Парфюмни размисли и страсти - 249

• 61 714
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
  • София
В тези горещи дни точно Номад ми дава глътка свеж въздух. Малко прекалих днес с него, но се носи много приятно наоколо. Нямам точно определени парфюми за есента. Мисля да използвам всички.

# 76
При мен няма такова нещо да ме души парфюм-нося си каквото ми е кеф-на плаж съм ходила и с Ла Ви и със Скандал и никой не ме е връщал, нито съм забелязала някой да ме избягва-не мога да имам нов парфюм и да го чакам да му дойде времето.Ако някой ми направи забележка, много ясно, че ще се съобразя, но не се е случвало още.Миналата неделя бях на плаж с Коко Мадмоазел Интенз и ми беше супер, плажната ми хавлия след пране още понамирисва/където ми се е търкала главата/ ....
Снощи излизах с приятелки-едната беше с Коко Мадмоазел, другата с Табако Ванил, а аз с Принцесата-неочаквано добра комбинация.....

SOTD : LIBRE - свободата да избираш Simple Smile

# 77
  • Балчик
Харесвам ЛВБ, но в умерени количества. Веднъж в един музей жената пред мен, която вървеше на голямо разстояние остави сигурно за целия ден този аромат там. Сигурно чак експонатите се пропиха с тая миризма, хаха. Чак се закашлях. Горките служители на музея.

# 78
  • Варна
Денс Heart благодаря за красивата тема! Есенни парюми......Gucci Memoire си ми остава фаворит от предната зима. Обичам го тоя парфюм и се запасих с още една 100-ца/блондиска работа Heart/.  Номад и номад Абсолю......Не,че не ги носих и трите цяло лято де.

# 79
  • Пловдив
Благодаря за новата тема!

Хич не ми се иска да съм на есенна вълна,все още ми е лятно - времето, настроението, и изобщо не ми се мисли, че скоро ще захладнее.

Иначе през есента ще извадя по-тежките и плътни аромати. Не че в тази жега вече 5 дни не нося Андромеда Simple Smile Много ми харесва, усещам си я през целия ден, без да се натрапва.

Друг есенен любимец се очертава Libre. Топло му е в жегите, но на 20-25 градуса е прекрасен.

# 80
Пък аз да ви кажа Joy едва днес открих, че последния парфюм на Hermes всъщност бил унисекс. Гледах, че го коментирахте преди време, но нали пише l'ombre, и правя връзка с hombre на испански - мъж, и си викам това ще да е мъжки парфюм, не ме интересува Joy Получавам мостра, на картинката човек с къса коса, и си викам сега защо са ми пратили мъжка мостра, като исках дамска. Те ми казват дамски си е парфюма. Та сега откривам, че е унисекс, а човечето на картинката е жена... Не знам, объркана съм. Нотките също не звучат дамски, а и като знам цялостното звучене на Ермес, нямам желание да го пробвам.

# 81
Нося лятото всичко от моите по-свежи неща според настроението. Много се радвам , че преди няколко месеца успях благодарение на съфорумка (тя си знае Heart )да се сдобия с половин шише Ninfeo Mio. Беше ми много домилял. Освен него много пръсках Eau de Rhubarbe Ecarlate Hermès. Напоследък съм на Средиземноморските градини. Чакам любимата си есен с нетърпение.  Наскоро се сдобих с отливка от Сантал роял Герлен. Преди години много розово-удови аромати изръшках, но тоя е може би един от най-хубавите. Лепва ми като ръкавица. Засега го нося отвреме навреме на климатик, но наесен ще одумкам отливката и ще мисля трябва ли ми шише. Уда е много хубав, мърка като котенце. Много мой аромат. Окото ми отдавна гледа за някоя нова любов разбира се Grinning
Благодаря за темата Flowers Four Leaf Clover

# 82
Денс Heart благодаря за красивата тема! Есенни парюми......Gucci Memoire си ми остава фаворит от предната зима. Обичам го тоя парфюм и се запасих с още една 100-ца/блондиска работа Heart/.  Номад и номад Абсолю......Не,че не ги носих и трите цяло лято де.
Е, сега това ли трябваше да прочета!? 😆 Хайде разкажи как се държи при теб Мемоарът и за какви температури е, моля. Че не ми се видя много траен като го пробвах, а добре се напръсках. Сякаш се скри. Иначе ми харесва много.

# 83
Аз имам чувството, че всяка втора жена в Бургас е с La Vie est Belle, просто откачам вече като усетя това "нещо" на над 30 градуса. Имах подобно лошо преживяване, но в самолет, просто някакъв кошмар преживях, нито да слезеш, нито да отвориш прозореца Simple Smile. Добре, че полетът не беше презокеански. Забележка никога не бих направила, защото няма да има ефект.

# 84
  • Бургас
Ще го усещаш още много из Бургас и не само, чакай аз още не съм го почнала моя.Предстои.Flushed Забележка не бих направила всеки си е свободен да прави и пръска, каквото си иска, не понасям да ми се прави и на мен.Днес съм с моя прекрасник Шанел Габи Есенс/Шанел си ги тача аз/, от сутринта от 9 часа някъде си го усещам доста стабилно, обожавам този парфюм! За есента съм си приготвила много неща само живот и здраве да е мисля да скъсам от носене Бомбата Нектар и се замислям дали да не си купя и ЕДП, за мен са много, много различни.И двата парфюма са секси бомбички и точно такива женствени, модерни аромати, каквито аз обичам!

# 85
  • Sofia
...Добре, че полетът не беше презокеански. Забележка никога не бих направила, защото няма да има ефект.

Един задвратник със сигурност ще има ефект . Satisfied

SOTD - Masaki Matsushima Shiro

# 86
  • Пловдив
Bright Crystal, къде могат да се душнат Шанелите? При нас в Дъглас ги няма..

# 87
Благодаря за новата тема,Денси!
Изтървах старата тема,но харесвам морски аромати ..
Есента е наистина много благодатен период,почти всичко се развива добре тогава..
Interdit , Libre , Gabrelle Essence , Musky Garden , Jador Absolu , Black Opiu Neon , Angel edt 2019 , любимите ми Амуажи и още доста красоти..
Получих си новот Армани , аз го харесах мноогоо.Не е нещо чудо невиждано ,но е красотичка -има от Interdit , Rouge Malahit  се долавя ,някакъв повей от Либре и една от Джоите .Току що  го пробвах и още се разучаваме.Ясно си усещам жасмина,туберозата,цитруса и някаква сладост като круша или праскова ?

Да се оплача Момичето в Капри ми изчезва на 20 та минута..Трябва през половин час да го подновявам..

# 88
Е, сега това ли трябваше да прочета!? 😆 Хайде разкажи как се държи при теб Мемоарът и за какви температури е, моля. Че не ми се видя много траен като го пробвах, а добре се напръсках. Сякаш се скри. Иначе ми харесва много.

При мен като че на хладно трае по-дълго Mémoire, иначе и за топлото време е прекрасен, но имам усещането, че става skin scent на втория час. Или аз спирам да ги усещам силно. Иначе си трае доволно дълго, просто стои прибрано

# 89
Не съм го пробвала в голяма жега, но да - прибра се, скри се и само от време на време имаше полъх. Значи е там, просто кротува твърде много. Може би ще е добре пак да го пробвам, преди да се метна, че искам да си усещам парфюма по-осезаемо...
Благодаря за коментара!

Общи условия

Активация на акаунт