Звездни компромати - месец Септември'20

• 249 054
  • 2 603
  •   1
Отговори
# 60
Кадиев е много талантлив въпреки шашавата си майка. Или може би точно заради нея. Расъл е в интересни среди и е имал свободата и възможностите да разгърне заложбите си.

Показаните скъпи бижута, носени по събития от певици, актриси и други ВИП персони, рядко са техни лични.  Обикновено са дадени от бижутерските къщи само за събитието и после си ги прибират. Понякога под наем, понякога като реклама.

# 61
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Благодаря за новата темичка и оформлението. С интерес изчетох първия пост за бижутата, красота!

Деси Цонева:
https://www.instagram.com/p/CETcHFVD2S-/

Само на мен ли таз' девойка и Преслава вече са ми почти неразличими.

# 62
Ива Софиянска вече не е в Нова тв - https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8960187

# 63
  • Бургас
Ed Sheeran има момиченце  Лира Антарктика Сийборн Шийрън.
https://www.instagram.com/p/CEliNEOBw3O/?igshid=

# 64
  • София
Не знаех, че Дженифър Лорънс е бременна. Браво на нея.

# 65
И аз видях за Шийрън, какво име а, почти като на Денерис Таргариен, стормборн, сийборн Simple Smile
Дженифър Лорънс май просто е преяла на снимката, други не намерих с корем

# 66
И според мен не е бременна, а на тази снимка доста са акцентирали върху корема. На други снимки от тази папарашка сесия не изглежда с толкова голям корем. Тази е от 26 август. Поотпуснала се е.
Скрит текст:

# 67
Сърчаджиева се намира в период на разцвет- изглежда добре и това и харесва. Иска и всички да видим колко красива може да бъде.

Дано да е така, това момиче понесе толкова много, че се надявам живота поне отчасти да и се отплати с щастие.

Кадиев и на мен ми беше баш мамино синче, докато не започна "пандемията" и от стоене вкъщи, зяпах сутрешния блок. Много в забавен и естествен, за разлика от Десито, която е страшно дърво и толкова не на място, че не знам кой е измислил комбинацията между двамата, но само като и чуя гласа, се изприщвам.

# 68
Весела Топузакова

# 69
Коя е горната? Дори не съм я чувала. Но изглежда шокиращо!

# 70
Кофти да те хванат на фризьорския стол без филтри. Joy

# 71
И аз видях за Шийрън, какво име а, почти като на Денерис Таргариен, стормборн, сийборн Simple Smile
, Абсолютно Joy Явно е фен и на Тъмните му материи, и на фентъзито като цяло Simple Smile

# 72
Кофти да те хванат на фризьорския стол без филтри. Joy

Изобщо не прилича на фризьорски стол, изглежда като облечена в съдийска тога, а снимката не знам как въобще може да се постигне толкова ниско качество. Да не са я снимали със зуум от другата страна на улицата?

# 73
Той нали и в Гейм ъф тронс се появи замалко. Ама май няма креативност в името, а жена му е Сийборн, ех...

# 74
Ето това е добра папарашка снимка. Нали в предната тема ги критикувахте, че ги няма никакви Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт