Ама не вярвам да са ме.
и в следствие от неговите грешни решения за 2 дни той остана без пукната пара, ем сорка твой проблем. Реално погледнато сравнението с управляващите - все едно те да харчат моите вече изкарани пари 1000 лева за месеца, в който аз съм се трудил, защото те са си ги изхарчили техните примерно за хазарт, какъвто беше случая сега - чист късмет. Не знам и какво ви учудва, че Милена си е вързала гащите по един или друг начин, тя изглежда властна, ерудирана жена и можеща да управлява. Факта, че е адвокат означава, че е пробила с връзки. Нима всичките адвокати са станали известни, защото са успели да спечелят Х дела? Ами не, всеки гледа с връзки да се докопа до заветното място/юристконсулт в общината, адвокат или там каквото е и в последствие своя собствена кантора, след като прецениш, че хората те познават и ще успееш да изкарваш хляб от нея/ и от там нататъка ако си адекватен се развиваш и достигаш ниво/в случая позиция/, която се достига с връзки и многооо труд, ако не си оставаш прост връзкар, който си кисне на една и съща позиция 5+ години и лично за мен това е загуба за човека като личност, защото колко хора могат да се похвалят, че с връзки примерно работиш в НАП и това да не ти е достатъчна мотивация да продължаваш да учиш нови неща, с цел издигане в йерархията.Препоръчани теми