Лидл 143 - Все още горещо, но вече септемврийско пазаруване

• 113 887
  • 2 112
  •   1
Отговори
# 2 085
  • София
А защо от сега си сканирате приложението?
Нали ще работи от 05.10

# 2 086
  • Пловдив
Нали ще работи от 05.10
и аз това питам от вчера...ама явно само картата рабати, щом и в магазина сканират.

Брадата...нова тема?

# 2 087
Нали ще работи от 05.10
и аз това питам от вчера...ама явно само картата рабати, щом и в магазина сканират.

Брадата...нова тема?
от 5ти са купоните
Приложението си работи.

# 2 088
Само от гугъл плей и за айфони ли ще може да се инсталира. С хуавей съм, който няма гугъл, а app gallery, как ще стои въпроса с тях.
Явно и те нямат отговор на този въпрос, а и надали са помислили по въпроса, което е малко разочароващо... Expressionless

# 2 089
duhi-puhi този на Дормео е много удобен,даже и на земята сме спали няколко пъти с него.Благодаря за отзивите за Тед,ще го пропуснем тогава.

# 2 090
Инсталирах си го и аз приложението.
Харесаха ми офертите с него.

# 2 091
Само от гугъл плей и за айфони ли ще може да се инсталира. С хуавей съм, който няма гугъл, а app gallery, как ще стои въпроса с тях.
Явно и те нямат отговор на този въпрос, а и надали са помислили по въпроса, което е малко разочароващо... Expressionless
И аз съм със същия телефон, инсталирах си го съвсем нормално от Play store.

# 2 092
Харесах доста неща за другата седмица, вкл. и с приложението..
Днес върнах виброчистачката.

# 2 093
Това, което аз лично не одобрявам е факта, че се налага да се логваш всеки ден, което на мен ми е досадно. Въпреки че при регистрацията пита дали да те запомни, така и не те запомня.
Тествах го и не е нужно да се логваш всеки път. Тъй,вероятно е бъг с вашето устройство, хубаво е да го докладвате на техническия екип,който работи по приложението, за да го инвестигират.
Не всеки път, а всеки ден, при мен и всички колеги е така.
Не ми поиска да се логна наново днес (минаха повече от 24 ч. от регистрацията).

# 2 094
И аз съм със същия телефон, инсталирах си го съвсем нормално от Play store.

Имам предвид новите модели хуавей, те нямат play store.

# 2 095
Да, и на мен ми пази логнат профила. Както казах,трябва да се репортне като бъг на техническия екип. Именно за такива неща са дали да се изтества от персонала.

Ако само 3 процента от потенциалните клиенти имат новите huawei,което е доста завишен процент пак, не е бизнес оправдано да се разработва приложение за тяхната платформа. И това е в световен план. Зад приложенията седят много хора и трудът им е скъпоструващ. Като купувате смарт устройство, избирате и съответната операционна система, не се гледа само цената на устройството, защото то само по себе си не ви дава нищо без ОС. Тъй, че разочарование към лидл? Който си е взел такова устройство,е трябвало да е наясно,че няма да има достъп до предимствата на гугъл плей или apple store.

# 2 096
А какво ще рече този сертификат за Ковид

# 2 097
А какво ще рече този сертификат за Ковид

Ето това
Скрит текст:

До момичето, което пита за app gallery- казано ни е- Google play / App Store, така казваме и на вас. Не съм ИТ, с друго не мога да помогна. Ако желаеш, можеш да питаш на хот линията.

# 2 098
Килим харесах, ама стаята не е готова.

Че той килима не се разваля. Ако ти хареса и в магазина - купувай.

Е, не се знае дали ще ми трябва килим, дали пътечки.... Но все пак ще реша в магазина.
Някой питаше за топматрак. Ние сме с Тед. Когато го взимах се видя с позната, която е с Дормео. Опипа Тед-а и каза, че този е по- хубав от нейния.

# 2 099
Някой, който е видял детските куфари, може ли да сподели впечатления? Дали ще събират достатъчно багаж или са повече за игра?

Общи условия

Активация на акаунт