Фермата 6: Пътят на една мечта

• 41 237
  • 786
  •   1
Отговори
# 150
  • София
И на мен ми харесва кастът, е, ще ги видим, де, то и Иван и Андрей няма как да знаят как ще се развият нещата, но са се постарали да съберат различна хора с интересни занимания. Не са наблъскани някакви инфлуенсъри и фитнесджии с мускулите, които им служат само за красота, както е в съседното предаване. Тук са хора с история някаква, дано стане интересен сезон.

# 151
  • Калгари, Канада
Е защо сега така?! Аз тъкмо да харесам Габи и първо я гледам контузена, сега казвате била дъщеря на Ники. Май се отказвам от нея... Мадамата с караваната ми хареса обаче, на 41, но не отстъпва на младите. Вижте само в началото като избираха коя жена да играе, как всички слабички в един глас бяха съгласни кои да играят, та даже и пчеларката навряха, само и само да не са те.

От мъжете гвардейчето хваща окото - младо, надъхано, но изглежда скромно. Липсата на опит може обаче да му изиграе лош късмет.
Този с големите уши ми хареса, така и не си свали блузата да му видим данните, но и той го дава скромно засега, не се изхвърля.

Най-противен за сега ми е този с трите жени, подвикваше много неприятно, дори май псуваше докато мъжете играеха в първата игра.

На визитките показаха силни характери, но ще ги видим много скоро в действителност как са.

Намасте е готин, той не яде, не работи, не му дреме, може да си живее във фермата дълго време като интериор. Лошото е, че такива като този с трите жени веднага ще го забележат.

# 152
  • София
Абее не яде, каза, че яде плодове, баница или боб, то така всеки може да се храни. Ето и тук във форума колко жени практикуват хранене един път на ден и даже не ядат баници. Едва ли ще се разправя за храна, де, по-важни ще са му убежденията, но никак не ми прозвуча като човек, който не яде.

# 153
Още не съм гледала, затова моля, кажете ми кой е с три жени? И какво - женил се е три пъти ли?

# 154
  • London
Интересното е, че пише йога инструктор. Това си е професия, може да има уроци в някоя зала и се плаща. Иначе защо ще го пише под снимката му? Ето на тази Дана пише безработна, а на него не. Та може и леко да преувеличи това с работата той. Подозирам, че и марихуанка си обича.... Те йогите дърпат да навлязат в дълбока медитация.

Аз този с трите жени съм изпуснала....губят ми се някои участници покрай задачи у дома.

# 155
Гледам началото, на Иван не му ли е възтесничка синята ризка?

# 156
  • Sunshine state
Този с трите жени веднага ми стана подозрителен с бройката и отделно май обича да си пийва. Малко на затворника от първия сезон ми напомня и подозирам, че ще има скЕндъли. 😂 Йогата не му дреме много, ама другите ще го изядат, ако го играе прекалено споко. Тази левскарката ми се видя голяма простачка. Първична една такава, на Христина от сезон 4 ми напомня. Пчеларката и адвокатката ми харесват за сега. От мъжете пилотът и илюзионистът и още, ама не съм ги запомнила още добре. ☺

# 157
  • Калгари, Канада
Още не съм гледала, затова моля, кажете ми кой е с три жени? И какво - женил се е три пъти ли?
За женене не каза, но три жени имал, не се разбрал с тях, причината може и да била в него (така каза). На мен на престъпник ми мяза.

Намастето трябваше с Божидара да го сложат да виси на гредата. 😉 Та да видим кой кого. Бая слабичък изглежда. Ако той не работи, а другите гладуват, няма да им е любимец.

Под снимките пише каквото са решили. Каква моделка е Жанета? Каква актриса е Дияна? Тъй че Намастето като практикува йога и вече е йога инструктор. Ама учил ли е за това, не е ли, има ли клиенти, няма ли, кой го знае. Е, то до края на сезона тука форумната полиция ще разбере де 😉

# 158
  • Другата България
Аз го прикарах до готвача.
Ама ще трябва да си ходя след малко, та като се понаспя, ще догледам останалите.
По принцип съм против едни хора да ни ги набутват навсякъде. За Габриела. Аман. Къде ли не-тя, сестра, баща....не ми допада само заради това засега. Онази с белия бански също. Тя и тази Дана може да спретнат интрига около Калоян гвардейчето. Асен и йогата според мен ще са дразнители. Може и Митко да се включи. Певицата ми харесва, адвокатката Милена и жената пчела Надежда също. Готвачът и католикът засега са ми безразлични. Дотук от мъжете македонският юнак най ми допада. Ама това е съвсем на първо четене, колко още прочита ще има....
Засега добър каст. Добра идея на предаването. Следобяд повече.

