Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 587
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 3 255
monii48, никой не гледа какво пише на гърба на бележката. Wink Регистрирай я!

Куриерът на Лео свери само номера на бележката. Не е пресмятал суми. Но при желание може да го направи, защото в товарителницата до номера е написана и сумата. Зависи от куриера и най-вече колко бърза. Wink

Първата ми раница от Кока-Кола мина през Бургас. Втората също се оказа, че е объркана и вчера ходих напразно. В друг офис е. Sad Онова момче, с което си общуваме по телефона, нещо хич не се справя добре със задълженията си. Sad
Аз като му се обаждах да си заявя раницата се чуваше че около него има някакви деца сеедно беше в някаква площадка пищят деца викат коли се чуват и едвам го чувах, но успешно дойде раницата 😀

# 3 256
  • Разпиляна във въображението
Не знам как сте вие, но и аз започнах да групирам продукти с игри на отделни бележки. И все пак ми е неудобно от касиерките и понякога остават продукти от различни игри на една бележка. Ще е голям майтап, освен късмет, да спечеля и в две игри, например, тогава ще стане интересно. На вас става ли ви неудобно в магазините?

# 3 257
Не знам как сте вие, но и аз започнах да групирам продукти с игри на отделни бележки. И все пак ми е неудобно от касиерките и понякога остават продукти от различни игри на една бележка. Ще е голям майтап, освен късмет, да спечеля и в две игри, например, тогава ще стане интересно. На вас става ли ви неудобно в магазините?

Не, защо да ми е неудобно Joy На касиерката това й е работата да маркира Joy

# 3 258
Аз вчера в час пик в Кауфланд разделих Милка продуктите на 4 бележки, казах че за играта искам да ги разделя и изобщо не ми дреме кой какво ще си мисли или тюхка и охка отзад. По принцип избягвам да пазарувам в пиков час, ама се наложи.

Вече регистрирах 3 от тях и не спечелих, пазя една и мисля кога да я регистрирам 😁

Имам и още три вафли Морени, за последно ще се пробвам и с тях.

# 3 259
На мен Лео винаги са ми искали бележки досега и са гледали основно номерата. Веднъж не бях на адреса и пренасочих пратката в офиса им, а там човекът изобщо не я погледна. Даже му предложих да провери дали е тази и той каза "тази е, тази е", бързайки да ме разкара. Може да пробвате така. Simple Smile

# 3 260
Игра на Авен с покупка :

https://avene-promo.com

# 3 261
В Метро няма как да стане на отделни бележки. Моите често участват в 5-6 игри.

# 3 262
Защо пък да не може в метро ...
Разделям си ги ...последна път като ходих  разделих на две фактури продукти вълшебен вкус и Кока кола
Извинявам се за неудобството и те така ...

# 3 263
Няма нищо неудобно да пазарувате на отделни бележки/фактури. Представете си, че пазарувате за няколко души и после така много лесно може да се види кой колко пари дължи. Спомням си даже в някаква игра имаше изискване за минимална сума 25 лв и си разделих сметката 80 и няколко лв на 3 отделни бележки в Кауфланд. Никой нищо не ми е казал. Joy

# 3 264
  • София
Моята раница от КК дойде вчера, заявена на 7-ми. За София.

# 3 265
А сега де... простете невежеството ми, но кое точно се води номер на КБ? Sweat Smile
Така е, който не е играл с касови бележки. А и в сайта на Everyday не е показано.

Бележката ми е от Кауфланд, горе пише "Бон**** 01P", това ли да е? Или някой от кодовете отдолу на бележката?

# 3 266
  • Варна
Доло в ляво, до датата.

# 3 267
  • София
А сега де... простете невежеството ми, но кое точно се води номер на КБ? Sweat Smile
Така е, който не е играл с касови бележки. А и в сайта на Everyday не е показано.

Бележката ми е от Кауфланд, горе пише "Бон**** 01P", това ли да е? Или някой от кодовете отдолу на бележката?
Долу в ляво, на реда с датата и часа. Обикновено започва с няколко нули.

# 3 268
Много ви благодаря

# 3 269

Общи условия

Активация на акаунт