Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 113 978
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Здравейте, имате ли впечатления за дънковите якета, които са от утре. Мисля, че са пускани и преди.

# 31
И аз имам бейзболен суитчър за големи деца от миналата есен - на детето му е удобно. Не е мръднал.
Утре мисля да ходя за кутия за храна и ще погледна дънковите якета, ако не забравя.

# 32
Кутии за храна има в Пепко, постоянен асортимент. Това ако не харесате лидълските. Цени не помня, но бяха символични сравнени с други магазини.

# 33
Кутии за храна има в Пепко, постоянен асортимент. Това ако не харесате лидълските. Цени не помня, но бяха символични сравнени с други магазини.

ако са от някаква гадна пластмаса нищо чудно...не бих слагала на детето си храна в нещо подобно.

# 34
Не са гадни, има понякога и стъклени дори

# 35
стъклото не става за дете. инвестицията в хубави кутии си заслужава според мен и бих внимавала какво купувам.
някой видя ли/опита ли пуешките кренвирши за деца, че при нас май няма?

# 36
  • в кукувиче гнездо
Стъклените в ИКЕА са чудесни.

# 37
И при нас нямаше от пуешките кренвирши за деца.

# 38
Вижте каква модификация на стъклочистачката или пък по-скоро е друг модел ще предлагат (тук дали ще има - ще видим)
това е за прозорци, огледала и други стъклени и/или гладки повърхности
Скоро май ще идва пак алпийска седмица, бих предположила (от другите предложения в следващата фр.брошура)

# 39
Стъклените кутии не тежат ли?

# 40
Тежат, разбира се (имам от Икеа и стъклени, и пластмасови). От Лидл съм вземала преди повечко време една детска с Маккуин, още е здрава.

# 41
А кога най-рано излиза брошурата за следващата седмица? Купувате ли дрехи от лидъл? Аз си купих бельо - изключително доволна съм.

# 42
Стъклените кутии не тежат ли?

Много. Старая се да не счупя стъкления рафт на хладилника като я поставям.

# 43
Най-рано - довечера в приложението, малко след 0 часа. Това, което днес гледах е от френската, ама там излиза ден по-рано.

# 44
Тази стъклочистачка изглежда удобна, дано да я пуснат.
Много внимателно избирам пластмасовите съдове, които ползвам. И като цяло ги избягвам, почти всичко слагам в стъклени купи - да и техният капак е пластмаса, наясно съм Simple Smile
За училище обаче нямам избор, няма как да е друго освен пластмаса. Поне да е нещо по-безвредно.

Общи условия

Активация на акаунт