Фермата 6: Пътят на една мечта

• 41 240
  • 786
  •   1
Отговори
# 570
  • USA
Илиян е турбо надувко.И колкото е голямо самочувствието му,толкова е и прост.Не мога да повярвам,че този човек е управлявал кухни в луксозни ресторанти и самия той има собствен такъв.Че той е тъпчо,няма капацитет да менажира.Ето,и едни фермери не може да управлява за 4-5 дни.
Още от визитката не го харесах.
Милена малко преигра и според мен е с цел да се хареса на зрителите(казва точно това,което иска да чуят).Не ми е любимка и колкото да се напъва,няма да ми стане такава.
С един еп съм назад,сега ще го изгледам.

# 571
Млякото струва 3х, защото е продукт, който могат да добият във фермата. ОБАЧЕ, май ще им дадат да доят някакви си животни (без значение овце, крави), след като направят мандрата (за която казаха да я направят възможно най-бързо, за да си правят млечни продукти) - за в момента мляко нямат и се карат за това (поне онази дребната подскачаше). Не мисля, че измежду 20 човека няма 1 със средно ниво интелигентност, на който да му хрумне да издои овца, ако правилата към този момент им позволяват.

Иначе до сега да са показали как доят. За сега само показват да чистят обора и да прибират овцете - друг, явно, се грижи за извеждане, доене...

# 572
Тия пак на купиха сумана глупости. Овесени ядки, зърнени закуски, сухи пасти, щото Дана иска сладичко.

# 573
  • London
Надежда май ще ми е дразнител, кающа се Геновева. Какво й стори Дана, че ще я игнорира? Скачала й...нищо такова не видях и чух.

# 574
Знаачи тоя Илиян,ако ми е шеф направооо бих го лупнала с някой тигат в главата.

# 575
Ангел каква гадна подводница е. Завъртя се около фермера влезе в къщата, ползва благата и сега като му свърши мандата взе да се обръща срещу него.
Не се учудих изобщо че Илиян избра Асен за първи дуелист.
Той кой ли ще дръпне-йогата?

# 576
Леле, още не мога да ги запомня кой кой беше...Някои сигурно няма и да успея де
Мъжът ми ги запомни за един ден...направо ме уби. Сега като не знам кой кой е, питам него Wink

# 577
Значи при мен като най неприятни от мъжете за сега категорично са Илиян и Ангел. От жените все още... нямам.

# 578
  • DE
Илиан е баси и противния тип.

# 579
  • London
Противен е Илиян ама и това Поли не закъсня с интрижката с пастите. Скоро май никой няма да ми допада както е тръгнало.

# 580
Здравейте, гледах от балкона, ама не издържах и се включих. Няколко години съм прекарала в кухни, за съжаление Илиян си има типичния черпак манталитет. Първата ми асоциация, с която го свързвам е гнусен.

# 581
  • Велико Търново
Не знам кога са започнали снимките на предаването, но овцете не се доят целогодишно. Ако са започнали да снимат в разгара на лятото, едва ли тогава овцете са били за доене.
една от първите им поставени задачи е да направят мандрата. за какво ще им е ако нямат мляко?
ааа....а  може надарените да отпуснат малко  Smiley
Идеята на PURE е относно това, което писах по-назад - че "Лактима Балкан" няма какво чак толкова да спонсорира мандрата. А при положение, че овцете не се доят, може да се счете, че "Лактима Балкан" ще им дават мляко. Но пък според мен по-реалистичното е написаното от PapaSmurf.

Не мога да повярвам,че този човек е управлявал кухни в луксозни ресторанти
Аз не слушах много добре визитката му, но все ми се струва, че казаха нещо от рода - готвил за този, готвил за онзи, работил е в ресторант с не-знам-колко-си звезди Мишлен и т.н. Но не знам всичко това доколко означава, че е ръководил.

# 582
  • London
Йогичката, йогичката.Flushed

# 583
  • София
Рязко намаляват любимците, все повече ми липсва Габи.

Пилотът, магьосникът и Борислав не са ме разочаровали още, а в първия момент харесах повече жените.

П.п. Забравих Ванчето, тя ми изглежда готина, както и Даяна ми допада.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 22:23 от Niya-

# 584
Леле умрях от кеф, че Илиян-йогата на три носа на Ангел- надуфката.

Общи условия

Активация на акаунт