без нея и ми изписа да въведа пълния бар код или нещо подобно. Прибавих първата, малка цифра и го прие

Общи условия

Активация на акаунт