Против акне/пъпки по лицето 11

• 59 781
  • 762
  •   1
Отговори
# 105
Аз да питам, някой правил ли си е изследвания за хранителна алергия/непоносимост - като причина за поява на акне. Как стоят нещата, моля някой да разясни?

# 106
Аз пак да питам за крем Каро...някой го беше споменал, че се ползва като маска. Колко често и колко време да престои и после с вода ли я отмивате?
Правила съм си тази маска като ученичка и имаше ефект, но в последствие ефектът спря и от няколко години не съм я пробвала. Иначе си спомням, че стоях с нея около 20-30 минути и после я измивах с вода. Малко трудно се махаше обаче.

# 107
Извинявам се предварително ако е писано в темите някъде, но не открих нищо за този продукт - Деферин гел
https://bg-fitness.com/differin-gel-adapalen-za-akne-cena-24-lv. … nf7zhayVXpFHUXiEs. Пробвал ли го е някой? Близка го е взела за дъщеря си и каза, че е доволна. Прочетох за някои от основните му съставки, като ретиноловата киселина, влизах в темите, в които е писано за нея. Там, разбира се, тя участва в други продукти с друг състав, този гел, май не го срещнах и не съм много наясно дали е удачен. Ако някой го е ползвал...

# 108
Звучи ми агресивен крем, но афективен. Хубавото е, че може да се ползва за продължително време. Моля, обаче, кажи на твоята близка да купи слънцезащитен крем фактор 30 щом дъщеря й го ползва тоя крем. Може да се появят слънчеви петна, да останат белези от акнето... нищо, че е октомври, слънцезащита се носи целогодишно, защото слънчевите лъчения минават и през облаците.
Прочетох мнения в амазон и пише следните неща: може първият месец да се наблюдава влошаване на кожата, защото се чисти от акнето, но след 4 седмици почва да се вижда подобрение. Работата е там, че подобно на Скинорен трябва да се ползва за по-дълго време, преди да се види ефект - няма да се случи мигновено. След година има най-оптимални резултати.
Имайте предвид, че може да пари, щипе, трябва да се ползва хидратиращ крем, защото кожата става чувствителна... но повечето мнения за продукта са позитивни, добре ми звучи. И аз може да го пробвам.
https://www.amazon.com/Differin-Adapalene-0-1-Acne-Treatment/pro … rType=all_reviews

# 109
Звучи ми агресивен крем, но афективен. Хубавото е, че може да се ползва за продължително време. Моля, обаче, кажи на твоята близка да купи слънцезащитен крем фактор 30 щом дъщеря й го ползва тоя крем. Може да се появят слънчеви петна, да останат белези от акнето... нищо, че е октомври, слънцезащита се носи целогодишно, защото слънчевите лъчения минават и през облаците.
Прочетох мнения в амазон и пише следните неща: може първият месец да се наблюдава влошаване на кожата, защото се чисти от акнето, но след 4 седмици почва да се вижда подобрение. Работата е там, че подобно на Скинорен трябва да се ползва за по-дълго време, преди да се види ефект - няма да се случи мигновено. След година има най-оптимални резултати.
Имайте предвид, че може да пари, щипе, трябва да се ползва хидратиращ крем, защото кожата става чувствителна... но повечето мнения за продукта са позитивни, добре ми звучи. И аз може да го пробвам.
https://www.amazon.com/Differin-Adapalene-0-1-Acne-Treatment/pro … rType=all_reviews
Да, и аз прочетох такива неща, за съжаление нямат го в момента в наличност. Ще го купувам за дъщеря си, че вече не знам... Ползвахме цяло лято скинорен, ми нямаше ефект, дано това подейства. Малко на своя глава го правя...
Благодаря за мнението!

# 110
Здравейте,някой от вас ползвал това сапунче?Видях го днес в местна верига,реших да пробвам...Ще покажа и съставките,за момичетата,които разбират повече,моля да ги коментират,благодаря!

