Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 146
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 795
Аз имам кръглата и много я харесвам,лесно се мие.

# 796
  • Бургас / UK
аз бях с тестото за пица - не мога да го преглътна даже, толкова ми е гадно /и сладко/, но разбира се е въпрос на вкус.
днес при нас бяха изкарали от всички номера джегингс, вчера почти нямаше. казвам, ако някой търси. взех черен, удобни са.
дреболии някакви накупих. слава богу тази седмица няма интересни неща.

И аз правих за вечеря пица и изобщо не ни хареса...не усетих нищо сладко и аз ,но няма да повторя.
Взимала съм от Лидл друго тесто за пица(не XXL) и беше много по-хубаво.
Edam на слайсове е мн хубав,днес правихме сандвичи за училище ,одобри се.
Шлиферите на живо са много красиви и материята една такава приятна, загледах се в розовия ,но не нося такъв тип  дрехи и не си купих.

# 797
На нас ни хареса тестото за пица.
Олекотените якета ще са другата седмица, но нямах време да разгледам брошурата и не знам от кой ден са.

# 798
Тъй като казахте, че делукс няма да има скоро, а на мен ми свърши ликьорчето, взех едно Марго.
Дадоха ми едно стики, за сметка 38 и нещо.
Аз кога ще ги събера всичките...никога.

# 799
  • София
Трябваше да вземеш нещо за 2 лв от касова зона заради 2 стикита.
Аз в подобен случай преди да платя прибавям комплект запалки или вафли за Скъпия.
Но детенцето ти не е ли малко за такова дребно нещо.
Дъщерята категорично отказа да събирам стикита за внука/2 г./
Можело да ги глътне, а там Пирогов нямат.

# 800
 На нас тестото за пица не ни хареса. В Княжево  от шлиферите имаше само в синьо, исках поне да ги видя, тези в розовото ... В Борово дали са останали? Търся 38/40?

# 801
  • Стара Загора
Другата седмица ще има тънки якенца, обаче от толкова много видове, само едно и то дълго видях да има 34 размер... Много започват от 38 или 40. Дискриминация...

# 802
# 803
Моля за отзиви за вертикалната акумулаторна прахосмукачка!

# 804
Другата седмица ще има тънки якенца, обаче от толкова много видове, само едно и то дълго видях да има 34 размер... Много започват от 38 или 40. Дискриминация...
Пробвала ли си детските 158-164? Обикновено са уголемени и се получава, че даже сме на далавера с няколко лева Joy

# 805
За мен едно голямо нищо от другата седмица.

# 806
  • Стара Загора
Следя за мнения за домашните чехли и термоса с форма на бутилка, дали може да замести еднократните бутилки  за училище. Другата седмица яке за сина ще взема, цяла зима си изкарва с такова

# 807
Ще си взема елек. И яке, винаги първо гледам детските,  но никога няма 164, а искам и него да видя и така да реша 😁😁. Този път ще гледам да отида в понеделник.

# 808
  • Велико Търново
Добрах се до кана и тостер сутринта. Много съм доволна! Изглеждат тъкмо като за новата ми кухня... Само кухня да имах Simple Smile
Имам питане за ютията от другата седмица, някой има ли такава и може ли мнение. Изглежда ми по хай-тек от предишни ютии по 30 лв, но все пак ако някой има ще съм благодарна да сподели отзив.

# 809
  • Пловдив
Добре, де...не мога да схвана що мъжките номера все от М започват Angry  Който е S или по-големите деца....? Елеците също...еййййшамусенезнайиномерацията!

Общи условия

Активация на акаунт