Фермата 6: Пътят на една мечта

• 41 246
  • 786
  •   1
Отговори
# 555
Аз се чудя ратайката що изобщо е питала дали може да спи в спален чувал, а не се е завила направо. Още малко ще пита и кога може да ходи до тоалетна. Сама се прецака.
Милена наистина дразни с тоя менторски тон - личи си че е свикнала да командори и да я слушат и очевидно се изненада, че сред фермерите тоя авторитет не и достига.

# 556
  • Велико Търново
Добре, де. Сгрешила - питала. Той с какъв акъл не е разрешил, се чудя... Rolling Eyes

# 557
  • London
Има доста интересни неща за нея в Гугъл. Дългогодишен юрисконсулт на пловдивска община, напуснала за да усвои европари, създавайки собствена кантора. Занимавала се предимно с обществени поръчки и още усвояване на европари чрез създаване на учебен център. От години се подмята по радиа и телевизии, за да привлече внимание към себе си и най-накрая успя. Можете да прочетете и за начина, по който е вкарала сина си в математическата в Пловдив. Образът, който създава в предаването, доста ми фалшивее.

Леллее, ти направо я съсипа.Flushed Одеве този пост го бях пропуснала....

Защо питала? Ами сигурно, защото не са й дали.... тоест фермера не им е дал. С въображаем ли да се завие, като явно от добрата му воля зависи да им даде.

# 558
Въпросът не е кой какво може да върши по-добре.Тук също може да се поспори,между другото,има различни примери.Но някой да смята,че само ти си длъжна...Ми не,не съм.

Е, той и господина уж голям готвач, па не може да сметне, че 1 айсберг нема стигне за 20 човека. В тея ресторанти с  Мишлен, да не е мил чиниите? Не се включи и в готвенето, да помогне, да нареже на бързо продукти, да опита...

# 559
  • London
То в Мишлен точно порциите са половин листо и две маслини..... за 50 евро салата, ако щеш.

# 560
Кой знае колко заготовки е направил в този рестораН, иначе голяма работа.
Има нещо в погледа му, което не харесвам. Дано намери начин да спечели симпатиите (ни), нали каза, че другата седмица ще е друг...

# 561
Има нещо в погледа му, което не харесвам...

С тея чести избухвания и този поглед, на мен продължава да ми прилича на алкохолик. Или просто психически е чао

# 562
  • London
Тя е писала и тук в БГ Мама... 2010.... хаха какво нещо.

Скрит текст:
Привет! Включвам се във форума и в темата, защото съм добре информирана относно "случката". Казвам се Милена Станджикова и съм въпросната майка на Мими и Ивчо. Относно това дали историята е истинска, вие преценете дали да я възприемете като такава. Работя като главен юрисконсулт в правна дирекция на Община Пловдив и считам, че нещата трябва да се казват с истинските им имена. Разказах гласно това, което ние преживяхме, не за да стресирам някой от вас, а да предпазя други от това през което ние минаваме. Дали съпруга ми е постъпил правилно, незная, не съм била там, но мога да кажа, че след 12 год. връзка го познавам добре. Ники преди един месец падна от мотор и не може да си свива дясната длан, ходи на лечебна гимнастика и когато този мъж, който е по-висок, е тръгнал срещу него, не се е чуствал сигурен в силите си. Поради това и първоначално мъжа, му е нанесъл няколко удара, при които има счупен преден зъб на Ники /след медицинското освидетелстване зъболекаря си свърши работата/. Все пак Ники успява да повали мъжа на земята и се оглежда за децата. Когато не открива с поглед Ивайло сърцето му се обръща, за него няма нищо по-важно от децата, мога да кажа, че е отговорен баща и не би си позволил да извърши постъпка, която да ги застраши. Немога да си представя какво е изживял в тези 10-15 мин. Ивайло не е бил при него, при всичките новини в последно време за отвличане на деца. Персоналът на заведението ми каза, че е бил много блед и уплашен. Склонна съм да приема, че действията му са били адекватни, макар като разговаряме сега, той казва, че ако това беше опит за покушение над Ивайло, сега ние щяхме да бъдем без едно дете...

Така като чета явно драмите там в това семейство се каканижат...... и за приема в тази математическа по втория начин има статии наистина. Така е в 21 век има всичко в нета, кат си се осрал, осрал си се. Петно вовеки.....

# 563
  • Варна
Шеф-готвачът е сульо и пульо, две в едно, нагъл, арогантен, егото му до небето, на гърба си има една татуировка, едно към едно с душата му, нищо чудно че е разведен. През оня му е за съ-фермерите и скоро ще го наритат през портата да си ходи.

# 564
  • Mediterraneo
Мда, интересът ми към Милена расте.

# 565
  • London
Темата в БГ Мама реално с нейно участие е за някакъв опит за отвличане на децата й...... и мъжа й който се саморазправил с психопата и някакви такива чудеса. Там има доста нейни постове. Но лично аз сякаш вече се резервирах към нея, щом е бачкала дълго в общината, че и ползвала връзки с ГЕРБ, че да си вкара сина да учи нейде.... се върти къде има далавера, изгода. Сега едва ли й е проговорила някаква съвест и тн.... да се намеси, наистина май ще се окаже пиар мхм.

# 566
  • Пловдив
Тя е писала и тук в БГ Мама... 2010.... хаха какво нещо.

Скрит текст:
Привет! Включвам се във форума и в темата, защото съм добре информирана относно "случката". Казвам се Милена Станджикова и съм въпросната майка на Мими и Ивчо. Относно това дали историята е истинска, вие преценете дали да я възприемете като такава. Работя като главен юрисконсулт в правна дирекция на Община Пловдив и считам, че нещата трябва да се казват с истинските им имена. Разказах гласно това, което ние преживяхме, не за да стресирам някой от вас, а да предпазя други от това през което ние минаваме. Дали съпруга ми е постъпил правилно, незная, не съм била там, но мога да кажа, че след 12 год. връзка го познавам добре. Ники преди един месец падна от мотор и не може да си свива дясната длан, ходи на лечебна гимнастика и когато този мъж, който е по-висок, е тръгнал срещу него, не се е чуствал сигурен в силите си. Поради това и първоначално мъжа, му е нанесъл няколко удара, при които има счупен преден зъб на Ники /след медицинското освидетелстване зъболекаря си свърши работата/. Все пак Ники успява да повали мъжа на земята и се оглежда за децата. Когато не открива с поглед Ивайло сърцето му се обръща, за него няма нищо по-важно от децата, мога да кажа, че е отговорен баща и не би си позволил да извърши постъпка, която да ги застраши. Немога да си представя какво е изживял в тези 10-15 мин. Ивайло не е бил при него, при всичките новини в последно време за отвличане на деца. Персоналът на заведението ми каза, че е бил много блед и уплашен. Склонна съм да приема, че действията му са били адекватни, макар като разговаряме сега, той казва, че ако това беше опит за покушение над Ивайло, сега ние щяхме да бъдем без едно дете...

Така като чета явно драмите там в това семейство се каканижат...... и за приема в тази математическа по втория начин има статии наистина. Така е в 21 век има всичко в нета, кат си се осрал, осрал си се. Петно вовеки.....
"Немога", "незная", "чуствал"...висшист, правист!

# 567
В първи епизод правеха реклама на спонсорите на мандрата.
Какво значи "спонсорите на мандрата"? По-скоро "Лактима Балкан" - В. Търново е един от спонсорите на цялото предаване. Мандрата ще носи тяхното име, млечните продукти в "магазина" бяха техни (въпреки че тях само ще ни ги показват, тъй като фермерите няма да ги купуват). Какво има да ѝ се спонсорира на мандрата? Нали ще си имат мляко от овцете и от него ще си правят различни млечни продукти. Най-много мая да им дават, ама те не са някакви кой знае какви количества. Други разходи при домашното производство на кисело мляко, сирене, кашкавал и масло няма. Т.е. има, но за там спонсори не са необходими - трябват умения и труд.

Не знам кога са започнали снимките на предаването, но овцете не се доят целогодишно. Ако са започнали да снимат в разгара на лятото, едва ли тогава овцете са били за доене.

Овцете се доят сезонно само няколко месеца през пролетта и началото на лятото. Овцете могат да бъдат доени само по време на лактация, а количествата мляко са малки. Лактационният период при овцете продължава 4-5 месеца. Обемът на производството на овче мляко зависи от породата на животното, условията на неговото поддържане и избраната посока на животновъдството. Обикновено един фермер отглежда овце за вълна или месо, а млякото е само страничен продукт, получен през периода на кърмене. Но не всички овце се препоръчват да се доят, тъй като в някои случаи целият обем мляко отива за хранене за потомство.

https://bg.vomturmhaus.com/kakvi-ovce-mogat-da-se-doyat-zasho-ne … oyat-vsichki-ovce

# 568
  • София
Кога го е вкарала Милена сина си? Че сега всичко влиза само да попита, връзки не са нужни.

# 569
  • Буркина Фасо
Не знам кога са започнали снимките на предаването, но овцете не се доят целогодишно. Ако са започнали да снимат в разгара на лятото, едва ли тогава овцете са били за доене.

една от първите им поставени задачи е да направят мандрата. за какво ще им е ако нямат мляко?
ааа....а  може надарените да отпуснат малко  Smiley

Общи условия

Активация на акаунт