Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 113 828
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 2 055
Знам,че нищо не гарантира ,имах предвид че има хора които хич няма да се занимават с купони и приложения, съответно няма да знаят че има примерно 5 неща на намалена цена,по този начин шанса да си купиш нещо от намалените стоки се увеличава

# 2 056
  • София
Надежда, за какво се радваш?
Ще има и хартиена брошура, там са ободначени прИмоциите.
Народа ще я разглежда и ще си прави списък на хартия.
Стоките пак ще свършват бързо.
Без приложението тези промоции няма да важат.

Някой опита ли барбекю соса на Халеманс? Малко ми се видя шишенцето.

# 2 057
За който пие късно кафе и още не спи- в “старото” приложение вече е качена новата брошура, а в Лидл плюс - още не 😄.
Ето ги купоните в (и в хартиената ще ги има явно) брошура даже:

# 2 058
  • Пловдив
Инсталирах си и аз Lidl Plus заинтригуващо е.
Само не ми харесва, че ако го инсталирам и на мъж ми на телефона и сме с един и същи акаунт, ще гледа що пари оставям в магазина и ще ми трите сол на главата Joy
Сега отивам да зяпам новата брошура.

# 2 059
Само не ми харесва, че ако го инсталирам и на мъж ми на телефона и сме с един и същи акаунт, ще гледа що пари оставям в магазина и ще ми трите сол на главата Joy
Сега отивам да зяпам новата брошура.
Инсталираш му самостоятелно негово си и не го мислиш. 😂 И аз я зяпам за пръв път толкова рано, днес дръпнах и другото приложение. Много ми е една такава разпиляна дотук и няма нищо дамско тоя път, има инструменти за мъжОвете. 😀

# 2 060
Няма ги и кремовете със злато, но има кремове за мъже -  с въглени 😄. Странна ми е тази брошура. На Лидл плюс и офертите са отделили цели 4 страници.

# 2 061
  • Пловдив
За пръв път от не знам колко време насам, нищо, ама съвсем нищо не добавих от брошурата в списъка за пазаруване Rolling Eyes
...а с такъв мерак я отворих

# 2 062
  • Бургас
Хм, аз като попитах днес в нашия филиал да си сканирам ли картата, ми се каза че в понеделник чак може. И ся не спичелих нищо, язък! Grinning В следващото теглене значи... Wink

# 2 063
https://www.lidl.bg/bg/broshura/ot-05-10-do-11-10-broshura/view/flyer/page/1 Добро утро с новата брошура и наздраве с кафето Coffee!  Готино е приложението, само не ми харесва, че ще ми следят" потребителските навици" и по принцип съкровените ми, интимни отношения с Лидл Joy ( а и аз предпочитам физическа карта, която да ми дава процент намаление от цялата сума или от доста продукти в магазина или да се зачита по някакъв  начин крупната( за мен) сума, която оставям в магазина- един вид да поощряват и " награждават" клиентите, които пазаруват  по много , а сега ми е някакво мижаво на пръв поглед- оставям грубо над   600 лв, средно, на месец, в Лидл, а с това приложение се чувствам така- "Благодарим Ви за доверието и честито- получавате пакетче дъвки(ако закупите още едно)".Принципно купоните не са за нещо различно, а за нещо, без което бих могла- например мога да изчакам да намалят този продукт, а някои от продуктите , като месо и друго редовно са при намалени неща всекидневно. Това е моето мнение( нали е форум) и не бих искала да се заяждам  и не го насочвам към служителите на Лидл в темата, на които само искам да благодаря, че са толкова  компетентни, търпеливи ( тук и в Лидл- на работното си място),отзивчиви и дават страшно полезна информация Heart

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 06:23 от Nil desperandum!

# 2 064
Хaресах доста неща другата седмица.

# 2 065
Хaресах доста неща другата седмица.

Радвам се за теб.

# 2 066
Интимния гел е обявен с помпичка Simple Smile

# 2 067
  • софия
И в петък ще има купони за други неща.
Нищо не харесах непреодолимо. Маслини в буркан може да взема в петък, че вкъщи вървят като бонбони и и моцарела.
Не завиждам на персонала другата седмица - купони, оферти, дигитална карта. Възрастните хора ще бъдат много объркани. Иначе в брошурата хубаво си е описано кое как.

# 2 068
Килим харесах, ама стаята не е готова.
Иначе като гледам новата брошура, направо си представям и съжалявам  пенсионерите, които ще питат от къде да си вземат купоните.

# 2 069
Да споделя за инхалатора - одобрих го .Очаквах да е по-тих , но според мен е доста шумен. Ще го задържа , че зимата наближава и вирусите също Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт