Против акне/пъпки по лицето 11

• 58 626
  • 762
  •   1
Отговори
# 555
Минавам само да се оплача, че от както съм бременна много пъпки, много нещо ☹ Всякакви..ситни като обрив, подкожни, с бял връх..абе ужас начи идва ми да ревна. 🤷♀ И все пак гледам да не се оплаквам, защото имам лека бременност за сега. Дано минат, като се появи бебко.

И при мен е така ,стискаме зъби и чакаме да минат.

# 556

Здравейте! От 6 години имам акне. Ходих при кои ли не дерматолози, но никакъв резултат. Вече с възрастта гнойните пъпки намаляха, но повече ми останаха тези червени петна(белези). Ако може да ми предложите нещо, с което да ги премахна,или поне да избледнеят малко...вече се отчаях! За матирането им използвам тоналния крем с овча плацента на Тианде и е добре, но ми се иска да излизам навън и без такива неща по лицето си. Благодаря предварително!

# 557
Кристина две страници по-назад ви бе отговорено на въпроса - пробвайте химичен пилинг при козметик.

# 558

Здравейте! От 6 години имам акне. Ходих при кои ли не дерматолози, но никакъв резултат. Вече с възрастта гнойните пъпки намаляха, но повече ми останаха тези червени петна(белези). Ако може да ми предложите нещо, с което да ги премахна,или поне да избледнеят малко...вече се отчаях! За матирането им използвам тоналния крем с овча плацента на Тианде и е добре, но ми се иска да излизам навън и без такива неща по лицето си. Благодаря предварително!

Мелабел Форте! Хем ще ти ги избели, хем ще изгори ако имаш някаква гнойна пъпчица, аз съм много по лошо състояние от твоето и виждам голям ефект от този крем, но и задължителна слънцезащита 50+

# 559
А някой с отзиви за карбонов пилинг? Чудя му се от известно време, но в моя град изобщо не знам правят ли и като знам колко са кадърни повечето...

# 560
А някой с отзиви за карбонов пилинг? Чудя му се от известно време, но в моя град изобщо не знам правят ли и като знам колко са кадърни повечето...

Само добри отзиви съм чувала, но не съм пробвала от личен опит. За такава процедура бих препоръчала да отидете в реномиран център в някой голям град, не рискувайте в някой малък салон с необучен персонал.

# 561
Благодаря! Аз съм от немалък областен град, но София ми е на 100 км, та ако и когато реша ще е там най-вероятно. Никъде не намерих отзиви за тук. Може би не е популярен. Със сигурност не бих отишла в непроверен салон. Даже маникюр не правя без проверка и проучване 😂

# 562
А някой правил ли си е пилинг с трихлороцетна киселина и има ли ефект? Понеже реших да започвам да правя, за белезите, естествено от 1 2 пилинга не очаквам да видя ефект, но дерматоложката ми каза, че по-голям ефект щяло да има ако редувам пилинга с вампирски лифтинг. Ако някой ги  е изпробвал моля да сподели

# 563
Някой с мнение за ниацинамид+цинк на Революшън? Напоследък попадам на много добри отзиви за него на хора, които са били недоволни от ниацинамида на ТО. Аз също съм от недоволните и обмислям дали да не пробвам този на Революшън. Даже им гледах продуктите в нотино и имат доста интересни неща и за разлика от дъглас, имат наличност.

# 564
Някой използвал ли е този продукт на The Inkey List? Действа ли?

# 565
Здравейте момичета.Искам да попитам някой ползвал ли е продуктите на Skeyndor за мазна кожа? От много години имам проблем с разширени пори и черни точки.

# 566
И аз търся нещо за разширени пори и черни точки. Имам и червени петна/белези от пъпки по бузите в областта на скулите. Отчайвам се вече. Търся и слънцезащита висок фактор 50+ ,но досега не съм ползвала и не знам какво да избера. Предпочитам да е безцветна,че не знам дали ще си уцеля цвета,но приемам всякакви съвети. Благодаря предварително !

# 567
При мен Епидуо гел се справи с остатъчни петна от пъпки, в съчетание с Комедомед. Innocent

# 568
В темата има доста инфо за слънцезащитни продукти. На всеки различни кремове пасват, няма универсален крем.
Толкова много марки козметика се обсъждат изобщо. На тази страница само колко различни се споменават. Давя се вече в това море. А спасителен пояс няма.

# 569
Последната седмица положението се влоши Angry
Почвам пак да се отчайвам кой крем да купя и накъде да засиля едни 30 лв., така че да не се разочаровам...чудя се дали да не пробвам нещо на Авен  или пък на Уриаж. Знаете, че съм фен на Ла Рош, но нещо хубавият му ефект изчезна.
И друго, тук хвалихте червения серум на Ординари, от къде го купувате? В Дъглас май го няма.

Общи условия

Активация на акаунт