# 111
Здравейте,някой от вас ползвал това сапунче?Видях го днес в местна верига,реших да пробвам...Ще покажа и съставките,за момичетата,които разбират повече,моля да ги коментират,благодаря!
Скрит текст:

Купих го за дъщеря ми, мие се с него, но не сме видели голям резултат от него, както и от други продукти за проблемна кожа. Няма да навреди със сигурност, и досега си го ползва, просто не мисля, че влияе на кожата и.

# 112
Момичета, имам питане за Епидуо гел - помага ли при ситни/подкожни пъпки без връх, тип затворени комедони? Чудя се дали да подновя скинорен или да сменя с Епидуо, тъй като ми се засили опъпчването и нещо нищо не помага. Не съм ползвала нищо съдържащо БП и не знам как би ми понесло. Също след колко време употреба се вижда ефекта?

# 113
... Ще покажа и съставките,за момичетата,които разбират повече,моля да ги коментират,благодаря!
Скрит текст:

Не са му хубави съставките, единствените две, които реално биха могли да помогнат при проблемна кожа (acidum salicylicum - салицилова к-на и Calendula Officinalis - екстракт от невен) са на последно място. Останалото са консерванти, пенители и оцветители, а освен това съдържа и парфюм и по някаква напълно неясна за мен причина - спф защита???

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 10:25 от bubanka

# 114
... Ще покажа и съставките,за момичетата,които разбират повече,моля да ги коментират,благодаря!
Скрит текст:

с невен не съм използвала, но съм много доволна от същия само че със смрадлика

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 10:26 от bubanka

# 115
Момичета, имам питане за Епидуо гел - помага ли при ситни/подкожни пъпки без връх, тип затворени комедони? Чудя се дали да подновя скинорен или да сменя с Епидуо, тъй като ми се засили опъпчването и нещо нищо не помага. Не съм ползвала нищо съдържащо БП и не знам как би ми понесло. Също след колко време употреба се вижда ефекта?

Аз също имам основно затворени комедони, които станаха на подкожни пъпки след като ги намазах със Скинорен и вече месеци няма отърване. Лекар ми беше предписал Епидуо. Каза, че след първия или втория (не си спомням добре) месец ползване положението ще се влоши, т.е. ще избият повече пъпки, но да не се плаша, защото такъв му е ефекта. След това щели да се махнат, а самия гел представлявал пилинг. Честно казано това влошаване ме отказа да го ползвам и засега продължавам да се мажа с Акне Аут. След известно време третиране с него, ми е по-лесно да изстискам комедоните. Мисля, че тях само стискане ги оправя. По друг начин не съм успявала да ги махна Confused

# 116
Скинорен също може да има този ефект. Не се отказвай. И при мен беше така, но с други киселини. Първоначално помислих, че съм сгрешила с избора (може отчасти да е така), но просто съм се чистила, понеже имах доста затворени комедони. След около година положението е по-поносимо определено, но не е като да са спряли да ми излизат пъпки.

# 117
Ами аз се върнах назад да чета стари мнение за Епидуо и в крайна сметка го взех. Като го измажа ми се иска да се снабдя с третиноинови кремове, преди години ми носеха от чужбина и бях много доволна от ефекта, но тогава имах пубертетски пъпки.
Снощи ми беше първото мазане с Епидуото, мазах цяло чело и участъци около брадичката. Усетих леееко гъделичкане, но явно от всичките киселини и скинорена кожата ми вече не е толкова чувствителна. Ще пиша по-натам ъпдейти как върви с епидуото.

# 118
ПийчХъни, от коя аптека купи Епидуото?

# 119
ПийчХъни, от коя аптека купи Епидуото?

Медея , казаха че е спрян от внос (както всичко ефективно за акне?!?) но провериха в склада и имаха налична бройка и ми я доставиха на следващия ден. Трябва да се провери по големите вериги аптеки по складовете, ако не пък в някоя малка квартална аптека може да се намери изостанал, така си бях намерила Зинерита.

Общи условия

Активация на акаунт