Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 114 965
  • 2 112
  •   2
Отговори
# 1 590
Феникс, ясно.
Скрит текст:
И аз съм свикнала да мия месото, освен маринованото вече. Grinning  

# 1 591
  • Пловдив
И на мен за термоса тип бутилка никой не ми отговори. Simple Smile Случва се. Не са якетата виновни Blush

За коя седмица е термосът, аз също търся, но не го видях в брошурата?

# 1 592
  • Варна
Аз пък не виждам тоя вибратор за прозорци... Тази седмица ли е, от понеделник или от четвъртък? Дайте насока къде да гледам.

# 1 593
От 21.09. е

Подходяща за прозорци, огледала, плочки и други гладки повърхности
Почистване и навлажняване с едно движение
Вибрираща функция и автоматично изпускане на водата за улеснена работа
Вкл. почистваща кърпа и адаптер за зареждане
Литиевойонна технология
+Без Мемори ефект
+Ниско саморазреждане
+Висока производителност
+Компактен дизайн

# 1 594
Малко късно, но и аз да си кажа за сините кори Simple Smile Откакто ги намерих и пробвах, ми станаха любимите. Много са меки, еластични и става разкошна баница с тях.

# 1 595
Т.е. тези кори не са особено тънки, така ли?
Скрит текст:
На мен ми трябват доста тънки и затова вземам от друго място, но да знам ако стават и тези за по-тънкокора баница.

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 16:31 от fenyx

# 1 596
  • Бургас
Минах през Лидл за хранителни продукти. Не е като да нямам дрешоляци от Лидл, но якетата изобщо не ми харесаха. Еле лъскавите... пък тия с долно лъскаво бие/кант, платка.... все едно на битака. Единствено леко матовите сред мъжките якета ставаха.

# 1 597
Marzeliva, заедно с другите кухненски неща беше термосът- но не знам...може би от миналата седмица/по-миналата седмица да е бил... Thinking Аз наскоро го загледах, при нас имаше само в сребристо останали от "бутилките".

# 1 598
Преди седмица - две май беше това термосче или бутилка, мярнах в брошурата тогава, сега търсих, но нямам запазени стари, а пък нещо из нета също не ми попадна на бързо търсене. Понатам може би ще търся и аз такава, че пластмасовата за малкия (изкривена бях нацелила, която после веднага смених, преди време ги пускаха) вече е с дефект на капачката (някакво като силикон уплътнение отвътре - набръчка се), но за 5 лв не пазя отдавна бележката за нея и не бих се и разправяла с рекламация.

# 1 599
С кои бисквити правите бисквитената тортичка?

# 1 600
На мен основната ми чуденка беше дали ще се мият лесно като гърлото е по-тясно отколкото на другия вид термоси? Термосите с широко гърло пък ми са по-трудни за миене в горната част- там където са пластмасовите неща (особено ако ще се използва за чайове, ако е само за гореща вода няма проблем)...
Мариат, с каквито бисквити имам (чета етикетите). Ако са обикновени бисквити от по-тънките (примерно лидълските обикновени бисквити с масло) тогава гледам кремчето да е по-гъсто, че да не се разкашкват...Това когато правя бисквитената торта по бързата процедура- без да потапям бисквитките в мляко.

# 1 601
  • In transit
Малко късно, но и аз да си кажа за сините кори Simple Smile Откакто ги намерих и пробвах, ми станаха любимите. Много са меки, еластични и става разкошна баница с тях.
Може ли снимка на тези кори?

# 1 602
Има ги в брошурата за тази седмица- преди малко видях Wink

# 1 603
# 1 604
А, дали могат да се замразяват ? Или само веднага охладени се използват.

Общи условия

Активация на акаунт