Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 114 907
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 710
Днес си взех сутиен,малко подплънката е по-дебела отколкото ми се иска,но е удобен ,аз съм си фен на сутиените им.
Пробваха се поли на място,върху дънки и рокля.
Токайското вино от тази седмица ок ли е?

# 1 711
Преди да се появи кокосовото без аромат, готвех и пържех с ароматното. Аз си го усещах, но ми харесваше, но другите, които хапват изобщо не се усещаха.
Онова сирене Софра, дето и аз открих подир- гидир, само в тематични седмици ли мога да го намеря?

# 1 712
Купувала съм сиренето извън тематичните седмици (тогава съм вземала намалено), но не съм се заглеждала сега дали все още постоянно го предлагат.

# 1 713
  • вятърничава
Тъкмо щях да питам за кафето. Знам, че вкусовете са различни, но поне силно ли е и има ли кисела нишка?
Скрит текст:
Кафе Costa Coffee Signature Dark 10 Мляно
Тъмно изпечено за наситен карамелен аромат, печени ядки и богати шоколадови нюанси. Идеалният бленд за всекидневна консумация, за любителите на интензивният вкус.

# 1 714
Софра преди си беше редовно в асортимента- мисля, че и сега е.
Аз лично елиминирах олиото от 2 години и предпочитам други мазнини. Но не бягам от наситените мазнини, а от твърде многото омега 6...

# 1 715
  • София
В Лидл Ст. град няма тоалетна. В сградата може и да има, но е с контролиран достъп.
В Лидл - Черни връх също няма 00. Но се намира в сградата на завод Витоша, в другия вход има тоалетна. Само да не си на зор и да стигнеш.

# 1 716
Здравейте, не намерих в последните страници дали е обсъждано- пускали ли са друг път детските куфари от четвъртък? Някакви отзиви- дали са здрави, поемат ли достатъчно багаж? Пише, че е включена допълнително чанта? Не видях на снимките такава.

# 1 717
Здравейте! Сигурно е писано в старите теми, но не можах да намеря. Как могат да се закупят резервни части за техника, закупена от лидл? Благодаря предварително!

# 1 718
  • софия
Когато имате проблем със стока, закупена от Лидл (кафе машина, тостер и подобни), за която важи гаранция и не искате връщане на парите, и стоката е в работещ вид, възползвайте се от гаранционния сервиз. Опаковате стоката (не е задължително да е в оригиналната опаковка), лепвате й касовата бележка или нейно ксерокопие и я носите в най-близкия офис на Еконт, където я изпращате за сметка на получателя на адрес: София 1000, ул. "Искър"55, Сервизен център "Бушона" ЕООД. Когато я отремонтират, ще ви я върнат с куриер за тяхна сметка. Може да я занесете и на място. Ако повредата не може да бъде отстранена, ще ви дадат нова стока. Сервизът е 3 години.
От личен опит - за уреди, извън гаранция, не поддържат резервни части.

# 1 719
  • Варна
А сутиени може ли да се връщат?

# 1 720
  • София
А сутиени може ли да се връщат?
Аз съм връщала, само пробван, опакован наново в кутията. Не са ми правили проблем или да са ми задавали въпроси Simple Smile

# 1 721
Жилетките са 100% акрил, някой попита днес. Аз не съм впечатлена, но съм пристрастна, както вече писах, не харесвам без копчета и такива дълги.

# 1 722
  • Варна
С колан ги носете, ако не можете без копчета Grinning

# 1 723
  • Бургас / UK

А ядковото не е мляко, точно заради добавките. Погледнах в събота, като ходих (бяха ги заредили вече) тази с бадеми. На първо място в съставките беше някаква захар, кокосова ли беше, тръстикова ли... Не ми хареса съдържанието и си взех овес на промо и от него си направих ядково мляко.
Как се прави мляко от овес?

И аз погледнах днес,с тръстикова захар е .

Друго ми направи впечатление,понеже за това отидох и снимка имах на телефона ,че да не забравя..Цвеклото в каталога е дадено на 0,69 лв от 0,99 лв ,от понеделник 28 септември. В магазина цената е 1,29,питам служителка защо не е намалено или просто още не са сменили етикета и получавам отговор ,че ще е  намалено от четвъртък...Rolling Eyes Помислих,че нещо съм се повредила,но слава Богу грешката не е в мен...Да няма два вида цвекло,че нито една цена не съвпада с друга ,че и с тези в каталога....Trollface

# 1 724
И аз имах някаква драма - май с морковите - уж в приложението пишеше от понеделник, но чак в четвъртък ги намалиха. Явно понякога имат грешки или разминавания  - жалко че в последно време много зачестиха .
Иначе , в Ст.град веднъж са ме пускали до тоалетна, защото рискуваха лапето ( тогава на 2-3) да им се напикае насред магазина и да чистят LaughingLaughing Аз само попитах къде мога да намеря тоалетна и те ме закараха ( в дъното на магазина , срещу пастите и четките за зъби Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт