Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА- какво се случва реално? 9- ма тема

• 55 378
  • 831
  •   1
Отговори
# 75
Някой ще даде ли инфо за сградата, която строят между Кауфланд Владиславово и Фолксваген?

"Под липите" на Лъки дом. Не знам каква точно информация търсиш.. но я строят стегнато и винаги с доста хора по обекта. Сякаш е сравнително качествен строеж (докато не наредят повече тухли трудно мога да кажа със сигурност). Като бонус мога да кажа, че ще строят още една сграда в района, точно преди Джъмбо.

# 76
  • Варна
Онзи ден се загледах,че строят въпросната сграда с хубави тухли на Винербергер-Поротерм. Предполагам,че и за останалата част от строежа ползват поне среден клас материали.

# 77

Скоро минаваме с мъжа ми покрай тази сграда, намира се точно до канала в Максуда. Някой знае ли каква е съдбата на строежа? Много години стоеше като призрак, тъй като инвеститора фалира преди 15тина години и много народ изгоря тогава.
Бяха окачили реклами допреди няколко месеца, а и се виждаше дейност,някой е позакупил правото на строеж. Сега отново всичко е замряло-и реклами йок, и работници също 🤔

# 78
  • Варна
 "Под Липите" няма ли да е много шумно от булеварда?

# 79
  • Варна

Колкото и в Пенемат.
Да не би да е единственият блок, разположен близо до булевард?
Даже повече от Пенемат ми харесва Grinning

# 80

Колкото и в Пенемат.
Да не би да е единственият блок, разположен близо до булевард?
Даже повече от Пенемат ми харесва Grinning

Не по-шумно от Варна Сити-Юг - перлата на Варна в индустриалната зона Wink

# 81
  • Варна
Предпочитам перлата или както там я наричаш пред Пенемат. Там поне имат собствен двор, зеленина.

# 82
  • Варна
Киса,отдавна се разбра,че Пенемат ти е трън в очите. Не знам какво удоволствие изпитваш,когато някой спомене комплекса и веднага да започваш да плюеш по него? Има хора ,които са си дали парите там и ще създават дом,не вярвам да е приятно да четат постоянно негативното ти мнение.
До колкото си спомням живееш в "Жъладови хълмове"(или в района),ако греша ме извини,но не бих се гордял с местоживеенето си на границата на гората и циганската махала.Благодаря Simple Smile

# 83
Днес обикалях Варна с кололото, че минах покрай доста строежи. Ври и кипи работата, строи се навсякъде, не признават празници и почивни дни!

# 84
  • Варна
Бързат, защото зимата цените ще паднат със 70 %

# 85
  • Варна
Бързат, защото зимата цените ще паднат със 70 %

Grinning Дай Боже! Амин!

Bowtie Да се приготвим за тогава.

# 86
  • Варна
Да, до гората живея и е голям кеф да излезеш дето се вика по пантофи и да се разходиш сред природата.
Циганите не са близо до нас, за над 10 години никой тук не е имал проблеми.

Обаждам се за Пенемат, защото всеки ден минавам покрай него и имам наблюдение къде се намира и как изглежда.
Освен това, при наличието на толкова много строежи във Варна (за всякакъв бюджет), точно този комплекс не е най-доброто (според мен).
Аз когато купувах (преди 13 години), изобщо нямаше голямо предлагане.

Но се убедих, че където и да живее човек (а съм живяла през годините в различни райони на Варна), по-важна е дори не толкова локацията, колкото какви комшии ще ти се паднат.

# 87
  • Варна
Точно така, най-важни са съседите - или по точно дали са шумни и мръсни. И също толкова най-важно е колко е тихо около блока - климатици, магазини. След това е важно и личното пространство - да може да излезеш и влезеш спокойно, а не през море от хора - с хората идва и мръсотията така или иначе. Така, че все ми е тая дали ще живея на майната си или не стига да ми е тихо и приятно и като се прибера да не скърцам със зъби и да пресмятам в ума си дали ако се скарам с дебила от горния етаж ще има повече ползи или вреди.

# 88
Мнение за сградата срещу МЦ Младост? Казва се Младост от Явор АД, някой да е взел апартамент, виждам обява за тристаен съм там, ама ме съмнява да е реално уж всичко е продадено вече!
И някаква жилищна  сграда се строи над Ледената пързалка в Младост, разбрах че е в строеж, ще съм благодарна за повече подробности от вас. Инвеститор е ЦБА ПРОПЪРТИ МЕНИДЖМЪНТ АД.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 09:05 от dolore

# 89
Казва се Младост от Явор АД, някой да е взел апартамент, виждам обява за тристаен съм там, ама ме съмнява да е реално уж всичко е продадено вече!

Ха и аз сега разгледах сайта(който е много зле направен), че то няма нищо свободно, малко ме съмнява, но знам ли Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт