Алкохолик ли е ?

• 5 290
  • 64
  •   1
Отговори
# 60
  • MUC
Шанс има, но сега е момента-изпуснеш ли го.... Tired
Не ти познавам мъжа, сама трябва да намериш начин как да го накараш да проумее.Сега е млад, но след години-помисли си как ще му понася същото количество, което изпива сега/ а дали ще е същото?/
Успех ти желая от сърце!!! Praynig

Абсолютно подкрепям! Нещата стават все по-зле с времето, аз също имам подобен пример в семейството, който не завърши добре. Действай сега и най-важното е да го накараш психически да се откаже, вътре в себе си да повярва, че трябва да спре. Но това е и най-трудното...  Tired

# 61
  • по света
Определението на Световната Здравна Организация е,че консумацията на 50гр.дневно е алкохолизъм.Дали си изпил 50гр ракия или 3 бири алкохола е еднакво количество.Обикновенно точно тези който имат проблем не се смятат за алкохолици, а когато го осъзнаят е твърде късно за каквото и да е.

# 62
  • Някъде на път....
Определението на Световната Здравна Организация е,че консумацията на 50гр.дневно е алкохолизъм.Дали си изпил 50гр ракия или 3 бири алкохола е еднакво количество.Обикновенно точно тези който имат проблем не се смятат за алкохолици, а когато го осъзнаят е твърде късно за каквото и да е.
Ти ме разби! Искаш да кажеш, че 50гр. алкохол на ден е алкохолизъм...... Леле, ами че то и моя мъж си пийва по толкова, значи е скрита лимонка, така ли  newsm78

# 63
Ауу да си призная на моя мъж и аз му правя компания Embarassed Е далече сме от количествата споменати от авторката, но според СЗО сме алкохолици hahaha
Майтапа настрана :  Има сериозен проблем, особенно това със раздразнението! Моя баща също си според мен е алкохолик! Според майка ми отначало е пийвал вечер, а сега се крие от нея и понякога от сутрин започва да си ипва водчица! Аз го разбирам по заядливия тон с който говори с хората- направо е непоносим! Така че говори сериозно с мъжа си , као нищо не помогне- аз бих го напуснала!

# 64
Системното пиене на алкохол си е проблем определено,независимо дали последствията от това
са кротко заспиване на масата или яростно заяждане и недай си боже физическо насилие над
половинката или сътрапезниците си. Sad Но дори и кроткото пиянство е трудно да се търпи ежедневно-
изпитала съм го  Sad Винаги се започва с малко,постепенно количествата се увеличават,...но най-показателно
е не градуса и грамажа на спирта,а зачестяващата нужда от него.Според мен алкохолиците са два вида-
едните пият с кила и нищо им няма,а другите от 50гр са аут. Sunglasses Но са си алкохолици Close

п.с. (към авторката) ВНИМАВАЙ ! Ако не успееш да му въздействаш да се поспре...не се превръщай доброволно
в жертва-не си струва Sunglasses Peace

Общи условия

Активация на акаунт