Фермата 6: Пътят на една мечта

• 41 157
  • 786
  •   1
Отговори
# 360
  • На морето!
Аз преди малко изгледах първи епизод и част от втори на запис. Първото ми впечатление е за много добър подбор на фермери и чудесна идея да развият ферма, която да остане, а не както в предходните сезони.
Като гледам участниците- и тази година ще има любовни истории. Засега всички са ми симпатични, силно се надявам Габриела да не излезе от играта заради контузия.
Промените в сценария също ми харесват, ще ми е много интересно това строителство и информация за обичаите. Засега съм предоволна от Фермата.

# 361
  • София
За йогата мен честно казано най-много ме смути, че живее с баба си. И то не с кого живее, а че горката жена го издържа този. Млад, здрав, прав мъж ще го издържа баба му.

# 362
Намерил е на баницата мекото той.
Дано баба му е жива и здрава по-дълго време, че иначе ще трябва да си търси други осиновители. То много лесно парите да не са ти важни, когато някой друг те храни и пои.

А тези кучета големи и от такава ценна порода, наистина с хляб ли ги тъпче този селянин? Наистина изумявам как може такова нещо.

# 363
  • Sunshine state
Ценни или не, хората на село да не мислиш, че луканки дават на куче? По-скоро вкиснал боб с хляб. Бабата на мъжа ми и всички баби около нея с това си хранят кучетата. Веднъж като ходихме да я видим, му хрърлих една македонка и тя ми се накара, че свиквало на месо. 🤣 Така са.
Габи и мен ме изненада с цепенето на дърва.

# 364
  • На морето!
Горките кучета! Не стига, че някои от тях живеят на синджир цял живот, оплождат ги и раждат погрешка, бият ги с пръчка, забравят ги, ами и ядат вкиснат боб и хляб. Крайно време е да се вземат мерки за тези животни, не е редно да се държат в такива условия и да живеят на едната преданост и обич.

# 365
  • Sunshine state
Ами не е, ама върви го обясни на 85 годишни закоравяли баби, дето цял живот това знаят. 🤷🏼♀ Чак не бих го нарекла изтезание, щото и те в нищета са расли, та ги разбирам донякъде. За тях са животни, които им вършат работа. Ама и хляба да им изядеш.. Не знам. Как пък един не каза нещо.

# 366
  • Велико Търново
И видя ли как цепи дървата?
Габи и мен ме изненада с цепенето на дърва.
Е, все пак беше сървайвър. И е дъщеря на сървайвър-победител. Няма как да не цепи.

Adoralova, DamaPika
Ами те още нямаха дневен ред и бе някакъв хаос. Това бе преди да се избере фермерът. Всеки вършеше нещо, но по-скоро бяха неорганизирани, като мухи без глави. И седнали момите за по една бърза цигарка за 5 минути и Боби веднага им се накара, все едно им е шеф нещо. Просто не се прави така или поне не още в първия ден и рано сутринта. Simple Smile
Е, рано, рано, колко да е рано? Не е било в 6, а в 9. Дето се казва - хората по това време вече са "изпили по един бъкел вода". А и съвсем не ми приличаше да са седнали на "бърза цигарка". Така се казва, ако си правил нещо и си седнал замалко да си починеш, а те сами си казаха, че току-що са станали от сън. За "дневния ред" - написах го в смисъл, че дали има или няма такъв, на тях сигурно щеше да им е все тая. Това че към момента не е имало, не ги оправдава. Пък и по-добре неорганизирани, но все пак вършещи нещо, отколкото седнали на припек с цигарка в ръка. Ами... и така не се прави.

Как пък един не каза нещо.
Както вече писах по-горе точно това ме учуди безкрайно. Много се надявам просто да не са ни го показали и че може да ни го покажат тази вечер. Иначе изобщо не мога да приема, че от 21 човека нито един не помисли за кучетата. Rage

# 367
  • Sunshine state
И то при все, че уж се натъпкаха доволно. И това само след ден. Дори не са гладували кой знае колко, все пак вечерта имаше богата трапеза. 🤷🏼♀

# 368
  • Велико Търново
И то при все, че уж се натъпкаха доволно.
Joy
Сигурно като са готвили не са имали предвид Йогата, ама той като я́де, им е намалил дажбите Joy Joy

На тоя човек поведението наистина е в много голямо противоречие с това, което говори. Не че в България не е често срещано явление, но все пак...

# 369
  • USA
Въобще не беше бърза цигарка,ами си стояха на конушмак (тази дума съм я запомнила от пра баба ми,която бях още дете и все искаше да ходим при другите баби на конушмак - сядат и си говорят пълни глупости,ама им върви приказката).Че и тези така,те не са отишли да работят,а да се покажат по телевизора.
Едната бръмчалка,жадна за спонсори,другата с пари,ама си търси гаджета и компания от нейната черга.Сега,след участието й,ще има засилен интерес,ще й чешат егото,пък и принца на бял последен модел Панамера може да се появи.

Хайде тези двете да си ходят.И да вземат Ангел с тях си.

От продукцията със сигурност са нахранили кучетата,издоили и обгрижили овцете.Но наистина много грозно се получи,и Ангел как провиква "кучетата ще останат гладни,голяма работа" или нещо от рода каза.
Мислих си,че Митко ще е турбо селяка на фермата,обаче Ангел ще го надмине.

# 370
  • Другата България
Ангел си е баш селчото на "Фермата".
Но не селянин, а селяк, точно.
Щото да си селянин не е срамно, изобщо.

# 371
  • Sofia
...
Хайде тези двете да си ходят.И да вземат Ангел с тях си.
...
Иван нали каза специално да наблюдаваме взаимоотношенията между тези двечките по-натам,та може и да се позадържат.

# 372
Айде и аз,с малко закъснение,да се запиша.
  Не им запомних имената,кой какъв е,че се опитвам да гледам и другото риалити.
   Интересни участници,но засега ще се въздържам от мнение,защото доста често първоначалното ми таков асе променя.
  Само за кучетата - как може да изядат нарочно донесения за тях хляб?!Не го разбирам това,и те са душички.

# 373
Ачко го виждам прелъстен и наритан от кифльочите.
Като ги гледам и двете предавания вече се чудя жена с нормални устни остана ли. Всяка втора - джукеса.

# 374
Жанета счупи тъпомера: Идват, идват..... децата ми! Това беше отправено към стадото овце. Вижте колко са сладки и милички!

Общи условия

Активация на акаунт