Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (102) - септември 2020

• 160 341
  • 3 681
  •   1
Отговори
# 3 660
  • София
Аз участвах с две бележки за Джони и двете печелят бутилка в отделни тегления. Не очаквах изобщо. Друго нищо не мога да се похваля. Сега ходих да метро за играта на старосел и Боровец. Най- много ме блазнят екскурзии, така че много искам наградата на старосел, при все, че доста обичам вино. Чакам и ИКЕА, там се включих. Милка също утре, но не храня надежди.

# 3 661
  • Пловдив
Какви са тези,,Тайни награди"

# 3 662
Не помня дали се писа, че и играта на Лайън приключва. Аз така и не се включих - бензиностанцията, която ми е удобна, е нещо като павилион и не продават Лайън. Другата в града не знам къде е, не знам има ли такива стоки и не ми се ходеше да я търся.

# 3 663
  • София
Някой ще сподели ли колко "струваха" наградите в новото приложение на Кока кола/когато изобщо имаше такива/...да знам дали изобщо да се мъча с тази простотия. 🤑

# 3 664
Сега видях, че днес е последен срок за вземане на картите от Каменица. Токущо бягах за моята. Някои офиси още работят.
Срока е удължен до 15.10 Simple Smile

Кажете моля ви ,къде го пише , че много се притесних. Имам карта за получаване, но офиса е в съседния град и все не остава време и път , а си мислих, че имам време. Сега рових в сайта на Каменица и виждам само датата 30.09 и ми става още по лошо.

# 3 665
FBID1241186199226354
Да не е написано в правилата.Но се изплащат до 15.10
Информацията е сигурна Simple Smile

# 3 666
Някой ще сподели ли колко "струваха" наградите в новото приложение на Кока кола/когато изобщо имаше такива/...да знам дали изобщо да се мъча с тази простотия. 🤑

# 3 667
  • София

Открих го и аз,ама късно...
Толкова малко награди....направо е супер смешно!

# 3 668
FBID1241186199226354
Да не е написано в правилата.Но се изплащат до 15.10
Информацията е сигурна Simple Smile
Много благодаря!  Simple Smile

# 3 669
Да попитам от банкомат на коя банка ставаше безпроблемно теглене от картата на Каменица?

# 3 670
  • МИНДЕРА
Да попитам от банкомат на коя банка ставаше безпроблемно теглене от картата на Каменица?
Уникредит Булбанк

# 3 671
От тези https://www.borica.bg/atm-locator

# 3 672
  • Пловдив
За новото приложение на Лидл разбрахте ли?
След всяка покупка и сканирането на телефона, ще се трие виртуална скреч карта

# 3 673
Здравейте! Успех на всички в игрите през новия месец.
Аз стария го приключвам единствено с тротинетка. Много ми се искаше и от Милка да падне награда, така или иначе се купува много.
Днес теглят картите от Милка и Савекс. Дано повече хора от темата се похвалят Flowers Four Leaf Clover

# 3 674
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
За новото приложение на Лидл разбрахте ли?
След всяка покупка и сканирането на телефона, ще се трие виртуална скреч карта

Това в страницата ли им го има?

Общи условия

Активация на акаунт