Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 113 957
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 935
  • софия
В опаковката. Не помня какво беше извинението, но споделящият беше приел, че е в правото си да го прави.

# 1 936
Не в храната. Пуква се опаковката, за да се помирише месото дали не е развалени

# 1 937
Ама някой е бил казал тук, че нарочно го е направил ?!? (пропуснала съм, по-късно се включих в тази тема).
Оле, а последния път взех пилешки кюфтета, и като тръгнах да ги отварям ми се стори вече леко разлепена опаковката, но си помислих, че аз съм се разсеяла и съм я отворила вече 😨

# 1 938
Ами то на практика като се пукне опаковката с нокът... вкарваш в храната хубави "добавки" от външната среда. Почти равносилно ми е на докосване с нокът на самата храна. Гнус до безкрай. Disappointed Relieved

# 1 939
Веднъж разопаковано нещо, вече с нарушена опаковка, подлага продукта вътре на какви ли не неща (контакт с кислород, разваляне на продукта, замърсяване...)
Не мога да си обясня това потребителско поведение, що за хора са това ?!? Всеки път явно трябва да се гледа като на инспекция ли, като се пазарува, когато съм с децата кое по-напред да следя...
Явно е до възпитание (или липсата му), но с този егоизъм не се ли сещат такива пазаруващи, че следващия път те може да са жертва на собственото си поведение. Не може и не трябва да се толерира по никакъв начин такова нещо!!!

# 1 940
Това, което аз лично не одобрявам е факта, че се налага да се логваш всеки ден, което на мен ми е досадно. Въпреки че при регистрацията пита дали да те запомни, така и не те запомня.
Странно е това, аз посочих да се запамети, утре ще видя..

# 1 941
Само дето, ако пукнеш опаковката на месото, което е опаковано в газова среда, то мирише силно неприятно, та за въпросната потребителка всичко ще е развалено. Помня и за чопкане с нокът в маслото и т. н., но аз съм в темата от 6+ години, още преди да започна работа там.

Клиентите правят доста неприятни неща, количествата стока, която бракуваме заради нарушена опаковка са не малки. За мен е необяснимо защо се отварят дамски превръзки, тоалетни блокчета, капсули за кафе, котешка храна и т.н. Понякога има по няколко отворени пакета от един и същ артикул, какво са търсили там - не знам.

# 1 942
  • София
Да се вземат или опитват продукти?

# 1 943
  • София
В друг магазин онзи ден пазарувам и с приложението има отстъпка..Ама смених телефона и там приложението- йок. Отказаха да ме обслужат, понеже не успях да вляза в приложението на новия ми телефон, защото си бях забравила паролата. Та, хем за улеснение ама не винаги.
А не дай си боже, да ти падне батерията на телефона! Wink

На мен пък ми е тъпо това с телефона. Вечно трябва да нося телефон, вечно да свалям приложения. Въведете една карта като на другите магазини и толкоз, по-лесно е. Много мразя да ме "изнудват" да инсталирам сто приложения на телефона. И какво, в магазина портмонета, телефони, пари, карти, трябва да развявам сто неща, докато плащам. Звучи затормозяващо. Аз съм консерва, какво да се прави.
И на мен ми е тъпо. Първо не обичам приложения, които ми затормозяват телефона. Второ не виждам добре и ми е проблем да правя каквото и да е от телефон. Уж слагам очила, но пак виждам лошо. А третото вече си го посочила - какво да правиш по-напред: да прибираш продукти, да държиш телефон или да плащаш? Като си помисля колко често изпускам карти или стотинки, представям си ако си изпусна телефона!

Браво на Билла! Помислили са и за едните, и за другите клиенти! Взимаш си физическа карта, която регистрираш в сайта или в приложението и така са доволни и привържениците на новите технологии и консервите като мен. На касата регистрираш тази, която ти е по-удобна.

А касовите бележки за хората с приложение само дигитални ли ще са? Или ще има и реална хартиена бележка?

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 13:44 от Тaня67

# 1 944
И какво, в магазина портмонета, телефони, пари, карти, трябва да развявам сто неща, докато плащам. Звучи затормозяващо. Аз съм консерва, какво да се прави.
Само едно е достатъчно - телефон примерно (и часовник, гривна, пръстен каторезервни) с NFC не вадите не прибирате самодоближавате до пос-а. Всичко изброено остава в чантата (след време чаната в колата да не тежи). Плаща се с доближаване и промоционалните карти са вградени в устройствата. Падне ли тока на едното устройство имате още 1-2 в резерва (часовник/пръстен гривна). Изпробвано е не боли. Обикновенно консервите ги имат тези неща (падат си по скъпите варианти, а там е вградено) без да знаят само трябва някой да им ги настрои еднократно.

Понякога има по няколко отворени пакета от един и същ артикул, какво са търсили там - не знам.
Жалко е иначе щеше да е смешно, но уви някой не им достига по рождение и с кофа не можеш им наля дори и да искаш. Не си ползвате камерите по предназначение и от там ви иде проблема. Може спокойно да се направят проверки и наръч снимки с точните клиенти. Иначе охраната се мъкне след някой клиенти, но не след правилните.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 12:16 от netman71

# 1 945
Била с никаквата им политика за връщане, невъзможността за връзка тях, киселият и буцунест персонал, отдавна са ми отпаднали от опциите за пазаруване. А и много често все няма това което търся.
Трябва да пуснат нещо супер-дупер изгодно, за да стъпя там.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 12:20 от Lemy

# 1 946
  • София
Момичета тая скреч карта от къде я намерихте в приложението, аз не мога да я намеря никъде.
Може ли упътване.

# 1 947
  • софия
Скреч картата ви излиза след пазаруване, има камбанка в левия горен ъгъл на приложението, там ви излизат последните няколко пазарувания. Отваряте последната сметка и там освен дигиталната касова бележка е и въпросната скреч карта. Изтривате си я и може да спечелите купон за отстъпка за даден артикул, който е със срок седем дни и също трябва да бъде активиран или аритикул подарък, който пак е под формата на купон. Естествено има и скреч карти "Опитай отново".

# 1 948
Писаха назад, че се получава след пазаруване, няма как сега да се види скреч-карта.
П.с със zvanche сме писали едновременно.

# 1 949
  • София
Писаха назад, че се получава след пазаруване, няма как сега да се види скреч-карта.
Прочетох, но после някой пусна снимка с надпис на бг.
Сега нещо не ми работи приложението, излиза надпис : нещо се обърка и не става.
Запомнила съм си паролата, имам нет, сайта ли се скапа ,не знам.

Общи условия

Активация на акаунт