Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 115 048
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 140
Каква е цената на ръкавиците и колко броя са в кутия? Благодаря!

От дървените кубчета съм купувала, но пишеше, че са предпазване от молци и след известно време употреба да се надраскат с шкурка, за да се освободи отново аромат. Имам разхвърляни из гардероби и шкафове.
Сухари има с пшеничено брашно и с ръжено.
И на мен ми се е случвало празна опаковка от стики.

# 1 141
  • София
Днешния пазар: 2 бутилки вино от френската седмица - нищо не ми говорят етикетите и просто взех едно бяло и едно розе безразборно.
Още охлюви, плодов пай, за ММ 2 работни гащеризона. И до гащеризоните - работни обувки. Няма ги нито в брошурата, нито на сайта. Тъкмо да се зарадвам, а те само от високите до глезена, и не взех Confused
Натоварих и препарати за пералня и миялна.
При нас охраната не дава да се взимат детските колички, днес на една жена направи проблем, щото не била с дете. Обаче вчера на някаква друга, пак без дете каза, че няма проблем, защото я познавал и знаел, че тя има дете (нищо, че то не било с нея). Аз тия двойни стандарти не ги разбирам Rolling Eyes

# 1 142
  • Козлодуй
Каква е цената на ръкавиците и колко броя са в кутия? Благодаря!

15 лв. 100 бр. Simple Smile И преди съм писала - много са удобни Simple Smile

# 1 143
Изненадващо (за мен) при нещата за почистване при нас имаше ръчна парочистачка. Дали имате отзиви за нея?
И понеже вече поне 10 пъти само мрънкотя, че не вършат работа на горещата линия, днес трябва да съм коректна и да ги похваля! Доставиха ми сешоар чрез нея (формата за контакт ползвах аз), обадиха ми се точно на 7-мия ден от 7-дневния срок от моя филиал, че вече е там. Иначе си получих уведомителен СМС, че ще ми го пратят при запитването още, абе всичко беше точно! Само че този път писах още в сряда, а той беше пуснат в понеделник, така че явно трябва да се реагира още в същата седмица на промоцията, после шансовете намаляват драстично. Да си знаете, който реши да се възползва. 😊

# 1 144
Взех си сухари, благодаря ви.
От френска седмица традиционно няколко неща:
Взех крем карамел,  даже се изяде, замести  много достойно липсващото готово крем брюле !
Тарталети - нови някакви с млечен шоколад.
Сладолед с макарони.
Също кус кус-от години не съм правила..

# 1 145
Френската седмица уважих само с камамбер и бри, харесаха ми. Взех и пъстърва, вече я правя с бекон и орехи.

# 1 146
Не знаех, че малките колички са само за деца?! Мислех, че са за малко покупки, даже охраната каза, че са махнали кошниците и са сложили мини количките, защото и те като кошниците се "въртят" в магазина (не на паркинга)...

# 1 147
Някой купи ли си от лосиона за тяло с кокос на сиен. Днеска доста му се почудих, но да рискувам с още един дето няма да попива ми се досвидя.

# 1 148
Аз знам, че са само за деца. Даже не пише ли нещо отгоре Lidl kids или нещо такова което показва че са за деца или се бъркам.

# 1 149
  • Пловдив
Някъде видяхте ли да има от формичките за печене - по-големите кръгли? Аз само в един магазин ги търсих, но имаше от другите видове, а точно от тези - нито една бройка. Нямаше и от многократните маски по 10 бр. Имаше еднократни по 5 в пакетче, от тях взех.

# 1 150
  • Стара Загора
Някой купи ли си от лосиона за тяло с кокос на сиен. Днеска доста му се почудих, но да рискувам с още един дето няма да попива ми се досвидя.

Аз взех лосиона и дезодоранта. Страхотни са! Като комбинация от синята Нивеа, но с добавено кокосово мляко, щипка ванилия, масло от шеа и поръсено с ядки. Не е сладък като десерт, а млечен и кремообразен. Дезодоранта го пръснах в 8 сутринта и до 11 усещах на ръката. Напомня ми на новия Montblanc Signature, но го няма това вкусното. По-натурален е аромата. На мен ми харесва много. Heart
Лосиона не попива веднага, усеща се след нанасяне. Прави еластична, мека и подхранена кожата.

Купих си мечтаните форми за тарталети.
Не знам дали навсякъде са намалени, но при нас кралската печурка беше 250 гр на 0,79 и бялата 0,500 за 0,99. Грабнах по една тарелка.

# 1 151
  • Варна
Аз знам, че са само за деца. Даже не пише ли нещо отгоре Lidl kids или нещо такова което показва че са за деца или се бъркам.

Аз отдавна не бях влизала в Лидл. Днес се огледах за сините кошници, но нямаше. Видях близо до касата такива малки колички и си взех - едната аз, другата една баба Grinning
Никой не ми се е скарал...

# 1 152
На cien взех душ гела днес

# 1 153
  • Бургас
Много съм доволна, че намерих нитрилни черни ръкавици и то чак на обаяд - добре че не са обявени в брошурата иначе нямаше да сваря в обедна почивка  Simple Smile ...
Въх, жива да си, душко! Flowers TulipFlowers TulipFlowers Tulip Съвсем изключих, че любимите ми ръкавици ги пускат в акциите за почистване и изобщо не съм ходила днес до Лидл. Обааачееее, друго си е да си  с връзки - прочетох те, ударих се по челото, писах по месинджъра на другарче, де работи в нашия клон, то пък за късмет тъкмо пуши навън и джитка из фейса...и сега ме чака една кутийка отделена, за да си я взема след училището на дребоса RelaxedRelaxedRelaxed
И само минутка след това някакъв чичка минал през касата с всички останали кутии ръкавици AngryRolling Eyes Та нетипичен за мен късмет изкарах днес и пак благодаря за навременното споделяне :*

# 1 154
  • София
Тези дървените кубчета и аз не ги одобрих, нищо не вършат според мен, само ми падаха като вадех дрехи.

Ние голям пазар днес, 15 стикита Joy. Ама най-накрая си взех миксера+ блендер, че разчитах на един 10 годишен Елком. Тествахме го днес миксера, ами супер се справя. И ръкавици взех, такова за миризма в хладилника, един ароматизатор с мирис френски макарон (малко е странно, ама хубаво мирише). С ММ се избиваме напоследък за белия шоколад за готвене та и от него заредих. Малкия е доволен, то пък късмет, почти нямаше повтарящо стики.

Общи условия

Активация на акаунт