Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 114 828
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 2 010
Според мен е по-добре две отделни регистрации, вместо една на двете устройства. Защото ще може да ползвате един и същи купон два пъти, веднъж с твоя телефон и веднъж с неговия. При нас няма да се гледа натрупване на оборот и това да ви дава допълнителна отстъпка, поне засега. Ако пък променят условията и въведат такава опция лесно ще можете да регистрирате единият акаунт на двете устройства, пък дори и да въведат такава промяна не вярвам да е със задна дата.

13, и на мен ми се плаче, като се сетя какво оплитане на акции и промоции ще бъде, и какви скандали ще се вдигат. Отделно докато клиентите свикнат, че трябва сами да сканират картите и то докато се маркират стоките, ще има разправии, че имали приложението, ама забравили да го ползват, ама не може ли сега, искат си отстъпката и т.н. Ще минат месеци, докато се изгладят нещата относно Lidl plus. Здрави нерви ще ни трябват и чайче мента, глог и валериан на почивката(ако има време за такава).

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 17:11 от mishka88

# 2 011
  • от Луната
Феникс, преди беше много хубав чешкия салам, но от известно време го развалиха, а и не намирам голямата палка. Пробвах Традиционен шпек на Пикок, който е на палка от 1 кг и много ни хареса. (състав не гледам, че сигурно е ужасен)

# 2 012
  • Стара Загора
Сканирах си картата преди малко , спечелих 1 пакет мокри кърпи Simple Smile.

# 2 013
Във всички филиали ли може да се сканира "картата" вече? В цялата страна?

# 2 014
  • Mostly in my mind
Не беше ли от 5ти октомври?

# 2 015
Ее, то работело вече, пък аз пазарувах без да сканирам, нищо, утре 😸
Търтийн, може да докладваш, че мамите са готови, да пускат пуконите😸
Оф, купоните де. 😸

# 2 016
Начи..днес издумках 70 лв...много моля от лидл да ми пратят купоните 😄😄😂...не мой то тъй...ааа....

Аз като Месечината...хм..много сложно ми се вижда. А и касиерите горките..и за това да трябва да следят и обясняват...хммм..

Аз нищо не разбрах Joy
Нямам памет на алото..не мога да инсталирам нищо почти.

# 2 017
  • Пловдив
Тета, няма страшно..някой тук каза, че можело нещо да се принтне на хартия и тъй да се сканира Simple Smile

И аз разбрах, че почва да работи от 5ти...? Head Band
Ся кат почне едно питане от клиенти..малийй! Служителите горките...

# 2 018
Тета, няма страшно..някой тук каза, че можело нещо да се принтне на хартия и тъй да се сканира Simple Smile

И аз разбрах, че почва да работи от 5ти...? Head Band
Ся кат почне едно питане от клиенти..малийй! Служителите горките...
Само го предполагаме засега принтирането и много се надяваме да сработи! Grinning
За питането ще стане каша наистина... Освен да направят информационни брошурки за програмата с по-дълги и ясни обяснения, може и тук да почетат, днес зададохме сигурно поне 20-тина въпроса. Simple Smile

# 2 019
От 02. 10 започва раздаване на брошури Лидл Плюс за клиенти, разяснителни. Така че, няма да ви оставим неинформирани Simple Smile
Всъщност всичко е много бързо и простичко, само написано изглежда като нАучен труд Stuck Out Tongue Winking Eye

Бях ви казала, че персонала беше нещо като опитен заЯц, успяхме около половин месец да пазаруваме така и не е изобщо сложно или трудоемко. Плясваш телефона на скенера още с почването на касирането,прибираш си го и нататък както обикновено.

# 2 020

Само се даде предположение. Дали ще стане- само може да гадаем.

# 2 021
Търтийн, приложението е хубаво оформено и много ми хареса, ама ей го, на нас негърмяните заЕци все още ни се вижда трудно и си питаме на поразия. Grinning А и за активирането трябва да се помисли предварително, картите трябва да се сети да си търка човек... Абе и на задкартовото устройство трябва да му работи пипето! Bowtie

# 2 022
  • Асеновград
Някой по напред писа че приложението е удобно и като списък за пазаруване.Обяснете как става.Разгледах инсталираното приложение и никъде не виждам опция да си ги вкарам в списък за пазар. Освен офертите друго няма.Останалото на акция е на брошурата.Ако не мога да направя списък за пазаруване , ще е весело с ММ като го пратя Simple Smile

# 2 023
Другото приложение на Лидл има списък, в Лидл плюс не открих (също търсих, обичам списъците).

# 2 024
Плясваш телефона на скенера още с почването на касирането,прибираш си го и нататък както обикновено.
През това време касиерът вече ти е маркирал всичко и чака да почва следващия клиент. То едва смогвам сега с пазаруването, представям си с приложението.
Идеята е хубава, обещаваща, дано бързо свикнат клиенти и персонал.

Общи условия

Активация на акаунт