Фермата 6: Пътят на една мечта

• 42 336
  • 786
  •   1
Отговори
# 90
Не мога да гледам на живо БТВ от чужбина, смотана работа.
И аз се интерсувам,ако някой знае линк за на живо в чужбина,че мъжо е там и немам намерение да му разказвам предаването онлайн по телефона 😂😂

Момичета, пробвайте тук:
gledaibgtv.com

# 91
  • Вестерос
Много ми харесва каста тази година. Много приказливи от моята порода 😁

# 92
  • Буркина Фасо
и мустаката мома ще има Smiley

# 93
Даяна Хаджиева е без хонорар.

# 94
  • София
О, не, тъкмо се зарадвах, че тази година ще мине без кифли! А то - Жанета! И като всяка кифла не била типичната кифла.

# 95
Можеше да минат и без поредната държанка. Нищо ново няма да предложи.

# 96
  • София
е, чакай сега, тя вече е на пазара на женитбите, нали трябва да се представи в положителна светлина!

# 97
Тържествено не запомних нито едно име

# 98
Засега нито един от мъжете не плакне окото (пилотът само донякъде). При жените е обратното. Почти всички бяха млади и атрактивни.

# 99
Участниците са супер. Подбора ми хареса - засега любими са ми последния представен участник, Габриела - с мотора, пчеларката, шестопръстника и май това за сега. Grinning Жалко, че най-откачения е от града ми... сами може да се сетите Grinning

# 100
  • Велико Търново
Даяна Хаджиева е без хонорар.
И Жанета също. Уж. Joy

О, Ангел (чиято визитка беше последна) и синът му колко много си приличат!

Няма да се размине без любовната тема, май. Тоз си търси жена, оная си търси мъж...

Тържествено не запомних нито едно име
Ето ги, на всичките качиха вече снимките и визитките.

Жалко, че най-откачения е от града ми... сами може да се сетите Grinning
Очевидно - и от моя. Satisfied
Не знам къде чух/четох днес, че се бил договорил да има по 4 часа на ден на слънце. Чак се чудя как и кога ще се включва в задачите.

Последна редакция: сб, 05 сеп 2020, 21:30 от DamaPika

# 101
Абе защо половината ги изкарват, че са влезли във фермата да търсят мъж/жена? Joy Каста ми харесва, май ще гледам този сезон Simple Smile

# 102
  • София
Не мога да гледам на живо БТВ от чужбина, смотана работа.
И аз се интерсувам,ако някой знае линк за на живо в чужбина,че мъжо е там и немам намерение да му разказвам предаването онлайн по телефона 😂😂
  Не съм сигурна дали става, но ОПИТАЙ този

Обаче, първо трябва да имаш инсталирано това разширение за Хром  - Native HLS Playback

Последна редакция: нд, 06 сеп 2020, 16:15 от Mari_Mar

# 103
''Едва ли ще има истинско състезание защото те са жени". Моля? Предаването още не е започнало и вече сексизъм.

# 104
Хубав каст.
Харесах македонецът, готвачът, и този с ушите като евентуални победители- в обратен ред.

Общи условия

Активация на акаунт