Фермата 6: Пътят на една мечта

• 41 213
  • 786
  •   1
Отговори
# 285
  • Великобритания
те ги няма , но са по бързи
направо ги разбиха

# 286
Леле, каква изненада още на първия епизод - Габи имала куп стари травми, които се активираха с първия скок. Нямаше ли кастинги, интервюта.. та си хабят патроните.. На всеки може да се случи, но при такива травми-рискът е двойно по-висок.
И жените са гола вода. Много бавни и неадекватни.

# 287
Илианчо йогата с двата тънки сутчъра и двата чифта бели гащи ще умре от студ ако остане по дълго.

# 288
  • London
JoyЙогичката да не отвори беля на шоуто с някое колабиране и сдаване на багажа след обезводняване от много зор да се покаже в някаква светлина? То не е никак смешно май....ядене как да е, ама и вода да не пиеш. Терлички носел.

Аааа Йогата го хванах ядее здраво, уши пукат на масата, че и пие.

# 289
Габи май ще си ходи преждевременно. Май натам вървят нещата.

# 290
Йогата не ми харесва. Като чух "всички са некадърници" ми е стига.

# 291
  • London
Дано вкарат резерва.

# 292
Би трябвало. Ама знае ли човек.

# 293
  • SF

Само за любовната линия не щат да чуят, ама нищо, аз пак да кажа: Иванеееееее, не щем любов, не щем!

И как Иван ще им каже да не се влюбват? Това е толкова естествено и очаквано от 20 човека, събрани на едно място, далече от всички останали хора. За мене е ненормално никой с никого не се харесва и двата пола да не се забелязват. Виж какви красавици са им вкарали вътре. Тези мъже да не са асексуални или потиснати с бром.

# 294
Двете кифли определено не са мой тип. Влизаш във фермата с ясната представа, че там се работи и се скатаваш от първия ден.. нали щяха да доказват, че са различни Grinning

# 295
  • Великобритания
Антония и Жанета са скатавките май
Жанета  ми е ок засега
Ама Антония ме дразни лекинко така

# 296
  • Mediterraneo
Имената им не ги запомних, но определено се дразнителите ми този сезон. Тотални чавки!

# 297
  • София
Обърках темата.

# 298
Ако сте се затъжили за Шопски, ша го видите след рекламата.

# 299
  • София
Браво на момичетата, ама срамота за мъжете - жените да цепят дърва!
А за такива като йогата имам подозрения, че са си калпазани и затова все гледат природата, енергията, дрън-рън, само работа да не свършат.

Общи условия

Активация на акаунт