Фермата 6: Пътят на една мечта

• 42 734
  • 786
  •   1
Отговори
# 210
  • Sunshine state
Не е по темата , но как точно в България имал спестявания за три месеца? Аз не познавам такива хора, или поне 99% от близките ми не могат да отделят толкова, че да се издържат 3 месеца.

# 211
Не е по темата , но как точно в България имал спестявания за три месеца? Аз не познавам такива хора, или поне 99% от близките ми не могат да отделят толкова, че да се издържат 3 месеца.

Е, да не сме на по 10, за да нямаме лев? Хора на 40+ години да нямат спестени парички... Ми се вижда малко странно и ми звучи като мързел или зле менажиране на финансите.

# 212
  • София

Е, да не сме на по 10, за да нямаме лев? Хора на 40+ години да нямат спестени парички... Ми се вижда малко странно и ми звучи като мързел или зле менажиране на финансите.

С две заплати, кредит и 1-2 деца и без никаква помощ от родители е много трудно да се спестява. Така че не правете генерални заключения. Не всеки взима по 3000 лева, дори в София.

# 213
  • Sunshine state
Не всички живеят в София и взимат 4 цифри, да се има предвид. Реалноста в България знаем каква е. Нека не се правим, че не е така.

# 214
Както казах - лошо менажиране на парите. И доза мързел.

Споделял съм във форума и преди - когато бях млад (да се разбира под 30), освен че работих фул тайм, работих и 2 мини джобс през уикенда - не щото заплатата не стигаше, напротив - а щото съм млад и тогава е било времето да работя по 65 часа седмично.

# 215
  • Другата България
Както казах - лошо менажиране на парите. И доза мързел.
Скрит текст:
Споделял съм във форума и преди - когато бях млад (да се разбира под 30), освен че работих фул тайм, работих и 2 мини джобс през уикенда - не щото заплатата не стигаше, напротив - а щото съм млад и тогава е било времето да работя по 65 часа седмично.
Нека не разводняваме темата отсега с излишни постове, които ще доведат до излишни разправии.
Доста високомерно изказване е горното, без да познаваш човека, доходите му, възможностите му, животът му, и това няма нищо общо с това какво си правил ти, когато си бил под 30 и без семейство.
Дай да си пишем по темата.

# 216
  • Sunshine state
М, да, знаех си, че хората са си виновни за ниското заплащане. Добре, че не живея вече в тази благодатна на работа държава.
По темата - мен Габриела не ме дразни за сега, не знаех, че е щерка на Николай Сървайвъра.

# 217
  • Другата България
Тя е много нахъсана, но според мен ще е доста премерена, а освен това е и подготвена.
Но се опря на адвокатката.Blush
Мен не, че ме дразни тя, дразни ме навирането на отрочета на този и онзи по всички формати.
И това ме отблъсква някак.
Така беше със Септември миналия сезон на ИВ, бутане до последно с травма на крака, заради тате Ангелов.
Защо Мартинов не я набута във втори сезон на Игрите, ами тук?

# 218
  • София
Има огромна разлика между собственото семейство и бизнес, който е с кредити, има персонал и високи разходи, а насреща няма приходи. Да, в България много бизнеси не могат да оцелеят, ако нямат приходи няколко месеца.

ММ е ял при Илиян Кустев и каза, че е много вкусно, но беше преди кризата и ходеха от работа, сега всички са хоум офис и той не може да разчита на фирмата, която е голяма, както и околните.

# 219
Тя е много нахъсана, но според мен ще е доста премерена, а освен това е и подготвена.
Мен не, че ме дразни тя, дразни ме навирането на отрочета на този и онзи по всички формати.
Така беше със Септември миналия сезон на ИВ, бутане до последно с травма на крака, заради тате Ангелов.

Защото може би сама се е набутала и някак Игри на волята е нискобюджетния вариант на Фермата?

# 220
Сори, Мери Ан, не исках да разводнявам темата. Аз си изказвам моето мнение и съм на ясно, че всеки има своя истина.

Не успях да им запомня имената, а уж днес го гледах епизода. Скучни са ми всичките, с тези визитки... Бих се радвал да им видя истинските лица още на визитките - така няма да има нужда да разводняваме темата с клюки и интриги в най-скоро време, когато съседите започнат да пишат из форуми и фейсбук страници.

# 221
  • Другата България
Защото може би сама се е набутала и някак Игри на волята е нискобюджетния вариант на Фермата?
Joy
Оптимист.
Ок, дано да е така.
Те и плеймейтката и Даяна Ханджиева сами са се явили на кастинг.....

# 222
В игрите сигурно Габриела не може да участва,защото баща и там.Един вид конфликт на интереси.

# 223
  • Варна и...духом на Босфора
Абе няма как опосумите да не вкарат синя зона,демек Дана.То много ясно си каза девойката,влизам във Фермата щото искам Левски да стане шампион.
Тити плаче някъде,мдаа.
Обаче беше познала преди години пет култови мача,беше заложила и спечели бая парички.
Илиян Босия да и даде боба на баба си,да хвърля на шано,барем мечтата и се сбъдне.

# 224
  • Другата България
В игрите сигурно Габриела не може да участва,защото баща и там.Един вид конфликт на интереси.
Той е от екипа зад кадър, да.
Може и това да е.
Абе няма как опосумите да не вкарат синя зона,демек Дана.То много ясно си каза девойката,влизам във Фермата щото искам Левски да стане шампион.
Тити плаче някъде,мдаа.
Обаче беше познала преди години пет култови мача,беше заложила и спечели бая парички.
Илиян Босия да и даде боба на баба си,да хвърля на шано,барем мечтата и се сбъдне.
Къде ходиш ти, от финала на Мастършеф, когато спечели Симеон, не съм те виждала...
Радвам се, че и ти си тук. Hug

Общи условия

Активация на акаунт