Фермата 6: Пътят на една мечта

• 41 167
  • 786
  •   1
Отговори
# 645
Пчеларката ми напомня на Маргарита, неприятна ми е.

# 646
  • Ланкър, планините Овнерог
Някой беше писал, че гласът зад кадър била Надя (бившата на Андрей). Къде го пише, защото хич не прилича на нейния глас и на 90% съм сигурна, че е Елена Розберг от ЗРок?

# 647
Някой беше писал, че гласът зад кадър била Надя (бившата на Андрей). Къде го пише, защото хич не прилича на нейния глас и на 90% съм сигурна, че е Елена Розберг от ЗРок?

От снощният епизод -

Скрит текст:

# 648
  • Ланкър, планините Овнерог
Бах, много бях сигурна, а и хич не ми напомня на Надя. Заради вас се заслушах, иначе хич не съм обръщала внимание.

# 649
  • Вестерос
Все едно алкохолички са събрали, голям зор за алкохол...

# 650
Много зле жените тая година.

# 651
Някой постна във ФБ нещата, които си говорихме за Милена, но сега не ги откривам. Дали ги заметоха под килима?

Това бях аз.... ще проверя дали са ме замели.Bowtie Ама не вярвам да са ме.

БТВ: Там си седи коментара ми.
Имате ЛС🙂

# 652
  • София

Фермата - Сезон 6, Епизод 6 (11.09.2020)

директен линк - епизод 6

# 653
  • Другата България
Все едно алкохолички са събрали, голям зор за алкохол...
Направо се оцъклих.
Мъже да напират за пиене някак нормално.
Ама жени.....грозна работа.

За Митко съм.

# 654
  • Sunshine state
Надя взе да ми става неприятна - до вчера ревА, че Дана е в кухнята, днес реве как трябвало да св редуват. И друго ме издразни - отиде да каже на Асен в телеграфен стил, че щяла да седне зад Митко на дуела. Все едно някой я е питал. Ок е да му кажеш, ако стане дума, ама ей тъй отиде като някоя комсомолка да се изтропа. А я харесвах и то много в началото.
Не знам за кого съм на дуела, и двамата са ми неутрални за момента.

# 655
Надя взе да ми става неприятна - до вчера ревА, че Дана е в кухнята, днес реве как трябвало да св редуват. И друго ме издразни - отиде да каже на Асен в телеграфен стил, че щяла да седне зад Митко на дуела. Все едно някой я е питал. Ок е да му кажеш, ако стане дума, ама ей тъй отиде като някоя комсомолка да се изтропа. А я харесвах и то много в началото.
Не знам за кого съм на дуела, и двамата са ми неутрални за момента.

Ако питаш мен - извадено от контекста, както са и извадени повечето случки случили се.
Иначе сега наваксвам за цялата седмица. Спорът между Милена и готвача - Милена си го отвя, тя имаше предвид, че фермера каза първо тия негови 100 лева са ОБЩИ, после едва ли не си ги взе обратно и каза те са НЕГОВИ, т.е. по Миленината логика той се изхранва от ТЕЗИ 100 лева, което е абсолютно вярно. Нима фермера трябва да се храни с "народните пари" след като той си има свои собствени, но естествено това го обяви СЛЕД КАТО ги изгуби Grinning и в следствие от неговите грешни решения за 2 дни той остана без пукната пара, ем сорка твой проблем. Реално погледнато сравнението с управляващите - все едно те да харчат моите вече изкарани пари 1000 лева за месеца, в който аз съм се трудил, защото те са си ги изхарчили техните примерно за хазарт, какъвто беше случая сега - чист късмет. Не знам и какво ви учудва, че Милена си е вързала гащите по един или друг начин, тя изглежда властна, ерудирана жена и можеща да управлява. Факта, че е адвокат означава, че е пробила с връзки. Нима всичките адвокати са станали известни, защото са успели да спечелят Х дела? Ами не, всеки гледа с връзки да се докопа до заветното място/юристконсулт в общината, адвокат или там каквото е и в последствие своя собствена кантора, след като прецениш, че хората те познават и ще успееш да изкарваш хляб от нея/ и от там нататъка ако си адекватен се развиваш и достигаш ниво/в случая позиция/, която се достига с връзки и многооо труд, ако не си оставаш прост връзкар, който си кисне на една и съща позиция 5+ години и лично за мен това е загуба за човека като личност, защото колко хора могат да се похвалят, че с връзки примерно работиш в НАП и това да не ти е достатъчна мотивация да продължаваш да учиш нови неща, с цел издигане в йерархията.

