Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 114 889
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 1 770
За мен ДМ ските са по-добри от лидл -ските.

# 1 771
  • На изток от Ада
Кърпички има и в К.
А в Дм има и спрей за почистване.

# 1 772
Някой дали вече си взе и ползва кърпичките за грим за многократна употреба да сподели мнение?

Иначе за овесеното мляко - накисвам количеството овес във вода за 15-ина мин. След това изхвърлям водата и прехвърлям овеса в блендера. Слагам щипка сол. Добавям вода в съотношение 1:3 с овеса (една част овес, три вода). Пускам блендера за под минута. След това прецеждам. Това е.

# 1 773

До сега не е имало. Утре ще кажа.
Клиентът, който купува срязани пакети кафе, ги е сменил Laughing Благодаря ви, че ми вдъхнахте кураж да го пратя. Дано другия път да се сети да гледа.
Лъдъл в това отношение нямат грешка.
Ще чакам и аз отзиви за кафето.

# 1 774
Коментирахме преди време лидълските ютии, та още един отзив за моята безкабелна- без да искам закачих и минах с ютията през една картинка върху детска дреха, естествено залепна върху покритието, но после успях лесно да я махна като “изгладих” няколко мокри кърпички и всичко полепнало се махна напълно- за мен поне, това показва, че е добро незалепващото покритие.

# 1 775
  • София
От около 40 години съм с очила. Няма по-добро средство за почистване от хладка вода със сапун и подсушаване в чиста хавлиена кърпа. Wink Досега не съм открила кърпичка (мокра или суха), която да не ги замазва.

Да се изкажа и аз по темата с WC-то. В магазина на Сточна гара има вътре в самия магазин. Даже си помислих дали не е опасно ако някой реши да се усамоти с цел кражба, но има рамка против крадци на вратата. Обаче е много мръсно! Имам чувството, че на по-гадна тоалетна не съм попадала в последните години. Нямаше нито тоалетна хартия, нито сапун. А "ароматът" беше неописуем. Влязох и си излязох. Sad Повече опити не съм правила. Брат ми сподели нещо подобно и за пловдивски Лидл. Навсякъде ли е така?

Вчера взех два джегингса - съседни номера. И двата стават, но се чудя кой да оставя. Предполагам, че са пускани и друг път. Отпускат ли се при носене? Може би е по-разумно да върна големия номер, макар да се обува по-лесно.

Месечинке, сухата храна от 400 гр. свърши и при нас. Явно са били заредили по-голямо количество и затова е станало по-късно. Simple Smile

# 1 776
  • Варна
Момичета, някой погледна ли пуловерите с връзките, как са?
Лилавия си взех, много е хубав, уголемен, както писах по-горе. По принцип нося 38, взех си ХС, което е 32-34. Акрилът като материя на мен ми харесва, мекичък, топли и не се деформира.

# 1 777
На сайта на Лидл вече няма джегингси, пуловери, жилетки и пижами. Да се разбира, че са изчерпани?

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 13:01 от Муми

# 1 778
  • Варна
Да, и аз забелязах. Ами вчера по обяд имаше по 10-на бройки максимум в нашия филиал, може би са се поизчерпали в повечето магазини.

# 1 779
2 пъти съм влизала в тоалетната на Лидл - беше заредена и чисто. Но може би повечето клиенти я подминават. Като си платиш на касите и ти се пада в ляво - Мир Варна.
Чудя се на бившото Пикадили център дали има тоалетна. Оглеждала съм се и не съм виждала, а е от последните отворени магазини и би трябвало да има, ама къде?...

Мокрите кърпички на ДМ преди да им сменят опаковката бяха по-хубаво от лидълските. Обаче след новата опаковка половината бяха сухи/такъв пакет съм уцелила/. Та сега са ми еднакво зле и от Лидл, и от ДМ.

# 1 780
  • Русе
Някой има ли представа панталоните джегингс как се държат след пране / носене- дали се свиват, отпускат или си запазват формата ?

# 1 781
добър ден. едните бланширани картофи са по 2.5 кг а другите нещо не ги намирам в такава опаковка. а като цяло колко са най-големите опаковки и от двата вида /прави и къдрави/

# 1 782
2,5 кг е най-голямата. Има и по 1 кг. Това от редовния асортимент, обикновени бланширани за пържене, прави и къдрави говоря.

Тематични седмици не следя...и там пускат някакви в пакети, ама по селски, по градски, колко кг са те...не знам защото не купувам.

# 1 783
Верно ли пастета със зелен пипер е отлистен?

# 1 784
Не беше хубав. Вземай с гъската, с гъската.......

Общи условия

Активация на акаунт