Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 36

• 65 838
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Нещо за филъри има ли в тази реклама на Хил?

Има, погледнете в сайта.
https://hillclinic.com/promotsii/noviyat-rha-kiss-prez-mart-e-s- … gn=September-2020

Сега всички наши пациентки, които си поставят RHA Kiss, получават ПОДАРЪК балсам за устни с хиалуронова киселина [3D] Lip.

# 121
Здравейте момичета и благодарности за новата тема! Flowers Hibiscus
Преди време направих т. нар "бейби" ботокс на пачи крак и челото. Стана разкошно с много малко количество. От тогава зрението ми се влоши значително Sad виждам замъглено и трудно чета ситен шрифт (до момента нямах такъв проблем) Някой дали е изпитвал подобни симптоми и как е подобрил състоянието си?
 И по темата: искам липосукция на коленете, но нвмам възможност на този етап.
Какво ми предстои: поредица от хим. пилинги 😊

# 122
Мартина, моето зрение се влоши по дъщия начин на 34г без да съм правила никакви процедури по лицето си.
Съветвам те да идеш на добър офталмолог, при мен се оказа , че от дете никой лекар(по комунистическо преглвдите бяха мн.зле) не е разбрал, че схм силно далекогледа.

# 123
Привет, някой правил ли и скоро кислородна терапия и има ли ефект?

# 124
ДХЗ🌺, аз съм с лошо зрение и с очила, от дете съм така и регулярно се следя и се поддържах сравнително с добро зрение. Месец след инжектирането се влоши рязко... И адски замъглено виждам. Не знам дали е съвпадение или е от ботокса. Със сигурност ще отида на офталмолог.

# 125
Аз правя аквапилинг с ултразвук и радиочестота в дерма акт. Много съм доволна,много ми светва лицето след това Simple Smile

Има ли зачервявания след процедурата?

# 126
Здравейте,

Слагам филър в устните от няколко години. Ходила съм при три дерматоложки. Наскоро бях при 4та - др Ванеска от Хил Клиник в София.
Исках да споделя с вас опита си, понеже и аз доста съм се ровила из темите, а и защото съм впечатлена.
Вместо нормалното боцкане с иглата в устните, тя ми сложи местна упойка отстрани на устата в бузите и от там вкара канюла (извита игла), за да разпредели материала в устните. Звучи малко гадно и аз като чух какво ще прави и се уплаших първо, но всъщност болеше много по-малко от другия вид поставяне. Освен това изобщо нямах синини е бяхя само леко подути. Нормално не мога да говоря в деня на манипулацията, че и на следващия ден е трудно и изглеждам като с човка Grinning, но този път нямаше нищо подобно. Като се прибрах, мъжа ми даже не разбра, че съм ходила на филър. Не знам дали тази техника я прави стандартно или преценява според случая дали да я ползва, но при мен се получи супер и съм доволна, че така го направи.
Ако някой се интересува - самия филър, който сложи е Teosyal RHA Kiss. Мек е и застана добре.

# 127
Здравейте,

Слагам филър в устните от няколко години. Ходила съм при три дерматоложки. Наскоро бях при 4та - др Ванеска от Хил Клиник в София.
Исках да споделя с вас опита си, понеже и аз доста съм се ровила из темите, а и защото съм впечатлена.
Вместо нормалното боцкане с иглата в устните, тя ми сложи местна упойка отстрани на устата в бузите и от там вкара канюла (извита игла), за да разпредели материала в устните. Звучи малко гадно и аз като чух какво ще прави и се уплаших първо, но всъщност болеше много по-малко от другия вид поставяне. Освен това изобщо нямах синини е бяхя само леко подути. Нормално не мога да говоря в деня на манипулацията, че и на следващия ден е трудно и изглеждам като с човка Grinning, но този път нямаше нищо подобно. Като се прибрах, мъжа ми даже не разбра, че съм ходила на филър. Не знам дали тази техника я прави стандартно или преценява според случая дали да я ползва, но при мен се получи супер и съм доволна, че така го направи.
Ако някой се интересува - самия филър, който сложи е Teosyal RHA Kiss. Мек е и застана добре.
Браво! Искаме снимки Simple Smile))) Тази канюла все повече ме влече.
Аз да си споделя...като бях за консултация за ботокс в Дерма-акт и исках, ако може да ми сложи по-малко, за да не съм като бетонирана, ми каза, че не може, защото трябва да се сложи такова количество, колкото е предназначено, което ме шокира малко, като знам, че някои от вас са споделяли, че ви слагат по-малко по същата причина.

