Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 113 971
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 75
  • В полите на Витоша :)
Видях нов сос - Тартар при салатните майонези. Дано да е сполучлив, много обичам по принцип.
А ръкавиците в кутия кога станаха близо 13 лв?!

# 76
  • have faith and be patient ..
Пухкавите якенца изглеждат симпатично, но нищо особено като цяло
Скрит текст:
косматите подобни на НМ са по-хубави, мое мнение, сините и розовите, които имаха преди време
, а суитшъртите са съвсем обикновени, но с приятен десен.

Аз имам именно розовото и синьото от хм затова загледах и тези червеникавите, но даже и на снимката не ми изглеждат така пухкави като хм-ските..

# 77
  • Варна
Стъклените кутии не тежат ли?
Освен, че тежат са и чупливи, абсурд да пратя детето си с такова нещо на училище. Миналата година три деца ги бяха обзавели със стъклени бутилки, натрошиха се за нула време, да не говорим какви драми предизвикаха между родителите. Аз бях взела от Пепко кутия, но не се затваря плътно, съответно цялата раница ставаше в трохи и се налагаше да слагам кутията в торбичка. Плътнозатварящите пък не ми допадат особено, само с едно отделение са. Утрешните в Лидл ми се струват доста добри, ще ги погледна задължително.

# 78
Алекс, знам че ги имаш, затова ги споменах. Та - лидълските са симпатични, но другите ми се струват по-добре (имам синьото за сравнение).

# 79
  • have faith and be patient ..
Днес ще пробвам да ги видя и бейзболните и пухените

# 80
  • София
Някой пробва ли соса за бргери на Хелманс?
Този сос е уникален и намален си заслужава. В едно квартално магазинче го засичам по 4,50 - 5,00 лева.

Всеки път се изкушавам и цветята като ги загледам, имам розички оттам, все още виреят при мен. Каланхоето също, даже лесно се гледа.

В Лидл при нас, преди време бях хванала една промоция - всичко от изминали колекции на по 3 лева, имаше много якиии неща, които си заслужаваха. Имате ли представа дали това се прави регулярно, какъв е принципът?

Успях да се възползвам и от промоцията на телешкия бургер "Anguls", който става уникално лесно. Харесвам много и замразената им сьомга - някъде около 5 -6 лева е за 250 грама. Пускали са я и на промоция. Направена с масло и в комбинация с варен ориз и соев сос е перфектно хапване.

# 81
Скрит текст:
..................
Сега ме хвърлихте в тъча с тая каничка сметана. Сто години пазарувам от Лидл и не знам за какво пишете. Днес ще се оглеждам. А за инфото за лютеницата голЕЕЕмо благодарско! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Също толкова време пазарувам от Лидл и не съм в час с тази каничка, ще трябва да я видя къде стои и да купя, най-накрая и аз да разбера за какво иде реч....

Видях я, купих я, отворих я само по указанието на опаковката! Simple Smile Тъкмо разказвах, че имало и клипче за отварянето, но не стигнах до него.Joy Всъщност, сетих се, че съм виждала каничките, просто не съм им обърнала много внимание. Но еспресото със сметанка и мед в компанията на прясно сиренце/не лидълско/ ми дойде идеално!
И една ситюенция заграбих, да видим дали ще я бъде или не. Да не е да си изляза само с тая миниатюрна каничка.

# 82
Кутии за храна има в Пепко, постоянен асортимент. Това ако не харесате лидълските. Цени не помня, но бяха символични сравнени с други магазини.

ако са от някаква гадна пластмаса нищо чудно...не бих слагала на детето си храна в нещо подобно.
Ама моля Ви, в каквото си искате слагайте храната на детето си. Личен избор и преценка.
Споделих, че в Пепко има постоянно такива кутии, докато в Лидъл са на акции и не винаги налични.  Всеки си преценява се себе си, кое е "някаква гадна пластмаса" и  кое не.

# 83
Моля ви, момичета, снимайте в тази прословута каничка.
Изобщо не съм я виждала. Явно в магазина спя.

# 84
Виж на първа страница от темата. Цяло видео има.

Това сирене за грил. Първо, много солено. Второ, като го сготвиш и ядеш - гумено и скърца. Ама така скърца, все едно дъвчеш нещо живо и то се съпротивлява 😱...направо зловещо. Ако има тайна за приготвянето му, моля за жокери.

# 85
Виж на първа страница от темата. Цяло видео има.
Да, да благодаря. Сетих се за първи пост и вече не ми позволява да изтрия мнение.
Всъщност съм я купувала.

# 86
В някой пловдивски Лидл някой да е виждал ръкавици? Трябват ми Л размер, но не мога да намеря никъде.

# 87
Soul, на мен и халуми ми е скърцащо - като изстине. Това не съм пробвала, но когато приготвям халуми, гледам да е топло като го сервирам и го овкусявам допълнително със спрея зехтин (лют или с чесън).

# 88
Яла съм и нескърцащи, но не се сещам марката. Не беше студено това, директно от тигана.

# 89
Стъклените кутии не тежат ли?

Много. Старая се да не счупя стъкления рафт на хладилника като я поставям.
Противоплъзгащата подложка (която пускат на ролки- има и в Икея) за шкафове решава този проблем. Както и друг вид мека подложка.Така чистя много по-лесно хладилника, нарязала съм на всеки рафт.
Това, че една кутия е от Пепко не значи, че е от гадна пластмаса. То си пише от какъв материал са. И аз ще погледна кутиите в Лидъл- никога не са ми излишни.
Моля за мнение за раниците (тези от 40 лв)! Simple Smile Удобни ли са с тези каишки, велкро лепенки и лепящи се неща по гърба и презрамките? Thinking
Днес посетихме магазина в Асеновград. Голям кеф е да отключваш количка с 20 ст Grinning В "нашия" става само с 50 ст...Взех една чашка за рисуване за детето и аз.

Общи условия

Активация на акаунт