# 159
Даяна ми се струваше абсолютно дърво в няколкото епизода от Скъпи наследници, които гледах, но сега ми изглежда различна ‐ може да излезе мъжко момиче.

Интересно ще бъде според  мен, но очаквах по‐дълъг първи епизод.

Като цяло сред жените има добри попадения тази година ‐ пчеларката (по‐интелигентен вариант на Веселка), сървайвърката (мисля, че ще е като Силвия на арената ‐ машина), адвокатката, стюардесата. Само младото момиче ‐ футболната фенка ‐ и на мен ми заприлича на Христина и мисля, че ще е дразнител.

От мъжете впечатление ми направиха магьосникът с адекватното му отношение към момиченцето си, Ангел, на който му е починало дете (но после, като го чух как псува по време на състезанието много се издразних и мисля, че и за участниците ще е дразнител), йогата ‐ като по‐нетипичен (със сигурност ще се опитват да го превъзпитават), гвардейчето ми се струва добро момче. Другите нещо все още ми се сливат като образи и не ги запомних.

Много е рано още, по‐нататък всеки ще се разкрие какъв е.

# 160
Този с трите развода и на мен ми се видя, че ще е дразнител - не ми допада. За сега добро впечатление ми направиха от мъжете Борислав(с ушите), фокусника и пилотът

# 161
  • София
Влезлите или са за реклама, или са в криза.

# 162
  • София
Хареса ми 'пилотката'
Доста добър каст са спретнали и дано заради пусти сценарий и гонене на скандали за рейтинг не развалят нещата. Но наистина, като цяло може би най-силния каст до тук във Фермата. Доста колоритен, разнообразен и допълващ се. Самата идея е отлична. Да се помогне на Андрей да постигне своята мечта, а и е свързано с нашата си, истинска българщина.
Още е много рано за каквито и да било по-изразени симпатии, камо ли прогнози, но само от визитките си имам вече няколко фаворита. Първо толкова хубави жени събрани на едно място в шоу не бях гледал, а и повече ми се виждат много добре подготвени, така че само адмирации. Simple Smile
Та, от жените Габи си е точно мой тип момиче. Милена също. 'Хепи Ванче' също. Бих добавил и Надежда (пчеларката), Антония (уф, какво тяло вади). Поли също бива. Дана ще е дразнител, но хем ми харесва, че е футболна фенка, хем не ми харесва, защото не е от правилния отбор, хаха. Това са ми общо взето симпатиите към момента.
От мъжете много ми хареса Данчо, илюзионистът. По принцип си падам по фокусници, а този се вижда, че е добре подготвен и кондиционно, а и е интелигентен. Историята с дъщеря му (да му е жива и здрава и да го радва) ме спечели още повече. Към него веднага добавям Калоян гвардееца, Петър пилота, Боби (ушко) и Миро макето. Към тях са ми първите симпатии.

Мога да кажа и кои не ми харесаха още след първото предаване. Това не значи, че няма да минат в горния отбор или обратното, все още всичко е в началото си.
Та не ми допаднаха Илиян Намастето, Илиян Шеф готвача (голям сакохвалко), Асен дървения философ адвоката и Ангел с трите развода.
От жените ме дразни Жанета. Такива кифли трудно издържам.

# 163
Как успяхте да запомните имената на всички?Надявам се да не съм права,но мисля че нарочно са подбрали половината участници тип"търся голямата си любов".Видяха,че им се вдигна рейтинга покрай Поли,Краси,Сами,Силвия и Маргото.Предпочитам силови битки,сложни задачи,битови свади🙈 пред любовни сценки.Ако търсех това,щях да гледам турските и индийските сериали.

# 164
  • SF
Арената е изключително кичозна бутафория сътворена от някаква пяна за уплътняване и неонови светлини. Нито ми прилича на гора, нито на морско дъно, нито на  пещера. Много е грозно! Не ми се струва голяма.

Общи условия

Активация на акаунт