Фермата 6: Пътят на една мечта

• 42 664
  • 786
  •   1
Отговори
# 165
Ех, колко актуална щеше да е Бети в този сезон - щеше да антибаква всички 😁. Хепи Ванче е идеална за Шангри ламата.  Няма да има нужда да се зарежда от слънцето. Тя ще му е като POWER BANK.

# 166
Записвам се и аз в темата! Flowers Hibiscus Обичам да ви чета и май като цяло ще ви чета повече, отколкото да пиша.
Следила съм всички сезони до сега без последния /мин. година реших да дам шанс на игрите на волята, но тази година се завръщам към фермата/.
Първият епизод ми хареса, дано да дават повече игри, по-малко сплетни и интриги и по-малко от глупостите на водещите.

# 167
  • Варна
Инджойна ли ви пилотният епизод? Хляб и зрелища ще е! Скандал до скандала и любов в изобилие. Най ми допадна Боби, какво като са му големи ушите, симпатяга изглежда.

# 168
Някой по-горе беше казал, че тука Бети щеше да се включи идеално - ами да хаха, тя беше най-интересния участник и щяха да имат бая спорове с моя градски /йога инструктура/. Ще разуча малко нещата да видя преподава ли някъде йога или йок. Иначе да според мен си попушва марихуана, няма как.

П.С. https://www.facebook.com/events/460914274517195/ - единственото събитие, което виждам с неговото име. Явно има някакво студио и по-скоро се занимава с ин йога, т.е. по-продължително стоене на определена поза.

# 169
Много скучен каст. Големи бизнесмени в тая България - без спестявания за 3 месеца.

# 170
Относно арената и на мен не ми хареса много. Може би идеята е дуелите да се състоят на закрито, да са независими от времето. Сигурно е имало доста случаи, когато вали, духа, пече силно и не може нормално да се проведат. Но и за мен е направена доста кичозно, както някой каза.

# 171
Не мога да гледам на живо БТВ от чужбина, смотана работа.

Защо? И аз съм в чужбина,но гледам.

# 172
Не запомних никакви имена, но запомних някои личности. Разбира се, визитките не са това, което са Simple Smile Накрая ще се окаже, че и половината не отговарят на тях, но ще видим.
Гледах снощи, а коментирам днес, така че ще пишейки си предпочитанията, тъкмо ще видя кой е останал в съзнанието ми.
Не съм съгласна, че мъжете не ловели окото. Даже няколко симпатяги има. На пръв поглед цялостно съм впечатлена от илюзионистта. Хареса ми отношението му към дъщеря му, личи му, че е образован и умен. Пък и доста ми допада визуално. Също ми допадна гврадееца. Скромен и симпатичен. Демонстрира ценостти поне привидно. Пилотът също ми допада, както и Макето. Последния издиша доста и ще е слаба ракия, но е чаровен и забавен. Допадна ми и този с ушите. Хубава самоирония. Качество, което ценя високо.

От жените съм приятно изненадана от Диана Ханджиева. Скромна ми се видя. Хареса ми пчеларката. Много ми хареса адвокатката, но съм сигурна, че няма да си затваря устата и ще е в центъра на доста събития. Хепи Ванче ми допадна.

Много не ми допадна певицата. Демонстрира твърде високо самочувствие, което никак не харесвам и уважавам в човек. Нещо в дъщерята на Мартинов не ми допадна. Винарят мисля ще е въздух под налягане и досаден.  Готвачът, футбулната фенка и адвокатът не ми харесват.Йогата съм сигурна, че ще ни изненада и нещата далеч няма да са това, което очакваме.

Абе, давам шанс на всички и ще видим дали горното мнение ще се измени драстично.

# 173
Здравейте момичета! Благодаря за темата. Аз съм повече от четящите,но винаги са ми интересни коментарите ви относно участниците или ситуациите в реалити форматите. Харесвам Фермата,както и Игри на волята. Затова за момичета които сте в чужбина-има много интернет телевизии където можете да гледате и на живо,и на запис.
https://www.bgtv-on.com/
https://neterra.tv/
https://www.tvizio.bg/
https://elemental.tv/

Платени са,но имат и free период,така че може да опитате. Хубавото е,че могат да се гледат предавания на запис и така могат да се следят любимите предавания. Аз поне когато има мачове, не споря с ММ кой да държи дистанционното,защото после мога да си наваксам.Дано да съм ви помогнала малко и да се надяваме на един интересен сезон на Фермата. Засега участниците са ми "пълна мъгла" и нямам все още фаворити, но ще изчакам поне няколко дена да поживеят във фермата,за да могат да "изплуват" позитивите и негативите им.

# 174
Здрвейте на всички, включвам се и аз като фен на предаването.

Моят разбор на участниците от визитките. Вероятно ще има промени с течение на времето в моето мнение за тях, както ми се случва с повечето участници и от предишните сезони.

1. Гвардеецът - Калоян - стори ми се много добро момче, дано така да се окаже и в предаването.

2. Йогата - Илиян - ами, странен ми е, но определено от продукцията не биха пропуснали такъв екземпляр за сеир в предаването. Залагам на много инат от негова страна и да им пречи да печелят храна, естествено обявявайки, че ще ги учи относно убежденията си.

3. Гайдарят - Стоян - хареса ми, особено ми допадна това, което каза за обединието на църквите и как той самия е католик, но е кръстил сина си в православната вяра, за да не се дели. Усеща се, че наистиа мисли за семейството.

4. Жената с мотора - Габриела - изглежда интелигентна и сериозна жена, надявам се да не ме опровергае. Само не успях да й повярвам, че не е суетна, пък е управител на модна компания.

5. Певицата - Поли Хубавенска - в повече й е самочувствието. Цитирам : Не е нужно да си бела и дебела, а да си млад и готин. Не харесвам такива хора.

6. Пчеларката - Надежда - нормална жена, допада ми.

7. Адвокатът - Асен - странен ми е, но не ми изглежда лош човек, тепърва ще го опознаваме.

8. Шестака - Митко - била съм в Мелник, познавам него и мястото му, на нас ще ни бъде забавно, но с този весел и лют македонец участниците ще се препотят.

9. Македонецът/българин - Мирослав - изглежда ми сериозен мъж, допада ми.

10. Адвокатката - Милена - хареса ми, отново сериозна жена. За разлика от други сезони поне на пръв поглед от жените тази година има и по - нормални.

11. Левскарската - Дана - не ме впечатли, но явно си е таква, мисля, обаче, че не е точно мъжкарана, а се натяга да бъде интересна на мъжете с футболните си познания.

12. Жената, която иска да бъде дизайнер - Антония - наистина хубаво тяло, мисля, че е жена, която знае какво иска.

13. Готвачът - Илиян - изглежда ми забавен, но и малко заядлив. За нас поне ще има интрига.

14. Строителят - Борислав - изглежда ми свестен мъж. Обаче сблъсъкът на алфа мъжкари ще е сериозен тази година.

15. Пилотът - Петър - отново ми се струва умен и сериозен мъж. Определено поне по визитки това им е един от най - силните кастове.

16. Много веселата - Ваня - изглежда ми обикновено, добро момиче.

17. Жената, която е кандидатствала доста пъти - Мария - също ми изглежда нормална и ми хареса, че иска да сбъдне мечтата на мъжа си.

18. Актрисата - Даяна - харесвам я, изглежда ми земна и критичността към себе си ми допада.

19. Илюзионистът - Йордан - впечатлена съм, когато видя толкова отдаден баща съм почти на 100% сигурна, че и като цяло е качествен човек.

20. Плеймейтката - Жанета - на моменти ми прилича на Алисия. Очаквах по - странни умозаключения, ще й дам шанс. Принципно съм малко с едно на ум за плеймейтки, но все пак.

21. Народният човек - Ангел - исках да го харесам, заради съдбата му, но някак не знам защо не му повярвах съвсем на думите. Дано греша, даже се надявам да греша.

Последна редакция: нд, 06 сеп 2020, 14:14 от AglayaDreams

# 175
  • София
Единствения минус и то не малък е, че на прима виста липсват топ атлети. Не видях Сами или Краси. Разбира се тепърва могат да ни изненадат, но активно спортуващи не видях. Най-голям потенциал виждам в пилота и гвардееца, но и те са далечко от този профил. Има активно спортуващи, ама са при жените. А силовите битки са чара във формата. Явно ще разчитат на вербалното този сезон, дано наистина няма много скандали... Но пък любов със сигурност ще има. 1/3 от участниците директно си казаха, че си търсят половинка. Дано не задълбаят много и в тази насока. Ще има, то е ясно, но дано е по-умерено.

# 176
  • София
Сега заради умните и красивите мъже няма да се иска физическа сила в битките, че току-виж жените ги били на техен терен. Надявам се поне този сезон битките да не са унизителни за жените, че имам неприятни спомени за някои случаи.

# 177
  • София
Аз не разбрах само, то е ясно, че отбори няма да има, в смисъл ще са заедно. Ама всеки път ли игрите ще са мъже срещу жени. Не е ок така, в смисъл иска ми се да гледам мъж срещу мъж в силови изпитания, типично фермерски. Сигурно ще има такива при елиминации, ама иначе ако отборно всеки път е жени<->мъже с цялото ми уважение към дамите, няма да е много равностойно. Въпреки че изглеждат по-тренирани от мъжете някои неща трудно се компенсират, т.е. трябва да се пипат игрите и да има повече елементи на гъвкавост, баланс, пъзели, което е Ок, но пък ако основно е само така, пак ще е разочароващо.

# 178
Е ли възможно Макето снощи нарочно да се задъха?
Познавам един тукашен йога, едно към едно с Намасте- то- даже се загледах дали не е той.
Много издръжлив, и той глупости дрънка, та очаквам  доста изненади, изобщо не го подценявам, на първо четене/ гледане.

# 179
  • Другата България
Единствения минус и то не малък е, че на прима виста липсват топ атлети. Не видях Сами или Краси. Разбира се тепърва могат да ни изненадат, но активно спортуващи не видях. Най-голям потенциал виждам в пилота и гвардееца, но и те са далечко от този профил. Има активно спортуващи, ама са при жените. А силовите битки са чара във формата. Явно ще разчитат на вербалното този сезон, дано наистина няма много скандали... Но пък любов със сигурност ще има. 1/3 от участниците директно си казаха, че си търсят половинка. Дано не задълбаят много и в тази насока. Ще има, то е ясно, но дано е по-умерено.
Е то в оня формат, миналата година, дето списвахме в темата с теб като имаше топ атлети, какво стана?
Видяхме всички, какво като си топ атлет, важно е да има хляб и зрелища, за да има гледаемост. Това се търси, това се гледа. А и този формат не е с насоченост към силовите игри, състезания или това да е водещото. То е между другото, за да оцелееш при битките, въпреки, че и там понякога е нужен повече ум, ловкост, съобразителност.
Миналия сезон не съм гледала, само него, но той е единствения, спечелен от жена, предишните победители мъже не бих казала, че са били най-големите атлети. Теб те разбирам какво търсиш, и аз заради него миналата година се насочих към НОВА, но видя какво стана и там.
Любов да има, затова и сега гледам, че е наблегнато на необвързани представители и на двата пола, и мисля, че на този фронт ще се заформи нещо със сигурност. Нощес писах - около гвардееца ще има нещо, така смятам. Все още не съм изгледала оставащият ми един час, после ще пиша още. Сега ще ида да инджойна.Joy
Да, и аз смятам, че Дана ще е "Христина".
И този от Мелник, македонеца, и той ще е дразнител според мен.
При мъжете май на това е наблегнато, Асен също е дърдорко, или поне на прима виста, йогата с тази безметежност и той ще предизвиква народното фермерско недоволство предполагам.
Ама още е много рано, миналата година в началото Юлиян го хейтех на лягане и на ставане, а после спях в темата, за да го "браня" от другите, знаеш Joy.

Общи условия

Активация на акаунт