Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през септември

• 47 347
  • 1 521
  •   1
Отговори
# 1 410
  • Оптимист по принуда
Добрутро. Сърбам кафе и ще тренирам, после бач.

# 1 411
Добро утро. Рано рано сте се разбърборили. 😁 Мен ми е крив света. Замислям се да се върна в креватЯ,ми ме чакат един тон чаши и чинии.
Вали и тук,какво да правиш в такова време освен да спиш. 😆
Айде лек ден и от мен. 🤗🌺

# 1 412
Вали и тук,какво да правиш в такова време освен да спиш. 😆
И аз така разсъждавам. За жалост, бебо е на друго мнение Sad
Коледно ми е Simple Smile
Дечко най-щастлив, че има локви за скачане.

# 1 413
  • София
Здравейте!
Вали и тук. Дано ни е вървежен и лек деня като по вода.
Снощи ми се отлепи коронката. Звънях сега на зъболекарката и тя пита пазя ли я. Аз се изненадах, че има хора, които биха я хвърлили. И така. Утре ще ми я лепи обратно.

Нещо съм се повредила. Харесва ми дъждът.

# 1 414
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Здравейте!
Вали и тук. Дано ни е вървежен и лек деня като по вода.
Снощи ми се отлепи коронката. Звънях сега на зъболекарката и тя пита пазя ли я. Аз се изненадах, че има хора, които биха я хвърлили. И така. Утре ще ми я лепи обратно.

Нещо съм се повредила. Харесва ми дъждът.

Някои я гълтат Grinning

# 1 415
  • Варна
Вие сте чисто луди, добро утро. 😂😂

# 1 416
  • София
Е сега,приказки от свой човек.Grinning

# 1 417
  • Варна
Е сега,приказки от свой човек.Grinning

Хахаха, с любов го написах. ❤

# 1 418
  • София
Знам, знам.
Рядко ми е тестото в хлебопекарната,писна ми Ще се овъртоля пак.

# 1 419
Моят будилник пък нещо не работи като хората. Събуди се в 8:30 и само се преобръща и пълзи,глас няма. Който се събуди,добре, останалите могат спокойно да продължат нани. Станала е ужасна напоследък (изключвам събуждането) ,само мрънка,реве за щяло и нещяло,иска да пипне всичко и не ще да спи.

# 1 420
Имах час за 8.00 за очен, казаха ми да отида по-рано и да муна през регистратурата (доп. ЗО ), отивам 7,45, отвън пушат- “ние работим от 8.00”, аз знам но навън се лее дъжд и съм застанала под козирката, нито съм ги питала, нито притеснявала. Става 8.00, казаха влезте, минах за регистрация, отидете Еди къде си, ама обяснете на кой етаж, отивам лекаркаеа отваря кабинета, ми си ръцете, Пи вода (диспенсъра  е в коридора), мота се, говори СИ с колежка, да кажеш, че съм невидимА, не съм. Еле към 8,17 ме извика и ме направи на две стотинки- имате проблем, ама не знам какъв е, трябва да се води последния път като сте ходила, аз и казах , че единствено са ми казали, че налягането ми в високо, еми не е, всичко направих, но вие искате да си вземете парите за очилата, знам аз. Аз отговарям, че ми се полагат и като имам -4 диоптъра, ще си взема, защото имам нужда , аз питам да взема ли друг час и да дойда- аз повече няма да се занимавам с този случай, обясних вече.Фърля рецепта, направление, сядайте тук заповедно, и се сещам, че преди време на едно профилактични, тая същата не искаше да дава рецепта на хората, защото така ползват безплатно очила , тогава се разправях с нея аргументирано, което още повече я вбеси, и само аз от всички колеги си бях взела рецепта. Но оплакването ми е- частна клиника, такова пренебрежение и отношение към пациентите не мога да приема- то от сутринта кисело, да не говорим за времето, което се мотат- хората са на работа, затова си записват ранен час.

# 1 421
Мид,що е рядко? Не го ли гледаш до като се меси в началото? Аз така правя,чакам да стане хубава топка,да спре да лепи и тогава затварям.
Елизабет,пускай жалби някъде,аман от такива недо.....ни. 😣
Измих си аз чиниите,ще ида до пощата и се прибирам да си зяпам сериала от снощи.

# 1 422
  • София
Не,сипвам  и затварям,подозирам,че е от топлата вода

# 1 423
Оо аз никога няма да го уцеля така. Винаги брашното ми е по-малко и добавям,добавям. 😃 Само с отложен старт гледам да е в точните количества,иначе не става. Пробвай поне 3-4 мин да си гледаш топчицата и добавяй ако има нужда.

# 1 424
  • Пловдив
Оплаквам се, че се заринах с работа..не смогвам...от седмица е така.Сефте от март Sweat И колежката е в отпуск, та да ми още по...Grin

Общи условия

Активация на акаунт