Фермата 6: Пътят на една мечта

• 41 215
  • 786
  •   1
Отговори
# 615
Илиян (йогито) и мен засега приятно ме изненадва. Бях настроена доста негативно, заради визитката му, очаквах да проповядва.

Надежда не я разбирам, нищо остро не виждам в Дана. Типично като за млад човек изразява мнението си и възмущението си, но и подканва за същото. Надежда ми изглежда като онези хора, които искат да са неоспорим авторитет в дадена област ей така. Да ги слушат и да не искат обяснение от тях. А когато има конфликт се сърдят, мълчат и говорят зад гърба на човека, с когото имат проблем вместо да се разберат с него.

Милена ми направи лошо впечатление с подигравателната реплика, че Асен бил прекалено интелигентен за Фермата. И въобще целият разговор, в който побързаха да споделят, че не са близки с него, щом го нарочиха за черната овца. Все едно деца гледах, а не възрастни хора.

Асен също с приказките ''подценяват ме, затова са ми смешни и им се подигравам" звучи като дете. Интересно дали все пак ще избере Ангел. Ако се разкара, може да се чуе и види и от другите малко.

# 616
Тия пак на купиха сумана глупости. Овесени ядки, зърнени закуски, сухи пасти, щото Дана иска сладичко.
И аз така мисля. То няма лошо, че на няко му се яде сладко. Но толкова ли не може да се забърка един кекс и да се направи някакъв десерт, вместо да се харчат пари за сухи пасти. Доста по-изгодно би било, а не е като да няма умеещи да правят такива неща.
Йогата ме изуми и мен. Започвам да го харесвам сякаш.

И...явно съм стара, след като баба ми и дядо ми не са играли на бутилка.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 10:23 от Анонимен

# 617
  • при късмета
В момента Дидо и Бети в сутрешния блок коментират вчерашния епизод.
И аз не разбрах защо пчеларката се опита да се скара с Дана (ли беше), нито с тон, нито с думи момичето не го беше заслужило, или аз нещо съм пропуснала.
А фермера, колкото и да не ми е симпатичен, със сухите пасти Поли го вкара в интрига, която не е правил и с право се ядоса

# 618
  • Велико Търново
Satisfied
А какво стана с приятелката на този Бахаров.... Тя не влезе нали? Аз мислех, че е тази Даяна, сега пък Ники Илиев. То стана многоъгълник. Или пък онази е друга и не влезе.... Питам щото родната актьорска гилдия ми е тотално непозната и така и ще си остане. Grinning

Този фокусника не беше ли с дъщеря и дълга връзка? Силно ме съмнява да се заглежда по някоя.... А дано не, защото веднага ще ми опротивее.
Никакъв многоъгълник не е, защото става въпрос за съвсем различни хора. Рая Пеева не знам кой я "вкара" във "Фермата", но си беше фейк. Или пък объркаха предаванията, защото тя започна в "Преди обед", нищо че и то няма нищо общо с фермерския живот. Satisfied

Йордан е разведен, като от този му брак е момиченцето, за което стана въпрос във визитката. Иначе преди да влезе се е сгодил за дългогодишната си приятелка

В предишния си пост пропуснах да изкажа възмущението си и от втория пазар на "великия" фермер. Абсолютно подкрепям мнението на Alba rosa. Кога ли ще им уврат акълите как да си харчат парите... Rolling Eyes

# 619
Гледах промото за тая вечер - пак скандали за храна. Тея хора, ще кажеш, храна не са виждали. До тях седи човек, който яде веднъж на 4-5 дни, а те се карат що храната се сервира в примерно 2, а не в 1:45... WTF

# 620
Аз имам чувството, че постоянно ядат. Хем и бабата им наготви. А те постоянно гладни, милите.

# 621
Даяна нямала вече приятел  https://hotarena.net/daiana-handjieva-skasa-s-gadjeto

# 622
"Но толкова ли не може да се забърка един кекс и да се направи някакъв десерт..." - а яйца? Simple Smile
Май нямат такива екстри

# 623
"Но толкова ли не може да се забърка един кекс и да се направи някакъв десерт..." - а яйца? Simple Smile
Май нямат такива екстри

Те купиха 30 яйца. Вторник.

# 624
Е то ще е най-голямата пародия да си във ферма, а да трябва да го караш на Фафли, и това при наличието на готвач, дето се подвизавал в Риц-Мриц итн. кос коджам ти ресторанти. Че тя баба ДеШка показа по-добри кулинарни способности от този злобен дребосък.

# 625
  • London
Аз пък мисля, че пастите и захарта бяха хубав жест. Помисли за жените, а ние знаем, че в месечния ни период или ПМС убиваме за сладичко. Та в случая Илиан мисля явно си беше взел някаква бележка и се показа мислещ за жените, да ги зарадва.... Той с Дана меля брашно, тя някак успява сякаш да извлече повечко за жените, знае как да говори с един мъж, все пак харесва футбол та очаквам тя именно да е повече дружка с мъжете. А това Поли направи интригата да.....

Съгласна съм с Мако, а обичайно все сме били на разнопосочни мнения. Grinning

Ясно за актрисата, мерси за инфото. Както и за магьосника.... Сега се ядосах, че детето му ( май със специални нужди?) е дете на разведени родители.

# 626
  • София
Аз пък мисля, че пастите и захарта бяха хубав жест. Помисли за жените, а ние знаем, че в месечния ни период или ПМС убиваме за сладичко.

Е това са обобщения, които не са общовалидни. Не всички умират за сладичко.
А при положение, че може да се приготви нещо сладко, купуването на пасти и вафли беше пълна простотия. Същото, като с бирата.

# 627
  • Sofia
Какво им прави този Ники Илиев на жените не зная, но съсипа живота на не една и две ...

# 628
Очевидно имат мед,  според мен могат да си спестят парите за вафли, все пак не са отишли на курорт и трябва да спазват някакъв бюджет.

# 629
Сега го гледам по Бтв Лейди и много ме изкефи йогата как си взе имунитета въртейки дупенце Grinning
После и цигарка си запали и изобщо голям образ ми е.
Мислих си, че много ще ме дразни, обаче той су ме кефи засега.

Общи условия

Активация на акаунт