# 128
  • София
Не,лицето просто е свежо Simple Smile

Аз правя аквапилинг с ултразвук и радиочестота в дерма акт. Много съм доволна,много ми светва лицето след това Simple Smile

Има ли зачервявания след процедурата?

# 129
Извинявам се, че така нахлувам, но лично според мен Лиса Кудроу и Мат Лебланк остаряха най-естествено (ако може така да се каже) Simple Smile

# 130
  • Варна
Извинявам се, че така нахлувам, но лично според мен Лиса Кудроу и Мат Лебланк остаряха най-естествено (ако може така да се каже) Simple Smile
Не знам в какъв смисъл се казва това в добрия или лошия. Ако е в добрия, чак на съвсем естественото и натурално остаряване не съм привърженик. По на горе споменах пример за такова, с българска спортистка набор 1975. Това е липса на грижи за себе си.
Не е нужно да е ботокс и хиаурон, лазери, и всичко каквото се прави при дерматолог
Аз лично не ползвам такива неща, но има и други начини.....

# 131
Човек може да остарява красиво и без да се подлага на драстични интервенции.
Много от красиво остаряващите хора с пари просто имат добри лекари и намесите не се виждат, а при някои е и ген.
За справка Шарън Стоун, която е хубава жена, но според мен не прави нищо.Еми...бая сбабичосана е. Свекърва ми на 75 изглежда супер без да е ползвала редовно козметика, но нейни наборки, че и по-млади са тотал щета.

# 132
Понеже споменахте Шакира за пример, като се замисля, има нещо в тия латино мадами - Дженифър Лопес, Салма Хайек, Пенелопе Круз - еми не знам дали си правят нещо или е ген, ама не мърдат. И ако правят нещо, не им личи. Страхотни са и ми се иска да остарея като тях, но няма да ми се получи Wink

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 15:15 от SitaraB

# 133
  • Варна
Не знам в какъв смисъл се казва това в добрия или лошия. Ако е в добрия, чак на съвсем естественото и натурално остаряване не съм привърженик. По на горе споменах пример за такова, с българска спортистка набор 1975. Това е липса на грижи за себе си.
Не е нужно да е ботокс и хиаурон, лазери, и всичко каквото се прави при дерматолог
Аз лично не ползвам такива неща, но има и други начини.....
Имай предвид, че спортист обикновено е равно на изтощен до крайност организъм. Всичкия колаген и хранителни вещества се използват за възстановяване на организма и кожата и косата не са приоритет. Да не говорим и хормоналния дисбаланс от стреса и използването на разни вещества. Има голяма разлика между спортуващ за здраве човек и спортист.

И да - и гените са голям фактори и начинът на живот и хранене. Майка ми е на 70 и е доста опъната за възрастта си, а се мие със сапун и ползва крем за 5лв. Свекърва ми, лека ѝ пръст пък беше страшно сбръчкана, на 65 изглеждаше като на 90. А е била балерина и доста се е грижила за себе си. Но ядеше много месо, хляб и мазно. Майка ми е скарана със спорта, но е вегетарианка от 20 години.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 14:59 от Didi_Bidi

# 134
Майка ми е на 70 и е доста опъната за възрастта си, а се мие със сапун и ползва крем за 5лв. Свекърва ми, лека ѝ пръст пък беше страшно сбръчкана, на 65 изглеждаше като на 90. А е била балерина и доста се е грижила за себе си. Но ядеше много месо, хляб и мазно. Майка ми е скарана със спорта, но е вегетарианка от 20 години.

Тъкмо се чудех тия дни кое е по добре за кожата, да си месояден или вегетарианец???

Общи условия

Активация на акаунт