Фермата 6: Пътят на една мечта

• 41 187
  • 786
  •   1
Отговори
# 660
  • SF
Все едно алкохолички са събрали, голям зор за алкохол...
Точно това ми направи много грозно впечатление! Алкохол, та алкохол! Посърнаха, когато оня избра саламите.
Дадоха им бутилката и я надигнаха без чаши, без наслада, изцоцаха я направо от гърлото като невиждали - минута е много! Истински дами! Това не е пиене, това е жулене. Кофти гледка. Особено пък, като знаеш, че е пълно с камери, микрофони - генериране на заснет материал.

Явно Иван и Андрей не четат по цял ден бг мама и не крадат идеи от гласа на народа, сценаристките от бг мама -  ежечасно и ежеминутно да се копае, да се зида, да се ринат акита, да не се ближат пръсти, да не се вкарват плеймейтки, да нямат за ядене, за спане, за пипане, за гледане... Вече няма с какво да се гордеем!
Нямат епизод без "награди" под формата на торти и храна. Дюкянът е отворен. Преди трябваше да избират между 6 кошници с различни групи храна и напитки. Сега могат да си купят от всеки вид по колкото преценят - и цигари, и кафе, и плодове, и месо....

Фокусникът и Даяна са ми най-симпатични.
Надя, Милена и пулещият се Илиян Кустев са ми доста... несимпатични.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 10:59 от Esmee

# 661
Даяна май се влюбва.

Асен па им се кани и на Макето, и на момчето с гайдата, и накрая - чичо ти Митко.
Надя нещо много се вживява. Сякаш на заколение го пратиха Шестака. Ми нали затуй е там, да се състезава. Не с перце да го галят.
Мен ме дразнят тия включвания с народните песньовки. Не за друго, а защото ми изглежда сякаш така са им казали да правят. И аз обичам да си попявам докато бачкам, но народни песни рядко. Как пък някой не запя нещо на Бийтълс или хайде от мен да мине...на Лили Иванова Stuck Out Tongue Winking Eye

# 662
  • London
То пък един алкохол, по 20 грама на човек.... само колкото да те залъже и да ти се припие. Смисъл никакъв, а драмата беше голяма. Лигли! Работа за 5 стотинки не са изработили ама претенции до небето. Аз наистина не виждам особен смисъл от жените във фермата..... 1 готви, другите си чешат задниците. Работата е мъжка както се вижда, доста необмислена ферма. Или да ги качват на покрива или да ги изпращат по живо по здраво, друг смисъл няма, само ще ги носят иначе на гръб, смисъл от това няма.

# 663
Аз пък мисля, че четат темата. Колко пъти сме писали, че за дуелите трябва да имат избор и жребии, както вчера. А не от продукцията да посочват игрите и да накланят везните за "техния си човек". Макар, че вчера не видяхме на останалите листове какво пише.

# 664
  • при късмета
Може да се видят останалите избори, в предаването на Мирон, доколкото разбрах. Май в сайта или във ФБ
Иначе промените по определянето на битките ми харесват. Но не мисля, че го правят защото ни четат. Винаги от продукцията са били обвинявани, че определят битките в полза на един или друг участник, а по новите правила не могат да бъдат обвинени в такова нещо.

# 665
Мина промото за довечера в една от рекламите. Даваха Илиян (готвача) как се усмихва и чете някакво писмо на арената свързано с дуела. Предвид, че Габриела напусна изненадващо дали няма вариант довечера никой да не напусне фермата?

# 666
  • London
То хубаво ама тогава за чий чеп ще гледаме дуел?

Иначе от промото видях един шестак много викащ хаха..... дано се раздаде въпреки разликата в годините и тн. Никак не харесвам дуели в които единия има сериозен превес на силите, иначе битките ми харесват, доста трудни, нови и интересни. Още ли ги измисля Димитър от първи сезон?

# 667
  • SF
Е, ще настане голяма досада, да ни изчетат 20-ина игри. Все пак това е телевизионно предаване.
Създава се усещане, че са сами в двора и само се карат, но измежду тях има оператори, озвучители, микрофони, облечени в китеници висят над главите им... Почва някой да реве, и те тичат да го снимат: Стой, стой, стой! Я кажи сега отначало защо плачеш. Обърни се към светлината. 1, 2, 3 - почвай! Имаме ли го? Айде, имаме го! Бягай при оная, дето ближе пръсти, че може да не искат да го преповторят.

# 668
  • España
Esmee, направо си го представих 😆!
Надя ми е като един по-облагороден вариант на миналогодишната победителка .

# 669
Никой не ми харесва поради факта, че са влезли във фермата, че се подлагат на мъчения и мизерия за пари и че изобщо са си повярвали, че могат да спечелят тия пари. Хора загубили връзка с реалността, с огромно самочувствие и готови на всичко за пари и слава. Никога не бих се навряла там пари да ми дават. Предпочитам за себе си да построя къща, отколкото за някакъв си давалераджия намърдал се там с връзки и намерил балами да му работят гратис.
Жените правят грозно впечатление с неистовата си жажда за алкохол.
И не знам що ама повечето са ми доста грозни. В предните сезони някак си бяха като че ли по-приятни визуално. Разбира се хората не са виновни - и аз съм грозна - но съм наясно с това и  няма да се явя по ТВ да се излагам пред цяла България.
Даяна е хубавка ама ако се е надявала там да си намери половинка или ако от продукцията са се надявали да я чифтосат - няма шанс.

# 670
Чичо Митко най ми 'ареса от снощния епизод - Ние английския го разбираме говоримо, ама като се пее много не го разбираме. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 671
Никой не ми харесва поради факта, че са влезли във фермата, че се подлагат на мъчения и мизерия за пари и че изобщо са си повярвали, че могат да спечелят тия пари. Хора загубили връзка с реалността, с огромно самочувствие и готови на всичко за пари и слава. Никога не бих се навряла там пари да ми дават. Предпочитам за себе си да построя къща, отколкото за някакъв си давалераджия намърдал се там с връзки и намерил балами да му работят гратис.
Жените правят грозно впечатление с неистовата си жажда за алкохол.
И не знам що ама повечето са ми доста грозни. В предните сезони някак си бяха като че ли по-приятни визуално. Разбира се хората не са виновни - и аз съм грозна - но съм наясно с това и  няма да се явя по ТВ да се излагам пред цяла България.
Даяна е хубавка ама ако се е надявала там да си намери половинка или ако от продукцията са се надявали да я чифтосат - няма шанс.
Мисля, че ще останеш изненадана относно Даяна, но по-напред в предаването. Wink

# 672

Мисля, че ще останеш изненадана относно Даяна, но по-напред в предаването. Wink

явно знаеш нещо. Кажи с кой се сваля?

# 673
  • София
Че фокусникът не беше ли семеен,тц.тц.тц Simple Smile
Аз пък във ФБ попаднах на името на следващия фермер,не знам колко е достоверно.Изобщо как ще бъде избиран?
За дуела довечера съм за Асен.

# 674
  • London
Във Фейсбук обаче има много кухи парчета, нали от 1-2 години някъде няма Ферма в Неделя? Те обаче спорят....ама как бе в неделя беше миналия сезон дуела викат? Май 4 и 5 ги нямаше в неделя? Правилно ли помня?

Общи условия

Активация на акаунт