Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 113 819
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 45
Не бих допуснала, че в Лидл ще предложат нещо, което може да съдържа вредни вещества.
На детската кутия, която съм взела пише BPA free. А и храната за навън предполагам, че няма къде да я затоплят, че да има риск да се отдели тогава нещо.

# 46
fenyx точно за това предпочитам да купя от Лидъл Simple Smile

# 47
Ако ми трябваше сега кутия, и аз бих взела от там (или пък от Икеа, ако имат с добре затварящ се капак, че тези, които имам за хладилник са ок, но не и за разнасяне в раница. Но може и други да имат, не стм разглеждала).

# 48
Здравейте! Дали имате информация кога ще отварят Лидл в гр. Раковски?

# 49
Разбира се, че си купуваме дрехи от Лидл! Ако ти хареса материя, кройка, изработка...и ако въобще се доберем до бройка, понеже ги разграбват бързо. Защо да не купуваме, защото са евтини ли? 😃 Аз нямам против и да ми ги подаряват. 🙂 В една тема потребителка се пробваше да прави внушение, че е въпрос на самоуважение и престиж да си купуваш скъпи дрехи. 😃 Понякога си мисля, утопично, ако за месец се махнат всички етикети и няма цени, дали много от хората ще могат да се ориентират как да си изберат кое е добро и кое не. 😏 А пък Лидл имат и 3 месеца безусловна гаранция, което е доста впечатляващо.

# 50
Отношението към дрехите от там, според мен, е не е до етикети, а до качество на материи. Някои неща в Лидл са ок, други... ами да кажем, че не всичко им е топ качество.

# 51
В една тема потребителка се пробваше да прави внушение, че е въпрос на самоуважение и престиж да си купуваш скъпи дрехи. 😃 Понякога си мисля, утопично, ако за месец се махнат всички етикети и няма цени, дали много от хората ще могат да се ориентират как да си изберат кое е добро и кое не. 😏
Срещала съм такива мнения и не само за дрехи а и за храна, например в темата за виното битува мнение, че не даваш ли поне 30 лв за бутилка вино, значи пиеш нещо долнопробно.
Аз за такива хора си мислят, че явно в реалния живот не успяват да впечатлят никой, а много искат, затова се опитват в интернет пространството.  
Всеки с неговите си приоритети за какво ще дава пари, и за какво няма да дава.

# 52
Ще пробвам и аз тази каничка със сметана, не съм я отразила досега. Изгледах и клипчето да съм подготвена 😀 Последно взех от единичните течни сметанки Пилос, половината бяха развалени, на другата половина им нямаше нищо.

# 53
Стъклените кутии не тежат ли?

Тежат и се чупят. Гледам да сменям по-често пластмасовите.

# 54
Нямах никакво намерение да я пробвам сметаната, ама като правя слабо кафе следобяд и нещо не ми достигаше за вкуса, реших да я видя и сега... ми се пие само сметанката 😁. Но въпрос на вкус, на друг може да не му хареса.

# 55
Тази стъклочистачка изглежда удобна, дано да я пуснат.
Много внимателно избирам пластмасовите съдове, които ползвам. И като цяло ги избягвам, почти всичко слагам в стъклени купи - да и техният капак е пластмаса, наясно съм Simple Smile
За училище обаче нямам избор, няма как да е друго освен пластмаса. Поне да е нещо по-безвредно.

абсолютно. за мен си нося храна в стъклена кутия от джъмбо, затваря много добре. за детето няма как - или хубава пластмасова /например на лънчбокс са много удобни/, или от металните на гуш. навремето дадох малко повече пари за кутии, но се ползват доста години без проблем и изменение, та си струва.
стига с тази сметана, че ще ме карате и мен да гледам клипче и да я купувам Wink
Lemy, имам такава колежка. Като си купи нещо скъпи и я бъзикат, че се е прецакала, защото го имало и по-скъпо някъде Wink бедняшко мислене и комплекси.

# 56
  • София
Мерси за темата!

За кафето...на кутията си е нарисувана само кафеварка.
Да,само че отзад пише,че става и за машина...
Друг продукт,който ми хареса от последното пазаруване,е едросмляната домашна лютеница Родна стряха-само като видях,че няма нишесте в нея и очите ми светнаха.Единствената друга едросмляна без нишесте е Велика на Дерони,ама цената ѝ  е двойна...А по фермерските пазари е още по-скъпа...
Елислава,
Скрит текст:
тази седмица на промоция в Кауфланд има едросмляна лютеница на Дерони от 520 гр.Само от нея купувам вкъщи и тя е единствената, която се харесва на вкус.

# 57
Да докладвам само, че вчера пробвахме електрическата месомелачка с домати. Впечатлена съм! От един среден домат почти пълна купичка изкара, а отпадъкът е абсолютно сух (люспи, семки). Това категорично не може да се постигне с механична машинка. Лесна е за работа, не усетих и да се затормозява, макар че я тествахме за кратко и с малко количество домати. Нямам база за сравнение с друга електрическа, но мисля, че си заслужава и ще върши работа. Предстои да се ползва за лютеница и тогава ще е същинския тест и ще пиша пак.
Днес малкият врънкал баба си да направят  сладки след като видял приставките към машината. Някой има ли хубава рецепта за шприц сладки да им пратя да се пробват? Аз не правя и не знам, има рецепта в книжката, но по-добре някоя изпитана рецепта. Благодаря!

# 58
  • Пловдив
Дрехи и аз взимам от Лидл - особено от детските има много сладурести.
На спортните също съм почитател - в пъти по-ниска цена, а са също толкова удобни. Даже повечето имат джобчета, докато марковите ми нямат Rolling Eyes
Бельото също одобрявам - последно си взех коментирания сутиен в понеделник - заспа ми. Нямаше моя номер и други цветове, та си останах само с бял.

Относно кутиите за храна - доволна съм от тези в Лидл. Не знам вашите деца как са, но моето постоянно ги чупи/губи и не влагам толкова пари в кутии. От тази година учениците ще са вече двама, та заредих доволно, надявам се, да стигат, че е голям проблем недостига им Rolling Eyes
Стъклени не взимам вече - преди 3 или 4 години една ми се изплъзна от ръцете и в следствие бях цялата разрязана по краката... Даже йената си ползвам с особено внимание и изключително рядко от тогава

# 59
То пък в днешно време цената да беше показател за качество. От Лидл имам и много хубави неща, дрехи, бельо, обувки, имам и такива, дето не са нищо особено, но пък за цената им са добре. Да не вадя списъка със скъпите придобивки, дето със закъснение, разбира се, съм си мислила за тях, че следващ път и да ми ги подаряват, не ги щА. Ама хвърля се човек понякога на скъпото с надежда, че е по-добро. Пък, че било въпрос на самоуважение и престиж, е само в главата на тоя, дето си го мисли.
Сега ме хвърлихте в тъча с тая каничка сметана. Сто години пазарувам от Лидл и не знам за какво пишете. Днес ще се оглеждам. А за инфото за лютеницата голЕЕЕмо благодарско! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт