Фермата 6: Пътят на една мечта

• 42 676
  • 786
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
Около гвардееца,освен Дана,не виждам коя друга може да се завърти.Thinking Но той пък ми се струва доста по-стойностен от нея,та не знам...

# 181
  • Другата България
Около гвардееца,освен Дана,не виждам коя друга може да се завърти.Thinking Но той пък ми се струва доста по-стойностен от нея,та не знам...
Да, на мен също.
Още не съм видяла останалите.
Тази с белия бански-Антония? На нея заложих нощес, но май той няма да ѝ е на нивото.

# 182
  • Sofia
Хич не ги виждам да си пасват двамата.На една и съща възрас са,но ми се струват коренно различни.

# 183
  • София
Ако има закачки по-скоро ги виждам да са от мъжете с пилота и македонеца. Пилотът и Хепи Ванче ми изглеждат подходящи, но той може и по Антония да си падне.

# 184
  • Sunshine state
На мен този прякор на Ваня хич не ми харесва - инфантилен ми е. 🤷🏼♀ А тази с белия бански се е окепезила яко в лицето - състарила се е зорлем. 🤦🏼♀

# 185
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
И аз при вас. Радвам се, че отново се събрахме всички, с които коментираме предаването от сезон едно! Flowers Hibiscus
Не знам дали ще пиша редовно, но ще гледам задължително и ще следя темата.
Хареса ми първия епизод, обещаващо започна, сега остава да видим дали направените промени в регламента са за добро. Страшно ми се иска да няма много скандали, но не смея да се надявам особено.
По традиция запомних не повече от 5-6 човека, но на съвсем първо четене симпатизирам на пчеларката Надежда, на пилота, илюзиониста и строителя. Харесвам Даяна Ханджиева - от няколкото интервюта, които съм гледала с нея ми изглежда интелигентна, възпитана, трезвомислеща, скромна и самокритична. На Илиян давам кредит на доверие, защото е познат на ММ, но си запазвам правото да го оттегля в момента, в който ме разочарова.

Последна редакция: нд, 06 сеп 2020, 16:42 от Reinа

# 186
  • БГ
Фейсбука на Антония (мацката която иска да стане дизайнер) - доста провокативен.
https://www.facebook.com/antonia.sandova.14

# 187
На мен този прякор на Ваня хич не ми харесва - инфантилен ми е. 🤷🏼♀ А тази с белия бански се е окепезила яко в лицето - състарила се е зорлем. 🤦🏼♀
Точно.За мен няма нищо женствено в нея.

# 188
  • Другата България
Точно.За мен няма нищо женствено в нея.
Аз още снощи писах, че тя и Габриела засега не ми допадат от жените.
Габриела не заради външност, а защото както казах не съм ок едни и същи лица да ги бутат и набутват навсякъде по формати и телевизии. Малко баща й продължава, тя също опитва, сега и тук....не, че не е редно или невъзможно, или нечестно, но на мен не ми харесва. Заела е място на друг, който можеше да е по-интересен от нея.

# 189
Здравейте, някой знае ли коя е песента, с която започва визитката на Калоян?

# 190
А казаха ли тази година къде се снима предаването?

# 191
  • София
Някъде високо във Витоша. Само това чух.

# 192
  • София
Някъде високо във Витоша. Само това чух.

Мисля,че е над Железница.

# 193
Близо до село Железница чух аз в началото.Харесва ми идеята да се помогне за на Андрей мечтата,малко не разбрах промяната в регламента и как ще се определя количеството на наградата.Водещите са все същите инфантили,дано ги дават по малко.

# 194
Благодаря за темата!

Пропуснах някои моменти от вчерашния епизод, но засега ми направиха добро впечатление илюзионистът, човекът с големите уши и актрисата. Всички други ми напомниха фейсбук статуси и клишета в един или друг момент от представянето си. Пък и не съм фен на самообявилите се за 'силни характери', но точно такива хора правят добро шоу. Доста наблягаха на кой каква любов търси, явно са планирали любовни линии, дано е забавно и няма драми. Има разнообразие в характерите, макар и да ми изглежда малко стереотипно от визитките, и ще ми е интересно как ще се развият нещата.

Общи условия

Активация на акаунт