🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 1

• 22 830
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • Испания
Сега трима ли ще са жури, панел или там както се нарича? Скучни са, да. Дано Алекс освежи положението.

Четирима. Трима постоянни плюс един гост, който ще е различен всяка седмица.

# 691
Русата Златка май много тренира откакто е с Благой е свела мазнините по тялото до минимум, а Хищницата си имаше извивки. Може и да греша де, просто имам такива спомени от Вип брадър.

# 692
Хм, може да сте прави за гърдите, но друго првдположение за Хищницата нямам. Е, прекалено мощен глас беше като че ли за Златка, но знае ли се.

# 693
  • Пловдив
На мен Хищникът ми прозвуча като Стефан Илчев.

А казаха ли защо няма въпроси към маските тази година? Пропуснала съм ако са го коментирали.

# 694
  • Испания

А казаха ли защо няма въпроси към маските тази година? Пропуснала съм ако са го коментирали.

Не.

# 695
Вероятно днес няма време, защото трябва всички да пеят.

# 696
  • София

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
  но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
   на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 00:11 от Mari_Mar

# 697
Благодаря за линка, че не успях дори всички да чуя.
Не знам защо си мисля, че Къци може пак да са го включили?...като Мозъка например.

# 698
  • София
Аз мисля, че и миналата година това с въпросите беше на следващ етап в шоуто. После носеха по една вещ и т. н. Забравила съм.

Сега трима ли ще са жури, панел или там както се нарича? Скучни са, да. Дано Алекс освежи положението.

Четирима. Трима постоянни плюс един гост, който ще е различен всяка седмица.
Благодаря. Значи другия път Азис, Владо Пенев, Алекс + още един?

# 699
Понеже ми се струва, че някои не схващат костюма на Макарона, това е френски макарон:

# 700
  • Пловдив

Не.

Благодаря Flowers Sunflower

# 701
  • Испания

Благодаря. Значи другия път Азис, Владо Пенев, Алекс + още един?

Да. Има ги в първия пост на темата.

# 702
Макаронът май наистина е Десислава. Краката от коляното надолу са късички, а костюма прикрива напълно нагоре.
Прилича ли?
Скрит текст:

# 703
Днес забравих, че започват Маските. Много харесвам предаването, но детето е с вирус и съм като майка орлица....
Върнах си предаването и набързо го прехвърлих.
Маските този път все едно са от някой филм на ужасите. Има впечатляващи, някои ме разочароваха. Сладкишът, т.е. Макаронът си го представям по друг начин.
Харесах Плашилото, Хищницата, Ангелът.
Светлината , Книгата, Мозъкът и Очите малко ме разочароваха. Като маски.
Ужасяващи са ми Бебето и Палячи. Палячи ми харесва като изпълнение на костюма, но ми идва малко крийпи.
Ангелът за мен е Есил, Змията може би Благо Джийзъса. Баба Яга за Деян Донков. За тях съм малко по-категорична.
Ще следя с интерес. 🤩🤩🤩

# 704
Палячи уплаши децата, съвсем сериозно това.
От всичко май само макаронът е що-годе добре, макар че е можело и по-добре да бъде направен, и онова черното с крилата, което обаче не мога да асоциирам с пришитото му име.

Общи условия

Активация на акаунт