Фермата 6: Пътят на една мечта

• 41 205
  • 786
  •   1
Отговори
# 630
  • Велико Търново
Очевидно имат мед,  според мен могат да си спестят парите за вафли, все пак не са отишли на курорт и трябва да спазват някакъв бюджет.
Разбира се, че е така. Всеки от тях знае къде влиза и е напълно в реда на нещата ако не физически, то поне психически да се подготвят - да си създадат нагласа, че има вероятност да са лишени от храна, от глезотийки, от удобства. Пък те, като невидели, все едно вече 3 месеца са вътре. А е още първата седмица...
Само за меда не е точно така, deede. Още го нямат, защото Надежда заради наближаващия дъжд не отвори кошерите до долу да провери дали могат да вадят меда от горните рамки  (трябвало да има мед по рамките и на долните "етажи", за да могат да извадят меда от горния). Но все ще ми се струва, че ще го имат, вероятно до ден-два. Едва ли са им дали кошери, от които не може да се вади мед.
Въпросът е, че имат захар, а с парите, които дадоха за пастите, сигурно щяха да си купят и още, и можеше да я използват по-умно. То не че тоя фермер предполага подобно нещо, но все си мисля, че имаха вариант евентуално да обсъдят какво да се купи. Ясно е че при все че е готвач, Кустев не може да разпределя бюджет. Отделно че съвсем явно искаше да угоди на част от жените, които също нямат опит в това.

# 631
  • Sunshine state
Аа, Петър се казвал пилотът, ясно. Не, не го бъркам с другото предаване, а просто ми е останало в главата, че е име с П и направо начатках Пламен. Не са го давали и не съм го запомнила. Аз и Йогата сега разбрах, че е Илиян. 😂 За мен е Йогата и точка. 🤷🏼♀🤣
Надя записва минус и при мен с това обсвебване на кухнята. Дана учидващо ми стана симпатична. Гвардееца обаче не оправдава очакванията ми и лееко започна да ме дразни с шувенистките си прояви. Доста закостеняло мислене има за млад човек.
И аз се учудих на Ангел как изкачи въжето, а някои по-"фит" персони не успяха.

# 632
  • при късмета
Абе по принцип трябва да са с нагласата, че ще има лишения, особено в началото. Но след последния сезон, в който имаха повече екстри, отколкото някои хора в реалния живот, явно участниците са си променили очакванията

# 633
  • London
Хора там магазина влиза през 2 дена сигурно, не е като да мислят какво купуват за месец напред. За мен е издребняване това дали взели паста, бира или пуканки. Гладни няма да останат, има градина все пак. Ще се справят, от промото виждам, че успяват и някаква порция агне да си закупят, явно ще има и такива възможности.

# 634
  • БГ
Малко офф топик, но много ми хареса гривната която подариха на Даяна - дали някой знае от къде е Confused
Скрит текст:

# 635
И за да приключа за себе си въпроса с Лидълските пасти: Съгласна съм, че инцидентно може да се приеме като жест. Системно - би било липса на фантазия. Всъщност, да - идеята беше да се направи реклама на едни вериги магазини, а ние тук ги зажалихме, че ще прекалят с бързите въглехидрати.
И всъщност не е въпросът защо именно сухи пасти, а в това, че жените умират за сладко и толкова няма какво друго да се направи. Дано след време да могат да си готвят разни неща от истински продукти и да не им се налага да си купуват мляко на безбожни цени. В предните сезони си спомням, че биеха масло.

# 636
  • Sunshine state
И пак опираме до условията, които с всеки сезон стават все по-луксозни. Не мога да разбера наистина защо не разиграват тези удобства, а им ги дават наготово. По цял ден се чудят какво да правят и веят задници по двора. Сега вече ако видя и някоя Дайсън прахосмукачка, циркът ще е пълен.

# 637
Някой постна във ФБ нещата, които си говорихме за Милена, но сега не ги откривам. Дали ги заметоха под килима?

# 638
  • София
Аз съм изненадана от липсата на всякакъв хъс от страна на мъжете по време на битката за имунитет.Помните ли случай в историята на фермата игра да бъде така масово незавършена.Ако съм на мястото на Асен ,ще ми е много труден изборът на опонент.
Инак епизодът не беше кой знае какво.Сърдити женички,пасти,кухни,мед,сълзи...

# 639
Аз пък се чудя какви са тези слабохарактерни хора, и все обидени, и все засегнати, и на никой нищо не може да се каже. Я се направи забележка на някой и почва тръшкането и драмите. Надето така и не разбрах какво рипна за тая кухня. Оная пък другата мързелива дето я нарекоха, и тя вече сълзи зарони, Осипова пък обидена че сладко не ѝ дали....То е ясно че не ни дават всичко заснето, но едно полвинчато всичко дърпано от тук от там...Предисторията се губи и участниците изглеждат малко нелепо. "Мързеливата" (забравих ѝ името), що не изпадна в истерия. Предния ден пък спален чувал не ѝ дали. Ами защити се бе жена, покажи с действията си че не са прави, намери начин да си вземеш спален чувал. Другите как си взеха. Иначе "не на мене тия", не обичала да ѝ казвали какво да прави...Цопнала си се първата сутрин цигара пушиш, при положение че всеки се залови с нещо. Ами пак си пуши, но в същото време  можеше да захванат простира лека полека. Като са решили да учавстват в такова реалити, не са ли се подготвили малко или много. Като събрани от улицата са ми. То вярно че са, но нали имат подбор някакъв. Като мърди повечето.

# 640
И пак опираме до условията, които с всеки сезон стават все по-луксозни. Не мога да разбера наистина защо не разиграват тези удобства, а им ги дават наготово. По цял ден се чудят какво да правят и веят задници по двора. Сега вече ако видя и някоя Дайсън прахосмукачка, циркът ще е пълен.

Е, в днешно време има много модерни ферми - дори хората от града ще им завидим на лукса и удобствата.

Играчите са проблема за мен. Едни такива мудни, скучни, заспали... Един чичко скандалджия и една малка "САМО ЛЕВСКИ" скандалджийка... И туй то. Адвокатката и Йоги за цвят само.

# 641
  • Sunshine state
Е, има модерни ферми, ама тук уж за традициите и историята става дума, а вместо с метла, с безкабелна Дайсън чистеха предния сезон. А иначе съм съгласна, че участниците са супер немотивирани.

# 642
  • при късмета
Не е само до играчите, условията в които влизат имат голямо значение. Дори в сезоните, в които имаха някаква разделение, с изключение на предишния, влизат в равностойни условия. Като ги оставят на голата поляна и няма, ама абсолютно нищо, се сплотяват, и без да ги организират и да им дават задачи сами се заемат, работят заедно и скандали и фасони оставят за много по-късно. Като имат нещо налично или започнато, фасоните и капризите започват много по-рано и съсипват предаването. И мотивация за работа нямат. Как им идваше и мотивация и самоинициатива даже, като ги оставят 1 - 2 вечери да спят на тревата или в калта

# 643
  • London
Някой постна във ФБ нещата, които си говорихме за Милена, но сега не ги откривам. Дали ги заметоха под килима?

Това бях аз.... ще проверя дали са ме замели.Bowtie Ама не вярвам да са ме.

БТВ: Там си седи коментара ми.

# 644
И пак опираме до условията, които с всеки сезон стават все по-луксозни.
Сезон 7 на Фермата, ще бъде всъщност Биг Брадър с ръченици и крава. Simple Smile Ето сега и бюджет имат да пазаруват, същите интриги като ББ ни чакат...''ти защо купи това, а не онова'', '' за този има, а за мен няма''...преди продукцията решеваше какво ще има в кошниците и ако се налага с какво ще са глобени. Така се избягваха част от скандалите, каквото има с това се готви.

Общи условия

Активация на акаунт