Поръчвали ли сте от Aboutyou.bg?

• 76 287
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Намалението стартира 10 минути по-рано. Поръчах вече. Дано не се наложи да връщам нещо, ама надали. Все на нещо сигурно няма да съм уцелила размера.

Не мога да поръчам, не успява да ме препрати към касата.

# 301
И на мен ми дава грешка на касата

# 302
  • София
цъкайте няколко пъти, мен в един момент ме допусна Simple Smile

# 303
Вероятно има много поръчващи. Сега като натисна Профил да отида на поръчките си и върти доста. Даже не иска да ми ги отвори въобще.

# 304
  • София
за наложения платеж - пак ли бутона "поръчай срещу заплащане" е?

# 305
Зацикля приложението. Мен ме допуска до касата, но там цената на артикулите не е намалена и след малко ме изхвърля.

# 306
Успях да поръчам едно кожено яке, с голям зор ме пусна да завърша поръчката. Сега обаче всички продукти ми излизат на редовна цена...

# 307
  • София
Успях да поръчам едно кожено яке, с голям зор ме пусна да завърша поръчката. Сега обаче всички продукти ми излизат на редовна цена...

Сигурно защото имаш право само на 1 поръчка.

Успях и аз накрая, след 20 кликания сигурно.

# 308
Да това с цените е така. Аз поръчах от моя профил и цените станаха нормални. На телефона на моя мъж си стоят с намалението.

# 309
100 пъти ме изхвърли, но накрая успях. И защо започна по-рано, егати идиотщината!

# 310
Куде ви излизат с намаление цените? Навсякъде са ми редовните, а друга поръчка не съм правила?

# 311
Пълен провал! Искам да им изпратя гневен имейл и дори от там ме изхвърля🤣

# 312
Ееее, най-накрая и аз успях да поръчам. Толкова ме въртя това приложение, макар че всичко си бях пъхнала в кошницата, бях обновила и т.н. Сега чакам. Поръчах си малко спортни стоки, обаче се надявам, докато дойде пратката да ми стават , че с това седене вкъщи 😂

# 313
  • София
Куде ви излизат с намаление цените? Навсякъде са ми редовните, а друга поръчка не съм правила?

В приложението на телефона, не на сайта.

Със сигурност са претоварени. И със сигурност ще се чака доста за доставка, ама каквото, такова.

# 314
На мен ми даде 2 поръчки да пусна с намалението. Вероятно ще има забавяне, но тази година всичките ни поръчки се забавят.

Общи условия

Активация на акаунт