ПС: Иначе новата идея за закупуване на продукти ми харесва, НО защо не направят веднъж в седмицата пазар и парите, които им дават предварително всъщност да им ги дават след свършената работа, защото както видяхме фермерите вземат пари за неготова работа, която обещават, че ще е качествена, но се оказа, че не е.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 02:48 от shokomen

# 656
  • София
Хех, точно измежду Митко и Стоян мислех, че ще избере Асен и точно те останаха прави до края. Ако бе избрал Ангел щеше да спечели респекта на всички, но не посмя. Хвърли се на най-възрастния. Разбираемо, все пак това е играта и не можем да го виним. Като цяло ми е безразличен дуела, но сякаш съм една идея повече за Асен. Митко ми е малко хитрец на дребно и някои негови изказвания не ми харесаха и не го виждам да прави нищо там. А Асен бе прецакан и нарочен от Ангел и ние така и не разбрахме какво точно се случи. А би трябвало точно тези неща да ги виждаме и чуваме. Мисля, че Асен има още какво да даде на формата за разлика от шестака.
Фермера поощри най-приближените му, само за Калоян се изненадах, не го очаквах.
Това с ликьора ме втрещи. Егати и лиглите дето са ги избрали. Много ясно, че ще вземе колбасите. Малоумна работа.

# 657
Аз съм с усещането, че гледам нещо некадърно сглобено. Не може да се види как назряват конфликтите и как се разрешават, само зрелищната част се показва и ми идва ей така, от нищото. Все още не мога да добия впечатления за участниците, положението е такова, че симпатизирам на тези, които нямат екранно време, защото тези, на които им дадоха, ме отблъснаха малко или много. Но има време.

Много са ми досадни ''секси" кадрите на жените. Не съм гледала предишни сезони и не знам дали е традиция.

Очаквах Асен да избере Ангел след приказките какъв спортист е, но заложи на сигурното. Не симпатизирам на нито един от двамата, но тъй като нарочиха Асен, предпочитам той да спечели. Мисля, че ще е по-интересен за гледане.

С алкохола ме изненадаха. Илиян май каза ''тук е ферма и трябва да ядем", нещо такова, прав е. Пък и не е като да не пиха бира, май и ракия от бабата в миналия епизод.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 10:54 от kakx

# 658
  • London
Леко ни манипулират с избраното от продукцията.Има хора,които са постоянно в кадър,а има и такива като че ли за пълнеж.Подкрепям Асен и не мисля ,че трябва да бъде упрекван,че е избрал Шестака.Битката е въпрос на оцеляване.Той иска да остане във фермата.А и мисля,че ще е по интересен за гледане от винаря.Поне за мен.

# 659
  • при късмета
И аз не знам за кого съм на дуела. Може би една идея повече за Митко, защото ми е симпатичен и мисля, че е от хората, които правят веселбата вътре, зевезк, и с него е забавно. Предпочитам такива хора, отколкото конфликтни (макар и без конфликти да съм наясно, че няма как да мине).
Асен от друга страна явно наистина е нарочен и това прави несправедливо отпадането му.
Като цяло още нямам нито фаворити, нито такива, които да искам да отпаднат.
За алкохола и колбасите, малко по диагонал го гледах и пропуснах точно там, но първо защо взели бира, сега защо храна вместо алкохол, няма угодия.
Пчеларката и мен ме изненадва последните 2 дни, спрямо първоначалното ми впечатление за нея. Първо защо някой ѝ припарва до кухнята, после защо само аз съм там, изолирана съм.

Общи условия

Активация на акаунт