Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 114 811
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 2 040
И мен първите оферти не ме грабнаха. А сканиране на бележки ми е ок, ако ми трябват запаметени, заради гаранция.
Скрит текст:
Иначе мога да си спестя едно събиране на данни за потребителските ми навици .
И да се възползвам, когато имам сметка от някоя оферта.
По темата за чешкия салам-  значително повече ми харесва на вкус клийн лейбъла, този шпековия на Еко мес.

# 2 041
Ще може ли да се връща стока с дигиталната бележка?

# 2 042
Предполагам че да, по-назад казаха, че и хартиена ще дават, не виждам да има пречка.

# 2 043
В приложението избрах един магазин, но реално аз пазарувам от поне 3. Има ли значение? Ще ми чете ли кода в другите 2 магазина?

# 2 044
И това го писаха някъде назад, че навсякъде ще се чете картата. Добре е, ако се обобщава информация за нея на 1-стр. и това евентуално да се добави.

# 2 045
Закачих се и аз, от офертите си харесах замразените банички и може да заредя захар, а също и крушите може да пробвам, ако в магазина са хубави. Не разбрах купоните чак в понеделник ли можем да ги активираме?

# 2 046
  • Мадрид / София
В приложението избрах един магазин, но реално аз пазарувам от поне 3. Има ли значение? Ще ми чете ли кода в другите 2 магазина?
Да, чете ги и в другите филиали.

# 2 047
Пише на купоните “остават 5 дни до отблокиране”, така че изглежда от 05.10.

# 2 048
Захарта  е на много убава цена. и аз ще заредя

# 2 049
Колкото и лошо да прозвучи много ме радва това приложение поради факта,че много хора няма да са наясно как действа. Не говоря само за възрастните хора, мм примерно вечно не може за се оправи с разни приложения на телефона си,познавам и  доста като него Grinning
 Съответно нещата ,които са намалени ще са достъпни и за хора които примерно ходят 2 пъти в седмицата ,а не както обикновено нещо на промоция свършва още първия ден на намалението Grinning

# 2 050
  • София
Надежда, за какво се радваш?
Ще има и хартиена брошура, там са ободначени прИмоциите.
Народа ще я разглежда и ще си прави списък на хартия.
Стоките пак ще свършват бързо.

# 2 051
Лъки, не дават скреч карти, само стикита.
Инсталираш  си приложение Лидл плюс на телефона, сканираш го на касата и в него има виритуални скреч карти и  разни купони за намаления.
И успех в работата! Да е лека и доходна.
ПП - на предни страници някой пита за приложението и Huawei.
И аз съм с Хухавел,  изтеглих си го от Гугъла без проблеми.

Новите хуавеи нямат гугъл, твоят явно е от времето, преди Тръмп да им наложи забраната.

# 2 052
По повод на по-предния пост:
В началото, когато почнах по-активно да пазарувам в Лидл много им се ядосвах на бързо свършващите количества на офертни стоки. Сега вече им свикнах с политиката и просто за някои неща отивам с нагласата, че може и да ги няма и с идея какво друго да взема, ако ги няма - за хранителните стоки. За нехранителните - очевидно на периоди пак се предлагат, така че ако не е спешна покупка, не е голяма драма. Ако е нещо пък толкова важно да го взема, гледам по възможност да отида по-рано. Или му търся от другаде алтернатива, ако не е налично.

# 2 053
  • Мадрид / София
Колкото и лошо да прозвучи много ме радва това приложение поради факта,че много хора няма да са наясно как действа. Не говоря само за възрастните хора, мм примерно вечно не може за се оправи с разни приложения на телефона си,познавам и  доста като него Grinning
 Съответно нещата ,които са намалени ще са достъпни и за хора които примерно ходят 2 пъти в седмицата ,а не както обикновено нещо на промоция свършва още първия ден на намалението Grinning
Приложението не ти гарантира, че ще го има продукта в магазина, когато отидеш.

# 2 054
При нас вече няма от хубавите малки мокри кърпички, обожавах тези с краставица... Cry Взех Тренд...

Общи условия

Активация на акаунт