Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 113 826
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 60
Отдавна се обсъжда тази каничка.

# 61
Каничката има един сериозен проблем и той е, че в един момент наистна започваш да пиеш това в каничката без изобщо да ти се занимава да правиш и кафе. Smiley

# 62
Аз не съм отпивала.
Брадата да направи клипче как се пие от каничката че нещо оливащо ми звучи 😆

# 63
Пиеш това, което е В каничката, не ми е хрумвало да пия ОТ каничката... Laughing

# 64
Купувала съм преди години, но не помня чак толкова хубава ли е била тази сметана, май ще взема за повторение 😁
А сметаната от миналата седмица 12 процента за какво я ползвате,че взех но засега само отлежава в хладилника

# 65
Аз правя бисквитената торта на Тереза Маринова с тази сметана. И с други също де, но напоследък тази взимам от Лидл.

# 66
Заквасената сметана от 12% вземах, когато правих млечния десерт по рецептата на Леми (още една вкусотия от нейните рецепти 🤗), като с нея замених 20% заквасена сметана. Но ползвах и едно по-високомаслено кисело мляко- гръцкия йогурт 10% ( в малката кофичка).

# 67
видях в лидл някаква нова суха храна за кучета или поне аз не съм я виждала, защото не купувам оттам. в хартиена опаковка от 1.5 кг. по етикет е ок, илиза много добре като пари - мисля, че беше 8 лв. взех на коконата за хрупане - много ѝ хареса. мисля, че марката беше орландо. някой мнение/наблюдение?

# 68
  • София-Младост
Продават ли цветоулавящи кърпички? Цена евентуално?

# 69
Цена не помня, но има цветоулавящи - в лилави кутии, Formil марка.

# 70
Сметаната 12% ползвах за млечна салата. Също и за десерт сметана с плодове. Харесва ми, че е с по-мек вкус от другата, не киселее.

# 71
  • Пловдив
Продават ли цветоулавящи кърпички? Цена евентуално?
мисля, че има...цена обаче незнам.

# 72
  • Козлодуй
Цветоулавящите кърпички на Лидл са много хубави и са под 4 лв. за  24 бр. около 3,70 Simple Smile

# 73
  • София
..................
Сега ме хвърлихте в тъча с тая каничка сметана. Сто години пазарувам от Лидл и не знам за какво пишете. Днес ще се оглеждам. А за инфото за лютеницата голЕЕЕмо благодарско! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Също толкова време пазарувам от Лидл и не съм в час с тази каничка, ще трябва да я видя къде стои и да купя, най-накрая и аз да разбера за какво иде реч....

# 74
До кафетата стои.

Общи условия

Активация на акаунт